Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bir de ne kadar çok yazıyorsunuz yahu:) valla ben bu hıza nasıl yetişirim bilemiyorum :KK43: bugün pazartesi ve iki gündür temizlenmemiş ev, yemek bekleyen çocuklar ve yapılacak bir dünya iş varken hemde :KK43:
Ya sorma aynen :KK70:bende aralarda bakıyorum birikmesin diye ..
Zaten biz sabahçı grubuz :KK73:birde gececiler vardı bir ara :KK70:
Sorma ev berbat adam evde ..bazende ben bir tekme atıp salıyorum :KK70:aman yap yap aynı valla
Ama temizlik harekettir kolay gelsin canım :KK73:

Ablalarıııım size musmutlu bir haberim var tartıda 75.1 gördüm şimdi, geçen hafta 75.5 kiloydum giden yağmı sumu bilmiyorum ama eksi gördüm acayip mutluyum - 400 gr vermişim aşağıdan dosyayı yükleyemedim fotosu var
Süper :rolleyes: tamam önemli değil Harika hadi bakalım :halay:

İnşallah hep birlikte.Ben akşam ne yiyeceğim diye 40 saat düşünüyorum nasıl hafif geçirilir bilemiyorum.Aklıma haşlanmış tavuk yoğurt falan geliyor sizlerin alternatifi ne valla bu konuda dertliyim.Azıcık sizden kopya çekeyim.
Canım kilo verenler bol yoğurt yediğini söylüyor

Aman duymasın ya :KK48:bir ara deneyeyim ben sağol canım
Dene şeker en doğal dondurma.bu temel bunun içine kakao kat yada çileği blendirden geçir kat .ben boşuna üzerine dusmuyom

Ins dayanirsin canim. Meyvesiz cok zor ya
Evet meyvesiz yazın bide di mi

Supermis yaa evde dondurma hic denemedim ama denemek lazim
Dene canım benim kendi yaptığın başka tabi

Biz yoldaydık gece ondan yazdım o saatte

:KK70:

Tatil dönüşü sana takılabilirim başkan
Tatilde rejim imkansız vallaha saldım

Merhaba ben Döne. Başarılar dilerim canım. Zamanla tanışırız kaynaşırız. İsveç diyeti nasılmış ben de bakiyim tatil dönüşü sana katılırım bana uygun bir diyetse. İsmin neydi?

:KK70: Elif çok tatlısın yaaa

Geldik evet. Çok yorgunuz tabi ilk gün. 11 saat yol sürdü vallaha. Ama güzel ya her tatil gibi :)

Kolay gelsin. Kopmamaya çalışırsın buradan canım. Listeye eninde sonunda girersin katılım yaptıkça zaten.

Ben 35 yaşındayım. 1 kızım var 17 aylık. 160 boyundayım. 90.9 kilo ile nisan ayında rejime başladım.

Bugün bi girdim çıktım akşam denize ama uzunca yüzmedim daha halen

Sigarayı bırakırsın inşallah

Jalapenoooooovvvvv ooo yeeaaah
Elifim
Tamam canım sen yazda önemli değil

SendebenBendesen SendebenBendesen dondurma tarifi çok iyi olmuş diyet neticede bir ara denemek lazım @berilceee kaptanım şu şeker orucunu açsın dahil olalım bitiminde dondurmaya gömülelim ne dersin
Çok iyi olur be ya

Evet kızlar fırında çok az yağla sebze yaptım yine :KK66:tuttum bu işi :KK73:
Hem kolay hem az kalorili :KK73:
Afiyet Olsun

Bonıbonlar sımdılık ben kaçar
Ütü
Yemek
Çocuklar
Mısafır var
Ama şeker orucunu akşam mutlaka yazacam
Ben eskı notlara baktım 40 gonde 11 kılo verdıgımı not almışım
Ama kac kılo başladığımı yazmamışım
Neyse yarın pazartesı dıyete pazartesı başlanır degılmı ya
Kolay gelsin

Şeker orucu sıfır kh alımı kızlar
Paket gıda yok
Makarna pılav bulgur vs... yok
Patates havuç bezelye Mısır yok
Ben meyve ve süt yoğurtta yemıyorum nıtekım onlarda şeker
Neden 40 gün ıse
Beyın 21 günde unutup 40 günde yenı alışkanlık kazandığı ıcın
Yarın başlıyorum 40 gün sekersız hayat ve aralıksız 40 gün spor
Canım çok ağırmis onun yerine 21 günlük açlık orucu var onu yapsan daha iyi şifa bulursun.
Sıfır glikoz sıfır pancar şekerine varım.

Ha sız dayanamazsanız karpuzcular
Taze ıkı meyve hakkı koyalım sıze
Kım var kımın totıs sıkıya gelıyor hodrı meydan
Benı biliyosun azcık donegim:işsiz:

Ben gelince
spora varım
Paketli gıda şeker yok
Ama sütümü içeyim 2 meyve de olsa varım bu işe en azından denerim
Senden örnek menüleri de görürüm hem :halay:
Senin dediğin makul canım ona bende varım

Ne alıntı yapmisim beee helal :KK66:
Ahanda bende yaptım pek cok
vay be bir gün foruma böyle bir mesaj yazabilmeyi çok isterim.. :)
Evet ne çekici bir mesaj.
Hoşgeldin

13.takım herkese merhaba:KK54:yeni hafta hepimize bol hareket, bol diet, mutluluk ve huzur getirsin inşallah:KK36:
Hosgeldin

Kızlar bir de ne kadar çok yazıyorsunuz yahu:) valla ben bu hıza nasıl yetişirim bilemiyorum :KK43: bugün pazartesi ve iki gündür temizlenmemiş ev, yemek bekleyen çocuklar ve yapılacak bir dünya iş varken hemde :KK43:
Canım ben 35 sayfa okudum geldim sayımız çoğaldı maşallah o yüzden

Ablalarıııım size musmutlu bir haberim var tartıda 75.1 gördüm şimdi, geçen hafta 75.5 kiloydum giden yağmı sumu bilmiyorum ama eksi gördüm acayip mutluyum - 400 gr vermişim aşağıdan dosyayı yükleyemedim fotosu var

günaydın kızlar cuma 68.6 bugun 67.9 :halay::halay::halay::halay:
Ayy ne sevindim şimdi beni görün şeker diyetine başladım bugün ama 2 gündür stok ettim cook kilo aldım biliyoRum ama vereceğim şekerine kesince daha ne kaldı di mi ya:halay:

Ayy ne sevindim şimdi beni görün şeker diyetine başladım bugün ama 2 gündür stok ettim cook kilo aldım biliyoRum ama vereceğim şekerine kesince daha ne kaldı di mi ya:halay:
Aynen Cuma'ya sıfır kaçamak En Büyük TÜRKİYE
Oluyor haftasonu bazen toparlarsın canım inşallah :KK66:

Süper hatta süper üstü :halay:2 günde vay bee...
o kadar da umutsuzdun ama menün iyiydi yaa..haftasonu oluyor hepimize bişeyler boşver ..Cuma'ya kadar sıfır kaçamak yeni slogan En Büyük TÜRKİYE
ben sporuda duzenli yapsam aslında daha çabuk veririm ama 66 dan sonrası korkutuyor beni

Selam canım ben Döne
Sen de başka takımdan
mı geçmek istiyorsun son gelen arkadaşlar gibi yoksa hiç yarışmadın mı
Bende de insülin direnci var şekere meyil
İlaçlarını düzenli kullanman lazım diye düşünüyorum diabet önemli hastalık biliyorsun tabi
Düzenli ara öğünlü beslenmen şart ve bizimle burda bunları yapacaksın sadece bizden kopma geçmişi oku cevap ver menüleri yaz yorumlarımızı oku gerisi gelecek
Bebeğine maşallah bu arda benim de 17 aylık bir kızım var zamanım onunla geçiyor genelde çok yoruluyorum gece gündüz ayaktayım yani her anne gibi tabi
Mecburen tartılmak zorundasın canım takımdayken. Ama zırt pırt değil. Pazartesi ve cuma sabahları aç karnına ve çıplak tartılacaksın bize burdan yazacaksın o kadar. Bebekler uyanmadan hemen tartılırsın öğlene kadar yazsan olur.
Hoşgeldin
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiler dün akşam da demiştim gerçi ama başarılar dilerim
Bu ara tatil nedeniyle aktif olamıyorum dönünce aktif olurum zaten mecburen burda beslenme düzeni sağlayamadım pek iyi :KK43:
Selam canım ben Döne
Sen de başka takımdan
mı geçmek istiyorsun son gelen arkadaşlar gibi yoksa hiç yarışmadın mı
Bende de insülin direnci var şekere meyil
İlaçlarını düzenli kullanman lazım diye düşünüyorum diabet önemli hastalık biliyorsun tabi
Düzenli ara öğünlü beslenmen şart ve bizimle burda bunları yapacaksın sadece bizden kopma geçmişi oku cevap ver menüleri yaz yorumlarımızı oku gerisi gelecek
Bebeğine maşallah bu arda benim de 17 aylık bir kızım var zamanım onunla geçiyor genelde çok yoruluyorum gece gündüz ayaktayım yani her anne gibi tabi
Mecburen tartılmak zorundasın canım takımdayken. Ama zırt pırt değil. Pazartesi ve cuma sabahları aç karnına ve çıplak tartılacaksın bize burdan yazacaksın o kadar. Bebekler uyanmadan hemen tartılırsın öğlene kadar yazsan olur.
Hoşgeldin
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiler dün akşam da demiştim gerçi ama başarılar dilerim
Bu ara tatil nedeniyle aktif olamıyorum dönünce aktif olurum zaten mecburen burda beslenme düzeni sağlayamadım pek iyi :KK43:
Canim tesekkurler cevabin ocin bu ilk yarismam :)

Diyabetle ilgili her seyi biliyorum, doktorum ilac icmeme izin vermiyor, emzirme devam ettigi surece ya insulin yap ya da diyet diyor :(

Tartilmak aklima gelir insallah, gunleri bile karistirdigimdan du bakalim insallah halledebilirim, gunaydin bu arda :)

Selam canım hoşgeldin ..bir dene bakalım kurallar 1.sayfada var ..tartı hep aklımızda hatırlatırız sana :rolleyes:
Diyabet varda çok dikkatli beslenmelisin burda menü yazmak çok işe yarıyor gerçekten ..bebek çok bizde boy boy maşallah:nazar:dene bakalım nasıl olacak?
Mesela bugün pazartesi tartısı va takım içinde ..ama önemli olan Cuma :halay:
Tesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahaha :KK53:

ben sporuda duzenli yapsam aslında daha çabuk veririm ama 66 dan sonrası korkutuyor beni
Korkma ya o dirençte kırılıyor eminde sonunda ..miss gibi kabak çorbası yaparsın işe yaradı bende :KK70:..bende hep 64 ten korkardım ama az daha var senin böyle gidersin inşallah :KK66:

Back
X