Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lahana turşusu varya canım ev yapımı onu bir yemek kaşığı bulgur 1 küçük patates varsa porcuk kemik li et ile salça soğan kavuruyorum düdüklü 10 dakika pisiriyorum tabi kemikleri daha evvel bi 40 dakika pisiriyorum 10 dakika da yetiyor sonra bide pul biber mis gibi oluyor Bayburt usulü bir yemek
Lezzetli gorunuyor afiyet olsun canim

Kankicim meyve günü mü ilan ettin ya şekerin çıkmasın kııız :KK70:

Huzurcum ben normalde yeni gelen arkadaşların menülerine birkaç gün hiçbir şey yazmıyorum, motivasyon kaybı olmasın diye hani daha tanışmadık ağır eleştiri olmasın diye canım ama sana yapma ama karar verdim :KK70: Kızmak yok beybisi
.Patates yemeğini kareşine yapmış olsan da yemeseydin keşke hele akşam yemeğinde yeme nişasta nişasta pöööf
.Nesfiti pek önermezdim ben aslında sana ama diyetisyenlerin bazısı öyle şeyler öneriyorlar biliyorum maalesef yanlış bence
.Yeşil çayın sallama sanırım bence demlemeye geçmen lazım
.Leslie 3 mili birlikte yapalım mı bu hafta Huzur?
.Akşam 2 dilim ekmekten tostu anlayamadım keşke 2 günkurusu, çiğ badem filan olsaymış bence daha sağlıklı olurmuş gibime geldi
.Ara ara yediğin için menün fazla gibi duruyor canım ama iyi bence senin diyet tarzında bu olacak demek ki alışırız biz
Öptüm
Kızmam tatlış :KK66: böyle yüzüme vur ki bi daha yapmim :) taviz tavizi getirir :KK66:))) ben de çok pişman oldum ama azcık tadına baktım. Menülerime istediğin yorumu yapabilirsin:ıslık:

Kafamı sokamıyorum valla suya :KK70:klor kokusu etkiliyor kafa üstte yüzme çabalarım :KK70::KK70:
Sende su gunes gozlugu takip Banu Alkan gibim yuzenlerden misin yoksa seker ;) Dun gittik arkadasla takti gozlugu havuza giriyor dedim kiz guneslenmeye degil yuzmeye gidiyoz, yuzme gozlugu tak gunes degil :D Hatun sari da valla Banu Alkana tas cikardi gunes gozluguyle yuzdu

anla tebrik ederim çok iyi vermişsin bişey meral ediyorum takviye mi kullanıyorsun acaba extrem çay mama gibi böyle zayıflamaya yardimci
Evet yaaa sirrini paylas baskanim bizimle ;) her gece ac yattim vaktim oldukca spor yaptim senin yarini ancak vermisim

Hoşbuldum :) kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 14 aylık evliyim. Bebiş istiyoruz kilo hep karşıma çıkıyo. Pco illeti ve inisülin direncim var. 72 kiloyla başladım. Ramazandı tatildi derken şuan 69.0 kiloyum. 2 GÜn önce diyetisyene gittim ve hemen başladım. Hedef kilom ilk etapta 60. Sonra 55 de bırakmak istiyorum.
Slm cnaim Derya ben hosgeldin

Kızlar ben de biriyle yarışmak istiyorum ama karatay diyeti ya da belirli bi diyetle değil ikimiz de kendi isteğimiz ve yöntemlerimize göre yarışalım istiyorum kimse kimseye karışmasın ve isteğe göre vatsapta ne yedigimizi neler yaptigimizi konuşalım istiyorum:KK52: Süre de 10 gün olursa harika olur

Kızlar ben de biriyle yarışmak istiyorum ama karatay diyeti ya da belirli bi diyetle değil ikimiz de kendi isteğimiz ve yöntemlerimize göre yarışalım istiyorum kimse kimseye karışmasın ve isteğe göre vatsapta ne yedigimizi neler yaptigimizi konuşalım istiyorum:KK52: Süre de 10 gün olursa harika olur
Sana bir rakip bulalım

Back
X