Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@lina0156 neli pasta yemiştin canım
Sen pasta diyince çok özlediğimi anladım
Geçen arkadaşa gireken meyveli yaş pasta almıştık yememiştim hiç:KK30:
Kendi de irmik helvası yapmış, hiç sevmem. Bir de poğaça vardı.
Ah aaah eski günleeeer:bicak:
Ah ah o eski şişko günler yağlı günler
Göbekte katman katman olan yağlarım
Nerdesiniz
Beni zengin gösterirdiniz
kitkurdu kitkurdu yalan mı Nalan
:ıslık:
tezbitsin tezbitsin Kankişim zengin değil pisboğaz gösteriyor insanların bakışını hatırla bi yol eeee tabi minileri giyecek kadar zayıflayan biri nerden hatırlasın biz şişkolara bakıştaki ironiyi:KK43::KK57::KK57:

Obezzoya sor
50 verdıgın zaman her kılosuna sahıttı
Hatta bütün donlarıma kadar bılır:)
Don mu:skandal:
Biz niye bilmiyoz donunu monunu
Üvey miyiz :KK48:[/QUOTE]
tezbitsin tezbitsin Döne don denmezdi onlara görmen lazımdı hatundaki zevki benden duymuş olma acayip alengirli değişik varla yok arası ah yeter kız dediğini duyup gerisini hayal gücüne havale ediyorum:oops::oops::oops:
Bugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği

ara yok

öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
1,5 su brd.kuşburnu narçiçeği çayı,3 tane kuru kayısı
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
spor:84 dk leslie yaptım.
su:3650 cc su içtim
Menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorum ablalaar:KK200:
Afiyet olsun canım menün güzel sadece 11 kalktığın saat mi yoksa kahvaltıyı geciktirmen bilinçli mi erken kalkınca bir şeyler at ağzına metonu küstürme

Bende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days
Afiyet olsun sızma zeytin yağı mı ekmek banmadıysan saymıyorum nasıl o yağı bandırarak yemezsin demek istiyorum ama diyet aklıma gelince susup çekiliyorum ormangozlu ormangozlu çalışıyor musun okuyor musun yazdın ve unuttum gençlerden olduğunu hatırlıyorum çitlembikgillerdensin

Kızlar arkadaşla dışarı cıkacam geç olmadan gelırım
berilceee berilceee Merakla sorayım bugün dinlendin mi planına sadık kalarak
İyi yapmışsın gezmekle

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
Sabah: 100 gr kadar tavuk gogsu 1tk yagda kizardi. 1 fincan siyah cay. 2 dilim peynir. 2 salatalik. Yarim domates 1 tutam dere otu
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 armut
Oglen: yarim porsiyon kalamar tava (toplamda 9 taneydi) 1 kadeh alkollu icecek
Ara: 1 elma, 15 ahududu. 200 gr yogurt
Aksam: 1 tabak haslama karnibahar yogurtlu. 1 avuc cekirdek ici.
Ara: tarcinli sut

Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat yuruyus
Kızartma :sinirli::duduk: bir avuç çekirdek içi de :duduk: alkol:duduk: en çok da sabah yediğin tavuğu merak ettim nasıl ağır olmuyor mu biz alışkınız sabah peynir zeytin rutinine Malezyalı arkadaşlar bir kere kahvaltıya tavuk ciğeri pirinç lapası yemişlerdi hala unutmam

Evet daha yeniyim adım sena 20 yaşındayım öğrenciyim m.o tanıştığıma :KK200:
Sena616 Sena616 Senacığım bölümünü soracaktım alıntıladım baktım ki yazmışın başarılar canım

Hemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.
Ben de verdirmekten korkuyorum ve damar zor bulunuyor ,su içince fıskiye olmayayım aman diye uyarıyorum valla
Valla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)
ormangozlu ormangozlu Bak herkesin başına geliyor o iğne delikleri köstebek yuvası gibi her yerde morluklar
Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani
O kadar değil tatlı tatlı sızlıyor benim kasım mı varmış demiştim ramazanda ilk yaptığımda oturup kalkarken sevindirik olacaksın demedi deme ağzından ne ......bipler çıkacak Sena616 Sena616

kitkurdu kitkurdu okuya okuya geliyor bayağı da mesaj var :confused:işi zor
@anderes Yeliz gözüm bozuldu kaç gündür oku oku ne çok yazılmış maşallah diyeyim bereketlensin yarın yolculuk başlıyor değil mi şimdiden iyi tatiller stres sıkıntı kalmasın enerjik dön daha bizi de zayıflatacaksın

Olsun ya tatil desin sonuçta :confused:diğer öğünler güzel olmuş kıtır kıtır olmuş :KK48:yüzersin dengelersin sende ..sabah yüzünü denizle yıka bence ohh misss:-)
Pislik iğrenç bi tip oldum zaten denizden çıktıktan sonra yıkanmıyom
İlk gün de denizanası ısırdı geldi, beni nasıl bulduysa, bir zavallı angaralıyı mı buldun yaaa denizanasııı :D
Ohh saçlar maçlar tuzlu tuzlu

Pislik iğrenç bi tip oldum zaten denizden çıktıktan sonra yıkanmıyom
İlk gün de denizanası ısırdı geldi, beni nasıl bulduysa, bir zavallı angaralıyı mı buldun yaaa denizanasııı :KK70:
Ohh saçlar maçlar tuzlu tuzlu
Hadi ya şansa bak :KK70:geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah .aman boşver bende sabah öğle akşam 3 kere denize girerdim ..dayanamazdım o da şifa yaaa mis gibi ..manzaralar çok güzeldi tekne turları falan ..at stresini sonra dipçik gibi gelelim inşallah
Bizde yarın sabah yolcuyuz bakalım ben yanıma yeşil çay bile aldım :KK70:hayırlısı artık

Deryacım Eylül'de müthiş bir koşturmacaya gireceksin izin dönüşünde ..bu günleri iyi değerlendir bence bir an önce 70 lere bye bye demelisin ..zaten birşey kalmadı ..kızartmalardan uzak durmaya salata falan tüketmeye çalış ..ton balıklı tavuklu peynirli falan ..içecek olarakta Cuma kaçamak olabilir bir tane . Ama bu kaçamaklar artarsa emeklerin boşa gider üzülürsün ..dikkat diyorum ben :KK66:
2 gün sıfır kaçamak :KK45:
Haklisin canim. Eylulden sonra daha zor olacak dikkat etmek hele ki Ekimde ise basladiktan sonra. Cuma sabaha kadar artik kacamak filan yok, dogru en iyisi ton balikli tavuklu salata hem saglikli hem lezzetli hem de doyurucu. Su 70 in altini gorsem simdilik o yetecek sonra yavas yavas inerim ins.

Ben 3 kilo verdim burda 30lari görenler var hadi ins bizde onlar gibi oluruz :)) allahım 50 kilo olsam manken olurum ya :)

Kalamara bende dayanamam ona bi sey diyemicemde alkolde cok sisiriyo ya biraz kendini tut emeklerine yazik olmasin guzel ablam :) yarin telafi edersin eminim :)
Dogru canim alkol hem sisiriyor hem de metabolizmayi yavaslatiyor cumaya kadar dikkat etcem artik, Son 2 gun

O kadar fıstık olamadık da daha...biraz şey fıstığı diyelim hani yer fıstığı gibi kabuklu :KK70:

Dün mönü yazdığını farketmiştim aslında ama diyemedim vallaha ukalalık gibi oluyor böyle şeyleri diyince ya yanlış anlaşılma oluyor...kalpler kırılmasın canımcım yaa

Yerim senin 3650 cc lik suyunu kııız Senaaaa

Viiiiy 3 tooop dondurma aman aman süpermiş beee bence de yenir hergün bile yenir beee dondurma gibi düşmanın olsun yav

4.gün mü....ne kas varmış sende mübarek beeee..ben 1.günde küfürler eşliğinde bırakmıştım

Aynen

Listeye kurban başkan. Gidek senle elele.

Mangalda kalamar yemişliğim var
Kızartmayı tercih edersin ama 1 kere denemeli tabi

Ama kimse anasının karnından doktor veya hemşire olarak doğmuyor, kimse doğar doğmaz damarı tak diye bulup nokta atışı ve acıtmadan kan alamaz. Nasıl ki senden önceki hemşireler hocaların zamanla pratik yapa yapa öğrenmişlerse sen de öyle öğreneceksin Sena. Sakın kendini kötü hissetme bu konuda. Öğrenme süreci diye bir süreç var.
Ben de böyle tiplere kılım yav. İnsanın meslek şevkini kendine güvenini kırıyorlar.

Disardaydim cnaim ondan cok secenegim yoktu sadece kizARTMA vardi Fistikimm ;)

Menüm:
Kahvaltı 10.30: 2 dilim sucukla sahanda yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 paket kıtır, 7 zeytin, 2 domates, 1 salatalık, 2 biber
Öğlen 15: 1 tabak havuçsuz zeytinyağlı barbunya yemeği, 1 kase acı biberli kekikli yoğurt, 1 paket kıtır
Akşam 20::skandal: Vallaha yazmak ve sizi sarsmak istemiyorum, yöresel yemekler diyim berilceee berilceee anlayacaktır, tabi bol zeytinyağlı şeyler olduğundan diyete uygun sayılmaz bir akşam yemeğim oldu, pişman değilim, 52 haftada 1 hafta tatildeyim sonuçta :KK47::dondurma::kk77::hamarat:
2 litre su
Yüzme, yürüyüş
Afiyet olsun canim ;)

Hadi ya şansa bak :KK70:geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah .aman boşver bende sabah öğle akşam 3 kere denize girerdim ..dayanamazdım o da şifa yaaa mis gibi ..manzaralar çok güzeldi tekne turları falan ..at stresini sonra dipçik gibi gelelim inşallah
Bizde yarın sabah yolcuyuz bakalım ben yanıma yeşil çay bile aldım :KK70:hayırlısı artık
iyi yolculuklar canim, simdiden iyi tatiller ;)

Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani
Abartma canim kalkarsin cumaya kadar leslie yap hamligin gitsin cumadan sonra jullian basla sende biraz agri yapiyo evet ama degecek diye umuyorum :))

Aman bişey olmaz o kadar ya ..biz birden başladık 3.gün alıştık ondan ..bayağı gözle görülür incelemeler oluyor resimlerde ..üstelik kısa sürüyor etkili yani..sonra hareketlerde yaparsınız süper olur :rolleyes:
Ya cok güzel gidiyor ama pilates isi kaldi hepten yanina yöresine bi seyler daha lazim bu jullianin :))

Geleyim bizim sporcu gençlere takılacağım inşallah bende :KK31:
Hadi yeliz abla git gel bekliyoruz sen dönene kadar birakmam ins da degisimleri yazarim :)

Dogru canim alkol hem sisiriyor hem de metabolizmayi yavaslatiyor cumaya kadar dikkat etcem artik, Son 2 gun
Sen zaten normalde iyi menüler yaziyodun ya bu gün disardaymissin oluyo arada dengelersin sen kendini :)

tezbitsin tezbitsin Kankişim zengin değil pisboğaz gösteriyor insanların bakışını hatırla bi yol eeee tabi minileri giyecek kadar zayıflayan biri nerden hatırlasın biz şişkolara bakıştaki ironiyi:KK43::KK57::KK57:

Don mu:skandal:
Biz niye bilmiyoz donunu monunu
Üvey miyiz :KK48:
tezbitsin tezbitsin Döne don denmezdi onlara görmen lazımdı hatundaki zevki benden duymuş olma acayip alengirli değişik varla yok arası ah yeter kız dediğini duyup gerisini hayal gücüne havale ediyorum:oops::oops::oops:

Afiyet olsun canım menün güzel sadece 11 kalktığın saat mi yoksa kahvaltıyı geciktirmen bilinçli mi erken kalkınca bir şeyler at ağzına metonu küstürme

Afiyet olsun sızma zeytin yağı mı ekmek banmadıysan saymıyorum nasıl o yağı bandırarak yemezsin demek istiyorum ama diyet aklıma gelince susup çekiliyorum ormangozlu ormangozlu çalışıyor musun okuyor musun yazdın ve unuttum gençlerden olduğunu hatırlıyorum çitlembikgillerdensin

İyi yapmışsın gezmekle

Kızartma :sinirli::duduk: bir avuç çekirdek içi de :duduk: alkol:duduk: en çok da sabah yediğin tavuğu merak ettim nasıl ağır olmuyor mu biz alışkınız sabah peynir zeytin rutinine Malezyalı arkadaşlar bir kere kahvaltıya tavuk ciğeri pirinç lapası yemişlerdi hala unutmam

Sena616 Sena616 Senacığım bölümünü soracaktım alıntıladım baktım ki yazmışın başarılar canım

Ben de verdirmekten korkuyorum ve damar zor bulunuyor ,su içince fıskiye olmayayım aman diye uyarıyorum valla

ormangozlu ormangozlu Bak herkesin başına geliyor o iğne delikleri köstebek yuvası gibi her yerde morluklar

O kadar değil tatlı tatlı sızlıyor benim kasım mı varmış demiştim ramazanda ilk yaptığımda oturup kalkarken sevindirik olacaksın demedi deme ağzından ne ......bipler çıkacak Sena616 Sena616

@anderes Yeliz gözüm bozuldu kaç gündür oku oku ne çok yazılmış maşallah diyeyim bereketlensin yarın yolculuk başlıyor değil mi şimdiden iyi tatiller stres sıkıntı kalmasın enerjik dön daha bizi de zayıflatacaksın[/QUOTE]
21 yasindayim adim cigdem sınıf öğretmenligi okuyorum izmirliyim :)) o yazdigim bir bucuk dilim ekmegin bucugu niye var saniyosun o yaga banildi iste :)) hemde bizim tarlanin mahsulü toplanisini yapilisini bildigim yağ bi baska kaşık kaşık icerdim diyette olmasam :)

O kadar fıstık olamadık da daha...biraz şey fıstığı diyelim hani yer fıstığı gibi kabuklu :KK70:

Dün mönü yazdığını farketmiştim aslında ama diyemedim vallaha ukalalık gibi oluyor böyle şeyleri diyince ya yanlış anlaşılma oluyor...kalpler kırılmasın canımcım yaa

Yerim senin 3650 cc lik suyunu kııız Senaaaa

Viiiiy 3 tooop dondurma aman aman süpermiş beee bence de yenir hergün bile yenir beee dondurma gibi düşmanın olsun yav

4.gün mü....ne kas varmış sende mübarek beeee..ben 1.günde küfürler eşliğinde bırakmıştım

Aynen

Listeye kurban başkan. Gidek senle elele.

Mangalda kalamar yemişliğim var
Kızartmayı tercih edersin ama 1 kere denemeli tabi

Ama kimse anasının karnından doktor veya hemşire olarak doğmuyor, kimse doğar doğmaz damarı tak diye bulup nokta atışı ve acıtmadan kan alamaz. Nasıl ki senden önceki hemşireler hocaların zamanla pratik yapa yapa öğrenmişlerse sen de öyle öğreneceksin Sena. Sakın kendini kötü hissetme bu konuda. Öğrenme süreci diye bir süreç var.
Ben de böyle tiplere kılım yav. İnsanın meslek şevkini kendine güvenini kırıyorlar.
yok canım size demrdim zaten onu, benim minik kuşa dedim.bir sene olacak az kaldı, bir seneden beri beni uyarmamış cık cık cık..

İyi yapmışsın gezmekle

@anderes Yeliz gözüm bozuldu kaç gündür oku oku ne çok yazılmış maşallah diyeyim bereketlensin yarın yolculuk başlıyor değil mi şimdiden iyi tatiller stres sıkıntı kalmasın enerjik dön daha bizi de zayıflatacaksın
aa sen nerde gördün o donları??yoksa yoksa bir tanıdık mısın??nick mi değistin yoksa?? Kafamda deli sorular berilceee berilceee

iyi geceler kızlar bu saatte saglık ocağındayım aşı dolabında sorun var bekliyorum
menum
sabah 1 bardak tarcınlı süt
oğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam
3 ızgara köfte bol salata 1 bardak ayran çok küçük tırnak pide 3 parmak büyklüğünde :)
3 litre su yatana kadar içmiş olurum

kızlar bi alıntımda yanlışlık olmuş kitkurdu kitkurdu nun mesajına cevap verecektim çoklu alıntısına cevap vereceği için tel bölmüş bi arkadaşta yanlış anlamış sizde öyle anlamayın diye yazıyorum o mesajın 21 yaşındayım diye başlayan kısmından itibaren son 3 satırı bana ait bilginize berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli tezbitsin tezbitsin zukkum zukkum @DeryaOnDiet

iyi geceler kızlar bu saatte saglık ocağındayım aşı dolabında sorun var bekliyorum
menum
sabah 1 bardak tarcınlı süt
oğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam
3 ızgara köfte bol salata 1 bardak ayran çok küçük tırnak pide 3 parmak büyklüğünde :)
3 litre su yatana kadar içmiş olurum
bence güzel tırnak pidenin ne olduğunu bilemedim ama :) spor yok galiba

Back
X