- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Tamam spor grubuna yazıyımBen gelince
spora varım
Paketli gıda şeker yok
Ama sütümü içeyim 2 meyve de olsa varım bu işe en azından denerim
Senden örnek menüleri de görürüm hem![]()
Dakıka ıyımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam spor grubuna yazıyımBen gelince
spora varım
Paketli gıda şeker yok
Ama sütümü içeyim 2 meyve de olsa varım bu işe en azından denerim
Senden örnek menüleri de görürüm hem![]()
Türk kahvedıde koy ıcıneBen kendime yüz maskesi yapmaya gidiyorum avakadomla![]()
Merak etme canım pazartesiinşallah çıkmam ya ben yavaş veriyorum gibi listeye de girdim mahcup olursam beni çıkarın yuzdenizi düşürmek istemem
Kız çocuk uyusun elleme yaaaaaYokk ya hic yorulur muyum. Sabah erken kalkip 1 saatlik anne bebek sporuna gitcez. Ordan sonra da yururuz en az 5 6 km. Cumaya hazirliklara devam
yorulsun iyi olur. spor donusu bebek arabasinda uyuyor hep. Bugun de yordum bak ohh misil misil uyuyorKız bebeğe yazık
Al kucağına otur az bıraz tıkın çocukta arada yer
Ben de elimden geleni yaparımTamam spor grubuna yazıyım
Dakıka ıyımı
Su olumsuz konuştuğunuzda yemınle etınızı sacınızı cekesım gelıyorinşallah çıkmam ya ben yavaş veriyorum gibi listeye de girdim mahcup olursam beni çıkarın yuzdenizi düşürmek istemem
Gıcıkkkkkyorulsun iyi olur. spor donusu bebek arabasinda uyuyor hep. Bugun de yordum bak ohh misil misil uyuyor
Alarmi duyunca uyanir mecburr. Yok canim alarmdan once hep kizim uyaniyor sagolsun sabahlari erkenden kalkar. annem kalksin metabolizmasi erkenden calissin cumaya Beril teyzemi yensin diyor. Beni dusundugunden yaniKız çocuk uyusun elleme yaaaaa
Durmak yokk son 4 gun.Gıcıkkkkk
İnatcıııı
Bakalımmm gorelım hılalle tokuşunda ne olacak
Hııı kaleyı ıcten fethedemedık bu kezAlarmi duyunca uyanir mecburr. Yok canim alarmdan once hep kizim uyaniyor sagolsun sabahlari erkenden kalkar. annem kalksin metabolizmasi erkenden calissin cumaya Beril teyzemi yensin diyor. Beni dusundugunden yani
Kahvenin yanina da soyle bitter cikolata ne guzel gider himmmmTosbıkler uyudu
Kahve yapılsın
Örgü alınsın ele
Geceyı dınleyım bıraz
Kız masallah sana nerde o eskı menüler nerde bu Derya gurur duyuyom yemınleDurmak yokk son 4 gun.
Yok annem kahvenın yanına baska şey varKahvenin yanina da soyle bitter cikolata ne guzel gider himmmm
Bır dr var hergün yatmadan ıkı dak zıplayın sallanan yağlar etüt dıyorAaaaa aklıma geldi yatmadan zıplasak mı acaba?20 den başlayalım hergün arttırırız![]()
Canim herseye varim ama ayagimda ufacik bir problem var ziplamayi yasakladi doktor ee bunca kilo o ayak ustunde ona da yazik. Ama cok iyi fikirAaaaa aklıma geldi yatmadan zıplasak mı acaba?20 den başlayalım hergün arttırırız![]()
Hııı kaleyı ıcten fethedemedık bu kez
Güldanenın oğlu guzel çalışıyordu bana