- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
evet bursa berilceye mi atıcam mesajAyşegül Döne de demiş numarani mesaj at özelden beril kaptana o ekler. Sen hangi şehirdesin 16 yi görünce bursa mi dedim acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bursa berilceye mi atıcam mesajAyşegül Döne de demiş numarani mesaj at özelden beril kaptana o ekler. Sen hangi şehirdesin 16 yi görünce bursa mi dedim acaba.
Hiiiy bende anladım hainsin heeMenüm:
Kahvaltı 10.30: 2 dilim sucukla sahanda yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 paket kıtır, 7 zeytin, 2 domates, 1 salatalık, 2 biber
Öğlen 15: 1 tabak havuçsuz zeytinyağlı barbunya yemeği, 1 kase acı biberli kekikli yoğurt, 1 paket kıtır
Akşam 20:Vallaha yazmak ve sizi sarsmak istemiyorum, yöresel yemekler diyim
berilceee anlayacaktır, tabi bol zeytinyağlı şeyler olduğundan diyete uygun sayılmaz bir akşam yemeğim oldu, pişman değilim, 52 haftada 1 hafta tatildeyim sonuçta
2 litre su
Yüzme, yürüyüş
Afiyet olsun sadece bulgur yedin sandım lavaş ve BulgurSabah 9.00
Yarım armut
Yarım nekrari
Öğle akşam 16.00
1 tabak türlü 1 kepçe kadar
4 5 yk kadar bulgur pilavı
Tavuk kanat
Biraz lavaş
Ara 17.00
3 küçük bitter kare
3 lt su
1 mil leslie
he ya gidek te yapak :)))
aç kal kal akşam çorbayla ekmeği götür Ayranı akşam iceydin çorba ekmeği Öğle vakti keşke ama kötü mü yoo güzelmenümü yazayım
sabah
4te bir kk peynir
2 yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı menemen domates ve salatalık
ara 1 bardak ayran
2.ara 1 bardak ayran
akşam
2 kase çorba yarim dilim kepek ekmeği
Afiyet olsun güzel menü. Cumaya az kaldı barbunya şişkinlik yapabilir.Bende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days
mantıklı.Barbunyayı bende genellikle zeytinyağlı diye akşamları yerdim.fakat son diyetisyen kontrolümde kadin bana barbunyayı öğle öğününde ye deyince ancak aydım.ben hani zeytinyaglı diye onu beynime hafif diye kodlamışım ,halbuki protein ve sindirimi daha zor.artı proteinlerin daha fazla tok tutma özellikleri var.ondan sonra artık öğle yiyorum..
midene bişeyler gitmiş hadi bakalım afiyet olsun.Menü sunar berıl a.ş
6.00
4 badem
11.00
1 haşlama yumurta az yesıllık
13.00
5 kaşık bamya yemegı
1 kase cacık
16.30
1 gün parça peynır
19.30
1 tb bamya yemegı
Az salata
Su 3 ü gectı
Spor 15 km dağ yürüyüşü
12 yi geçirme balkabağı olursun :))))Kızlar arkadaşla dışarı cıkacam geç olmadan gelırım
öğle öğle ne alkolu kız bide yağlı yagli kalamar yenmiş ne diyelim yarasınSlm kizlar
Bugunku menumberilceee
Pembe_patikli
Sabah: 100 gr kadar tavuk gogsu 1tk yagda kizardi. 1 fincan siyah cay. 2 dilim peynir. 2 salatalik. Yarim domates 1 tutam dere otu
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 armut
Oglen: yarim porsiyon kalamar tava (toplamda 9 taneydi) 1 kadeh alkollu icecek
Ara: 1 elma, 15 ahududu. 200 gr yogurt
Aksam: 1 tabak haslama karnibahar yogurtlu. 1 avuc cekirdek ici.
Ara: tarcinli sut
Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat yuruyus
yani diyorum ki afiyet olsun.Menüm:
Kahvaltı 10.30: 2 dilim sucukla sahanda yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 paket kıtır, 7 zeytin, 2 domates, 1 salatalık, 2 biber
Öğlen 15: 1 tabak havuçsuz zeytinyağlı barbunya yemeği, 1 kase acı biberli kekikli yoğurt, 1 paket kıtır
Akşam 20:Vallaha yazmak ve sizi sarsmak istemiyorum, yöresel yemekler diyim
berilceee anlayacaktır, tabi bol zeytinyağlı şeyler olduğundan diyete uygun sayılmaz bir akşam yemeğim oldu, pişman değilim, 52 haftada 1 hafta tatildeyim sonuçta
2 litre su
Yüzme, yürüyüş
ovv geçmiş olsun.Pislik iğrenç bi tip oldum zaten denizden çıktıktan sonra yıkanmıyom
İlk gün de denizanası ısırdı geldi, beni nasıl bulduysa, bir zavallı angaralıyı mı buldun yaaa denizanasııı
Ohh saçlar maçlar tuzlu tuzlu
Afiyet olsun güzel canim.iyi geceler kızlar bu saatte saglık ocağındayım aşı dolabında sorun var bekliyorum
menum
sabah 1 bardak tarcınlı süt
oğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam
3 ızgara köfte bol salata 1 bardak ayran çok küçük tırnak pide 3 parmak büyklüğünde :)
3 litre su yatana kadar içmiş olurum
Bende bursadayim tatlım ondan sordum. Evet beril e at.evet bursa berilceye mi atıcam mesaj
Kabakçı blueeeay kulakları çınlasın , bildirimleri bol olsun 1.takımdaki canım arkadaşımbluegreeneyes çok yapar onu.hatta takılırım ona kabak çorbasınin kitabını yazacan diye.hey gidi nerdeen nereye
![]()
Karadelik kapıları açtımidene bişeyler gitmiş hadi bakalım afiyet olsun.
12 yi geçirme balkabağı olursun :))))
öğle öğle ne alkolu kız bide yağlı yagli kalamar yenmiş ne diyelim yarasın
yani diyorum ki afiyet olsun.
ovv geçmiş olsun.
Afiyet olsun güzel canim.
Bende bursadayim tatlım ondan sordum. Evet beril e at.
Kız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydumyok canım size demrdim zaten onu, benim minik kuşa dedim.bir sene olacak az kaldı, bir seneden beri beni uyarmamış cık cık cık..
aa sen nerde gördün o donları??yoksa yoksa bir tanıdık mısın??nick mi değistin yoksa?? Kafamda deli sorularberilceee
Kız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydum
Cıceklı paçalı donları nasıl unuttun
Güzel vermıssın canımgünaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..
ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)
şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
Ben hiçç anlamadım yaaa ne donu?Kız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydum
Cıceklı paçalı donları nasıl unuttun
Kız be evlıyımabooooo.. konu gittikçe ateşleniyor..
Bu hafta sanada gosterırım yelızımBen hiçç anlamadım yaaa ne donu?![]()