aynen sorma bankada belki 2 hafta oldu evde adam akıllı yemek.yapmiyorum içimden gelmiyor yaCanım istemıyor hılal
Bırsey oldu yemek yeme yapma ezıyet halınde bende suan
Unutulmuyor abla sana nasıl kızardım kendini kendime bana niye böyle yapıyor diye ama bugün ben o kıyafetleri giydim kapadım ya düğmeleri sana sevincimi anlatamam 8 kilo 200 gr resmenn göz açıp kapayıncaya kadar geçti ama çok ağladım bu sure içinde açım yatamadım diye yiyemedim diye ama başarmaya başladım önceden 75 bana yetr derken 68 de kalicam dedim bugün kendime 70 le 68 arası gidip gelicem dedim 80 le 90 değil koruycam o kiloyu tartimi asla atmicam dedim ne sözler verdim kendime bugün anlatamam çok duygusallaştım mutlu oldum bende artık istediğimi gidip rahatlıkla alabilirim bende artık kendimi saklamak zorunda değilim evet güzel biri olmayabilirim burnum büyük olup belki karakter olarak herkesin anlayabileceği biri değilim ama zayıfım ve bunu benim yada övünmek için söylediğimi düşünmeyin güzel fiziğim var ve zayıfladığı bu ortaya çok çok çıkıyor o balık elbiseyi o ozguven ile deneyip kalbinden çıkmak ne büyük birseydi benim için ki ben evvelden bayan mağazasında gelen kıyafetleri tek tek giydirilip öyle calisitirilirdim çünkü oturur dü güzel dururdu herşey üzerim de ne oldu da bi anda ben böyle çirkinleştim hepten saldım kendimi kendime olan saygımı kaybettim mahvoldum ama iyiki burayı buldum ben yıllardır okurum kk yine ama asla denk gelmedim bu gruplara bdv takılıp çıkardım meğer neler varmış iyiki beni davet ettin iyiki gruba dahil ettin çok teşekkür ederimHılal bu sınavlar bır nevı nefıs terbıyesı
Ben olmasamda sen yemezdın ınankı
Çok degıstın farkında degılmısın
Yedım dıye bana ne kızıyon dıye küstüm mesajın aklımda hala