Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin canim ben Elif. Diğer yorumlarını da okudum. Sen kendine yardım etmek istemezsen biz hiç edemeyiz bunu biliyorsun dimi. Gece gece diabetik olduğun halde hem simit hem nutella olmadı bebeğim. Yemek bi aktivite ve sağlığından önemli değil sadece damakta bıraktığı tat 1 dk belki de değil Bunun için kendine sağlığına kötülük yapmaya değmez. Sen zaten beslenmen gerektiği gibi beslenirsen o tosbiklikten kurtulursun. Hadi bakalım şimdi kendine yakışır bi şekilde iradeni eline al ve bismillahla yeni saglikli fit bir hayata yelken aç :KK200:

Benimki başka iyi bir çene var akıllara Zarar :KK17::ıslık:

S3vil cım çok iyi vermişsin maşallah mezun iyetini de görelim bebiş ini de inşallah.

oo yeee :super:

Ay yeliz ya muhteşem gerçekten maşallah :KK19: ailen seni görünce ne diycek çok merak ediyorum kız. :KK200:

işte bizim kız :KK200: süperdi bebeğim irade senin işin.

aynı durumdayım bide tlf nu elimde gorunce dir dir konuşan bi koca ve evin içinde bildiğin inşaat var ama bırakamıyor insan burayı :KK70:

Harikasın bebeğim.

heyoooo süper.

Hadi bakalım bu hafta iradeli davranıp o kötü yiyeceklere hiihhh deyip kilo veriyoruz bebek.

oooo harikasın Aylıncım. :KK73:
Tamam canım bu hafta yok
İlk önce hafta sonu aldigim kilo gidecek sonrada 64 ten aşağı. reglide yarın bitiyor şişlikler inşallah iner

20170814_101856-1.webp
Geçen cuma 85.3 düa fark
1.300 gr

Arkadaşlar bugün aksam menümü yazacağım not aliyorum ama utanç içinde biraz kahvaltıda 7 incir yedim biraz daha hızımı kesmeliyim benim bir korse var onu takıyim desem işime gelmiyor yok ben insanliktan ciktim:KK12:
Abooo tak tak korseyi haydi bakemm :KK48:
Evden çıkıp az yürüyüş mü yapsan acaba yada zıpla evde ..o da tatlı krizlerine birebir ..bıngıl bılgıl hemen kendine geliyorsun valla :KK70:

Geçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr :halay::halay:
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa:-)
:halay::halay:Rüya gibi valla
Yaaavruuuuum beniiim süpersiiin yaa maşallah kankiiiiii
Bende kısaca tanıtayım ..ben Yeliz ..kilom 35 te sabitlendi 4 senedir artık hep öyle :KK70:2 çocuk var yaklaşık Ocak'tan beri çalışmıyorum ..her ilkbahar diyette olurdum bende hobim diyet yapmaktı:KK70:
Bu sefer bayağı başarıyorum galiba :rolleyes:
Sen de güzel kilolar vermişsin inşallah istediğin kiloya inip bebiş sahibi olursun :rolleyes:
Tekrar hoşgeldin
Beren her baharda aşık olurum diye şarkı var ya
Biz de her bahar diyete başlıyoruz inşallah son olur da
dondurma ne ki ben tatlıları çok yiyom ya
E ben de eskiden şerbetli tatlıyı çok severdim 5 baklava yerim sabah kalkar kalkmaz mesela öyle sütlü tatlıyı tatlıdan saymam
Ama artık sadece dondurma ancak ayda 1
Damlasakızlı hemide :dondurma:
Gerçekten zor işin dönecim :KK200:
Evet ya yedim 1 top damlasakızlı 1 top karamelli 1 top da limonlu artık bitti dondurma işi bu yaz
chia tohumlu şeyi yapacam da o nerde satılır önce onu bulmam lazım
Marketlerde var
Ablalarıııım size musmutlu bir haberim var tartıda 75.1 gördüm şimdi, geçen hafta 75.5 kiloydum giden yağmı sumu bilmiyorum ama eksi gördüm acayip mutluyum - 400 gr vermişim aşağıdan dosyayı yükleyemedim fotosu var
Süpersin canım
Ya sorma aynen :KK70:bende aralarda bakıyorum birikmesin diye ..Zaten biz sabahçı grubuz :KK73:birde gececiler vardı bir ara :KK70:
Sorma ev berbat adam evde ..bazende ben bir tekme atıp salıyorum :KK70:aman yap yap aynı valla
Ama temizlik harekettir kolay gelsin canım :KK73:
Biz Yelizle gündüz takılırız genelde gündüz laklağı bizde
Canim tesekkurler cevabin ocin bu ilk yarismam :)

Diyabetle ilgili her seyi biliyorum, doktorum ilac icmeme izin vermiyor, emzirme devam ettigi surece ya insulin yap ya da diyet diyor :KK43:

Tartilmak aklima gelir insallah, gunleri bile karistirdigimdan du bakalim insallah halledebilirim, gunaydin bu arda :)
Alarmını kur olmazsa, tartılmak önemli, sonradan kilo verdikçe keyif olacak sana da. Kilon kaç boyun kaçtı canım? Şeker ölçme aletin vardır evde ölçüyor musun açlık tokluk
Tesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahaha :KK53:
Geçen markete gidince büyük boy nutellaları gördüm rafta, alıyım kaşıklıyım ne olacak ya dedim. Kilo alırsam da 2 güne veririm dedim kendimi kandırmaya çalıştım. Sonra saçmalama Döne dedim ama 10 dakika kendimle cebelleştim. Nutellanın ne kadar sağlıklı olmadığını bilsem de o tadı özlediğimi düşündüm. O raflardan uzak dur hiç önünden geçme canım. Aç karnına markete çıkma ve eve abur cubur alma yoksa yersin. Alınan yenir. İradenle oynama. Çok zor farkındayım.
@lina0156 canim sagol cevap verdigin icin, diyetisyene gidecek vaktim yok :KK43: ama kendimi tehlikeye atmadan (diyabet anlaminda) nasil beslenmem gerektigini biliyorum (uygulayamiyorum o ayri)
Hepimiz teorikte şeker hastalığı, beslenme vs hakkında kitap yazarız değil mi. Gel gör ki pratikte yapabilmek, iradene hakim olabilmek an meselesi ve bir savaş gibi çok zor.
Önce gece yemeklerini kaldır, sonra akşam yemeklerinin saatlerini öne çek derim. Her şey bir anda olmaz.
:)) valla tartıyla seviyeli bir beraberlik yaşıyoruz beril.ne o öptü ne de ben anlayacağın. Cuma günkü kilomdayım, tabii bunda hafta sonu spor yapmamanın payı büyük
Ben de tartımla çok seviyeliyimdir :D 1 ileri 1 geri takılıyoruz
Arkadaşlar bugün aksam menümü yazacağım not aliyorum ama utanç içinde biraz kahvaltıda 7 incir yedim biraz daha hızımı kesmeliyim benim bir korse var onu takıyim desem işime gelmiyor yok ben insanliktan ciktim:KK12:
İlknurum 7 incir çok olmuş canım sen de farkındasın biliyorum şu an pişmansındır. İncir bir tek bu meyvsimde oluyor tabi yememek olmaz bütün sene bulamayız ama 7 değil 1 tane yesek daha iyi olur tatlım değil mi. Glisemik endeksi yüksek bir meyve yedikçe yiyesin gelir. Ben de bayılırım incire ya cennet meyvesi.

tezbitsin tezbitsin boyum 1.75 kilom 83.4 en son. Seker olcuyorum tabi hatta haftaya da sanirim doktor kontrolune gidecegim
Canım ismim Döne. Seninki neydi demiş miydin hatırlayamadım
Aslında boyun maşallah çok uzun bizim kitkurdu kitkurdu ve berilceee berilceee gibi
O yüzden kilo fazlalığın da öyle benim ilk başladığım zamanlar kadar aşırı değil
Boy kilo indeksine göre en az 7 kilo vermen lazım tabi orası öyle
Ben başladığımda 90.9 kiloya 160 boy tam bir topaç gibiydim. Uzun insanlara çok özenirim o yüzden.
Kolaylıklar diliyorum.

7 mi nasıl yani evet baya insanlıktan çıkmışsin hatta bi sopayı hakediyorsun koyma bir daha sofraya :sinirli:

Eki Görüntüle 2033487
Geçen cuma 85.3 düa fark
1.300 gr
heyyy yavrum maşallah :rapci:

Bende hemen yazayim cuma 66.8di bugün 66.5 aldigim 300 gram gitmis hadi bakalm bastan basliyoruz bu gün yine :)
Çok iyi Tebrikler bebegim cumaya çok avantaj.

Kızlar tatil yolundayim.dua edin yemekler kotu olsun=)
Ay insallah kötüdür peynir yer dönersin :KK53::KK70:

Back
X