- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Bugun delı işler yaptım
Resmen bas bas paraları berıle oldu
Tr den bır dıyetısyenle konustum anlaştım
Onlıne yardım
10 sene sonra dıyetısyen deneyecem belkı yemek yemeyı adam gıbı ogrenırım
Baska yaptıklarımı sonraaaa
Valla ben metabolikten sonra diyetisyen tutturamadım, inşallah sen tutturursun
hoşbuldum teşekkür ederim :)
bu sabah itibariyle 105.9 kiloyum. aslında şu an için 70 e düşmek istiyorum. eğer başarabilirsem gönlümden geçen 60 kilo olmak devamını da daha sonra getireceğim. ilk hedefim 89 kiloyu görmek sonrasında daha başarılı olacağımı düşünüyorum.evli değilim bekarım uzun bir ilişkim vardı evliliğe gitmedi hep kilo sorunum vardı yaklaşık 2 yıldır ama bu zamana kadar bu kadar çok olmamıştı ondan sonra toparlayamadım işte.
Canım sen diyetisyenle çalışıyor musun? Baya yolun uzun, bakma bizler de öyleyiz.. hiç moral bozma, mutsuz da olma.. senin yaşın ne güzel küçücük, kıymetini bil, ben bir verirken sen 3 verirsin.. azimli ol, planla.. bir anda 5 kilo vereyim deme.. süreklilik esas bu işte.. kendine 1 yıl ver.. bu bir yılda gerçekten kendini dinle.. bir hobin olsun, heryemek canın istediğinde hoşuna giden o işle uğraş.. böylece seni mutlu eden yemek zamanla hobinle yer değişecek.. mutlu uyan.. spor yap mutlaka, yatağın içinde debelen, evde zıpla, mekik çekmeye çalış, sahilde güneşi batır yürürürken bizimle de paylaş.. ne kadar sağlıklı beslendiğini söyle bize hergün.. umut ol.. her ne yapıyorsan da kendin için yap.. sakın başkası için değil..