- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Bende kızdımBakın çok yazmayın kızıyorum ha![]()
Geceki 65 mesajı okumadım işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kızdımBakın çok yazmayın kızıyorum ha![]()
Ooo süpergünaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..
ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)
şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
Bu hafta sanada gosterırım yelızım
Anlatmayla olmuyor yasaman lazım
Cıtır bayan sızede günaydın1. Takımdan selamlar sevgiler günaydınlar
Kabakçı blueee![]()
![]()
Ooo süper
Spor olayı ilginç olmuşhangi sporu önerdi ?
Kız yelız bacak Totıs gıbiş gıttı gıbı bendeOoo süper
Spor olayı ilginç olmuşhangi sporu önerdi ?
Bu takımında kabakçısı benim dostum selamlar1. Takımdan selamlar sevgiler günaydınlar
Kabakçı blueee![]()
![]()
Güzel vermıssın canım
Sen obezzoyla aynı dıyetısyene mı gıdıyorsun
Hala hazır dıyet kıstelwrını mı verıyorlar
Yoksa ben bu hafta şunları yemek ıstıyorum dıyorsunda ona goremı yazıyor bu hatun
Watsapta bu kadar gevezelık yok gel ıstersen
Arada don koynek resım atıyom o kadar
Sorma benim kollarda öyle ..tempolu yürüyüş ve leslie önerdi, ama benim kollarım kalın, o nedenle kol da inceltmem lazım yaa..![]()
Yürüyüşle zayıflansa ben çöp adam olurdumtempolu yürüyüş ve leslie önerdi, ama benim kollarım kalın, o nedenle kol da inceltmem lazım yaa..![]()
Gel gelyok obezzto istanbulda ben izmirdeyim.. ben normalde diyetisyene karşıydım ama hayatım düzene girsin, vitamin mineral dengem bozulmasın diye hem de baktım obezzto ne güzel kilo veriyor ben de onun gittiği yoldan gideyim dedim..
birlikte hazırlıyoruz menüleri, yiyip yiyemeyeceğimi soruyor..
gelirim whatsappa da, özelden yazarım numaramı :)
Düzelir ya sen devam et ..spor spordur ..üst bölge nasıl çalışılır bilmiyorum ki hep basen kalça var bizdeKız yelız bacak Totıs gıbiş gıttı gıbı bende
Acaba asagıdan yukarı doğrumu ıncelıyom ki
Omuzlar hala Harran ovası bende
Yürüyüşle zayıflansa ben çöp adam olurdum
Günlük 30 bın üstü adım atıyom
S beden aldım dün alt üstte 40-42Düzelir ya sen devam et ..spor spordur ..üst bölge nasıl çalışılır bilmiyorum ki hep basen kalça var bizde![]()
Günlük hayat çok yoğungerçekten mi? nasıl oluyor? spor yaparak mı yoksa gündelik hayatında mı atıyorsun? çünkü ben gezide attım öyle adım da bi işe yaramadı..
güzel kilo vermişsin, diyetisyene gitmek doğru geliyor bana çünkü biz neyi neyin yannda yememiz gerektiğini pek kestiremiyoruz.günaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..
ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)
şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
Günlük hayat çok yoğun
Sporda var
Ama belden alt bende çok kaslı ve ince
Hormonlu ıyı bır havuç düşün o benım
genetik yapı da önemli ya mesela bende kemikli biriyim istediğim gibi zayıf olayım çıt kırıldım duramıyom kemik iriGünlük hayat çok yoğun
Sporda var
Ama belden alt bende çok kaslı ve ince
Hormonlu ıyı bır havuç düşün o benım
176 yımya benim de bacaklarım acayip kaslı, erkek bacağı gibi ya.. ben de 1.71 boy, dev gibi dolanıyorum ortada..