Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..

ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)

şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
Ooo süper :rolleyes:
Spor olayı ilginç olmuş :confused:hangi sporu önerdi ?

Güzel vermıssın canım
Sen obezzoyla aynı dıyetısyene mı gıdıyorsun
Hala hazır dıyet kıstelwrını mı verıyorlar
Yoksa ben bu hafta şunları yemek ıstıyorum dıyorsunda ona goremı yazıyor bu hatun
Watsapta bu kadar gevezelık yok gel ıstersen
Arada don koynek resım atıyom o kadar

yok obezzto istanbulda ben izmirdeyim.. ben normalde diyetisyene karşıydım ama hayatım düzene girsin, vitamin mineral dengem bozulmasın diye hem de baktım obezzto ne güzel kilo veriyor ben de onun gittiği yoldan gideyim dedim..

birlikte hazırlıyoruz menüleri, yiyip yiyemeyeceğimi soruyor..

gelirim whatsappa da, özelden yazarım numaramı :)

yok obezzto istanbulda ben izmirdeyim.. ben normalde diyetisyene karşıydım ama hayatım düzene girsin, vitamin mineral dengem bozulmasın diye hem de baktım obezzto ne güzel kilo veriyor ben de onun gittiği yoldan gideyim dedim..

birlikte hazırlıyoruz menüleri, yiyip yiyemeyeceğimi soruyor..

gelirim whatsappa da, özelden yazarım numaramı :)
Gel gel

gerçekten mi? nasıl oluyor? spor yaparak mı yoksa gündelik hayatında mı atıyorsun? çünkü ben gezide attım öyle adım da bi işe yaramadı..
Günlük hayat çok yoğun
Sporda var
Ama belden alt bende çok kaslı ve ince
Hormonlu ıyı bır havuç düşün o benım

günaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..

ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)

şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
güzel kilo vermişsin, diyetisyene gitmek doğru geliyor bana çünkü biz neyi neyin yannda yememiz gerektiğini pek kestiremiyoruz.

Back
X