- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
@lina0156 neli pasta yemiştin canım
Sen pasta diyince çok özlediğimi anladım
Geçen arkadaşa gireken meyveli yaş pasta almıştık yememiştim hiç
Kendi de irmik helvası yapmış, hiç sevmem. Bir de poğaça vardı.
Ah aaah eski günleeeer
Ah ah o eski şişko günler yağlı günler
Göbekte katman katman olan yağlarım
Nerdesiniz
Beni zengin gösterirdiniz
kitkurdu yalan mı Nalan
![]()

Don muObezzoya sor
50 verdıgın zaman her kılosuna sahıttı
Hatta bütün donlarıma kadar bılır:)

Biz niye bilmiyoz donunu monunu
Üvey miyiz

Afiyet olsun canım menün güzel sadece 11 kalktığın saat mi yoksa kahvaltıyı geciktirmen bilinçli mi erken kalkınca bir şeyler at ağzına metonu küstürmeBugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği
ara yok
öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
1,5 su brd.kuşburnu narçiçeği çayı,3 tane kuru kayısı
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
spor:84 dk leslie yaptım.
su:3650 cc su içtim
Menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorum ablalaar![]()
Afiyet olsun sızma zeytin yağı mı ekmek banmadıysan saymıyorum nasıl o yağı bandırarak yemezsin demek istiyorum ama diyet aklıma gelince susup çekiliyorumBende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days

Kızlar arkadaşla dışarı cıkacam geç olmadan gelırım

İyi yapmışsın gezmekle
KızartmaSlm kizlar
Bugunku menumberilceee
Pembe_patikli
Sabah: 100 gr kadar tavuk gogsu 1tk yagda kizardi. 1 fincan siyah cay. 2 dilim peynir. 2 salatalik. Yarim domates 1 tutam dere otu
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 armut
Oglen: yarim porsiyon kalamar tava (toplamda 9 taneydi) 1 kadeh alkollu icecek
Ara: 1 elma, 15 ahududu. 200 gr yogurt
Aksam: 1 tabak haslama karnibahar yogurtlu. 1 avuc cekirdek ici.
Ara: tarcinli sut
Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat yuruyus

Evet daha yeniyim adım sena 20 yaşındayım öğrenciyim m.o tanıştığıma![]()

Ben de verdirmekten korkuyorum ve damar zor bulunuyor ,su içince fıskiye olmayayım aman diye uyarıyorum vallaHemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.
Valla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)

O kadar değil tatlı tatlı sızlıyor benim kasım mı varmış demiştim ramazanda ilk yaptığımda oturup kalkarken sevindirik olacaksın demedi deme ağzından ne ......bipler çıkacakJullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani

@anderes Yeliz gözüm bozuldu kaç gündür oku oku ne çok yazılmış maşallah diyeyim bereketlensin yarın yolculuk başlıyor değil mi şimdiden iyi tatiller stres sıkıntı kalmasın enerjik dön daha bizi de zayıflatacaksın