Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hala yoğunsunuz sanırım pek görünmez oldunuz..bu arada hanım dememi umarım yanlış anlamadınız çünkü benden büyüksünüz saygı gereği beril diyemezdim abla da hoşunuza gitmeyebilir o yüzden yani:KK52:
Benım için sorun yok
Siz nasıl ıstersenız öyle hıtap edınız

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee berilceee @anderes
Sabah: 2 tane kuru esmer ekmek (toplamda 90 kalori). Domates. Salatalik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 4 tane firinda yagsiz kofte. Bolca rokali domatesli taze nabeki salata
Aksam: 250 gr yogurt. 15 badem. 15 kuru uzum. 2 ceviz

Su: 2.5 lt
Spor: 45 dakika yuruyus (yeni bitti yuruyus simdi eve geldim)

Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak musakka 2 tane cig kofte marul yogurtlu semizotu
Ara 1 dilim seftali 1 tane cig badem
Aksam 1.5 tane köfte haşlanmış brokoli ve yoğurt
Su 3 lt
Gayet guzel menu canim.

Hala dönmedik eve musaitken menumu yazayim

Saat 10:30
1 küçük elma
2 Kasık badem
1 Kasık çekirdek ici
1 salatalık

Saat 15:30
2 dilim tam bugday
1 yumurat kadar Mozeralla
1 büyük dilim domates
1 nektarin

Saat 20:30
1 tabak dolusu marul maydanoz
2 yumurta
1 salatalık

Su 1.5 eve gidince 2 ye tamamlarim
Spor 1 saatten fazla arada dinlenerek yuzme denizden çıkmadan bu dinlenme seansları
Kumsalda 2 km yürüyüş ve

Eki Görüntüle 2037350
Masallah Elifcim menun de sporun da cok iyi

Bugün menüm çok kötü
Sabah
1 yumurta kk peynir 3 zeytin 1 domates 2 biber süzme yoğurt
Öğle
Yarım yumurta yarım dilim kepek ekmeği 3 zeytin yarım kk peynir
Akşam
yarım kase çorba
İki kaşık mantı
Patlıcan salatası
1 çatal karpuz
Yarım ev yapımı küçük kurabiye
Canim tamam cok kh var ama sadece tadimlik almissin. Bir dahaki sefere kacamaklari gunduz yaparsan daha iyi olur. Ve spor nerde kuzumm??

Bence menun kotu degil canim sabah ve ogle iyi aksamda yarim kurabiyeden çok bisi olacagini düşünmüyorum
Katiliyorum canim sana. Emin ol ben hicbir zaman yarim kurabiye yemedim hatta 1 tane bile yemedim durum ondan boyle suanda. Tadimlik baksan aslinda herseyin tadina sorun olmaz.

ben hala 3 öğüne çıkamadım neyseki ayin 5inde okul açılıyor artik düzene girerim diyetisyenim verdiği gibi 3 öğün yerim..bugünkü menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates ve salatalık

Ara 10 üzüm ve 1 bardak ayran

Akşam 18.00
1 kase çorba
1 küçük fırında pişmiş kefal
yağsız salata ve 2 dilim ekmek
su az oldu bugün 1.5 litre ama hava çok serin bol yağmurlu insanın da cani çekmiyor ,spor hala yok bir düzelmedi şu belim
Menun gayet iyi canim. Ben ara ogunsuz yapamayanlardanim ama boyle acikmiyorsan iyi senin icin. Ins belin duzelir ve spora baslarsin

Menüm
Sabah: 3 incir
1 küçük kase chia puding
Öğlen:
Ton balıklı salata
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
Yoğurtlu semizotu salatasi
Ara: 2 cig badem
3 antep fıstığı
3 findik
Su: 3 litre civari daha da artar
Spor: daha yapmadim aksam yaparim bi seyler
Menu cok iyi canim.

Sabah 10.00

2 yumurta sarısı
3 küçük domates
Bi kaç küçük kare kaşar
1 dil ekmek büyük tam buğday

Ara
1.5 avuc üzüm
2 erik

Öğlen 15.00
1 tabak kapuska
1 kaşe yoğurt
Çeyrek dilim ekmek

Aksam 18.30
1 kepçe çorba şehriye li tavuk
1 kaşe tavuklu salata

3 lt su

2 mil leslie
300 hızlı tempo ip atlama
45 mekik
10 sn plank
6 leg reise ( yeni başladım bu programa 1 aylık katlanacak hergün sayılar )
Canim ben begendim menunu ama sporun harika masallah. Bu arada kapuska nasil birsey??

İyi günler kızlar. Malum yarın tartı var günü erken kapatıyorum.
Menü
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
Domates
1 Hindi füme
Ayran

Ara:
Yeşil çay

Öğlen:
Mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran

Ara: 6 üzüm

Akşam:
1 cacık kase
Domates salatası

Ara:
Yeşil çay

Su: 3.5l
Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 2 mil
40 dk bölgesel egzersiz
Menu de spor da super

Kız nasıl doydun ay ben çok açım bu gün ya herkesi öyle sanıyorum

Hahahaaaa keşke keşkee neyse bir dilim yiyeceğim günler de gelecek :)

o çok iyi vermişsin ama ben o açlığa dayanamam ya yani o kadar aç kalamam ama haslamayi severim patatesli etli falan

evet baya gidiyorum ama bu hafta gitmedim çok adetten sanırım şu tuttum hep

ay nasıl özledim brokoliyii afiyet olsun

evet kötü olmuş mantı karpuz kurabiye falan ama bak yarın tartı var yap ma böyle canım dikkat etmeliyiz ki motivemiz düşmesin
ev de degıldm annemdeydm o yüzden boyle oldu araba tamırdeydı onu almaya gittim artı çıkmayacağım inşallah eminim canım

Gelirsin canm sende o ışık var :KK66: dün sabah 7de yaptım bu gün dinleniyorum yarın sabah yine erken kalkarım sen ne yaptın.. gerçi misafirin var geç yatınca ben kalkamıyorum sen kalkabiliyor misin?

Ajan da olduk eymi :KK48: bundan sonra ugrarsam sesiz sedasız bakıp çıkayım bari size malum iz bırakmamak lazım :işsiz: bı de yanlışlıkla begeniyormusum mesajları o_O
gelmezsen ben size gelip ajanlık yaparım, dünyayı dar ederim size bak.hele bi gelme:sinirli:meşhur sopamı çıkarıveririm

Bernam seni de seviyom ama diyetisyenini daha cok seviyom
onu sevmeyen ölsün zaten:KK53:.dünyanın en bir numero diyetisyeni:KK70:

Canım neyın var
Anlatmak ıstersen dınlerım belkı bır hal caresı vardır
Olmasada gamını boşaltırsın bana tatlım
ahh beril insanı nasıl kalbinden yakalıyosun sen öyle:KK68:

kızlar yarın artı çıkacak var mı aramızda?
aboww soru sorma stilinden bunun pek hayra gitmedigi anlaşılıyor.terlik pabuçlar hazırlanmış bile:KK62:

Umutsuz olan benim beril ablaaa yani ben kilo konusunda ekoldüm ya çevremde kilo veripte bi daha asla almayan deli gibi dikkat eden aslında hala dikkat ediyorum ama tartı niye böyle bilmiyorum adet olamadım hala hormonlardan mı ne bilmiyorum acaip sıkıldım aslında bende 55 ten memnunum ama eşim fazlasın diyor bilemedim ne yapacağımı
kız 55 kilonun neresi fazla aaa:KK57:bence cok iyisin.sen iyi hissediyorsan kimseyide takma moralini bozma

kızlar diyetisyenden geldim şimdi 16 günde 2 kilo 600 gram vermişim yaklaşık 1 haftadır oturamıyorum bile genelde uzanıyorum rahatsız olduğumdan ona rağmen iyi vermişsin dedi..ekmek ve çorba, pilav olayını sordum ekmek mutlaka her öğünde yiyeceksin dedi pilav ya da çorba olsa bile zaten ya çorba olacak ya da pilav ama ekmek mutlaka olacak dedi metabolizma için
ekmek yanı pilav veren diyetisyenler var burda bak @DeryaOnDiet birinciligi kaptırdık görüyomusun:olamaz:

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım:halay:
çooook sevindim:halay::halay:kendim vermis gibi sevindim.harikasın biliyordum yapacağını.insallah her hafta vererek gidersin artık canim:KK200:

kizlar birde sizde benim gibi misiniz?ömrüm hep lavoboda geçiyor
yani çok şu icince
aynen öyleyiz canım.eksiği yok fazlası var

Canim bence bi diyetisyene git tahlillerine bakilsin ona göre beslenme programi verir sana ben sok diyetler yapmıştım cok pişmanım kilo vermisim ama cok azı yağdan
evet haklısın,benim insulin direncim olabilir.çünkü tatliyi çok seviyorum. ondan da kilo vermiyor olabilirim.ben çok iradeli biriyimdir. eğer beynimde bitirirsem. açımdan olsem bile yemem şuan okadar psikoliye bagladim ki kendi kendi sıkı diyetim olmasa kimsenin verdiği hiç bi diyetisyenin verdiği diyet listeleri beni tatmin etmez.
ömrüm diyet ve lavoboda gecti:KK48:

Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak musakka 2 tane cig kofte marul yogurtlu semizotu
Ara 1 dilim seftali 1 tane cig badem
Aksam 1.5 tane köfte haşlanmış brokoli ve yoğurt
Su 3 lt
oh oh ohh tatlılar yok artık menüde.e verilmezmi bu listeyle kilo verilir tabii

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee berilceee @anderes
Sabah: 2 tane kuru esmer ekmek (toplamda 90 kalori). Domates. Salatalik.
Oglen: 4 tane firinda yagsiz kofte. Bolca rokali domatesli taze nabeki salata
Aksam: 250 gr yogurt. 15 badem. 15 kuru uzum. 2 ceviz

Su: 2.5 lt
Spor: 45 dakika yuruyus (yeni bitti yuruyus simdi eve geldim)
harika menü:rolleyes:

Napim tatlım gördüğüm u söylüyorum :KK66: ama maşallah azaltmaya da niyetin yok canom.

Canim karatay da doyana kadar.
Ve benim migdem sizinkinden farkli ve büyük. 120kg olan bi insan 1 tabakla ac kalir. 3 porsiyon yedigim oldu hamileyken. 1 veya 2 tabakla doymaya calisiyorum. Ekmek yemiyorum. Yinede kilo veriyorum. Bu diyet ac kalarak olmuyor. :)
Nohutu da cok özlemistim 2 tabak yedim. Bisey de olmadi :)
Hizli kilo vernek istemiyorum cünkü cabuk alan birisiyim. Saglam gitsin :)

merhaba arkadaslar)üç gündür diyete başladım.başlangıç kilom 80 hedefim 69
sabah kalkınca ilk bir bardak limonlu su
kahvaltıda 1haslanmis yumurta,domates,salatalık,küçük bi parça peynir,bir kac kaşık yogur))
öğlen şeftali veya armut
saat 15.gibi yaptığım yemekten yani sebze yemeği bikac kaşık yiyorum.akşamda acikirsam yine küçük bi porsiyon ekmek siz gün içi 2.5litre su içiyorum.
bugün izgarayi fazla kaçırdım .tabi ekmek yok salata
not:)canan karatay diyeti uyguluyorum .tabi söylediklerinin yarısını yiyorum.birde ben hiç kilo veremiyorum.okadar ac durmama rağmen çok yavaş gidiyor .hatta gitmiyor desem yeridir açlık koymuyor bana ama kilo vermeyince motivem dusuyor.
Merhaba bende karatay yapiyorum.
Yediklerin cok az geldi bana.
Ac kalma. Motiven düsmesin

Back
X