Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun delı işler yaptım
Resmen bas bas paraları berıle oldu
Tr den bır dıyetısyenle konustum anlaştım
Onlıne yardım
10 sene sonra dıyetısyen deneyecem belkı yemek yemeyı adam gıbı ogrenırım
Baska yaptıklarımı sonraaaa

Valla ben metabolikten sonra diyetisyen tutturamadım, inşallah sen tutturursun

hoşbuldum teşekkür ederim :)
bu sabah itibariyle 105.9 kiloyum. aslında şu an için 70 e düşmek istiyorum. eğer başarabilirsem gönlümden geçen 60 kilo olmak devamını da daha sonra getireceğim. ilk hedefim 89 kiloyu görmek sonrasında daha başarılı olacağımı düşünüyorum.evli değilim bekarım uzun bir ilişkim vardı evliliğe gitmedi hep kilo sorunum vardı yaklaşık 2 yıldır ama bu zamana kadar bu kadar çok olmamıştı ondan sonra toparlayamadım işte.

Canım sen diyetisyenle çalışıyor musun? Baya yolun uzun, bakma bizler de öyleyiz.. hiç moral bozma, mutsuz da olma.. senin yaşın ne güzel küçücük, kıymetini bil, ben bir verirken sen 3 verirsin.. azimli ol, planla.. bir anda 5 kilo vereyim deme.. süreklilik esas bu işte.. kendine 1 yıl ver.. bu bir yılda gerçekten kendini dinle.. bir hobin olsun, heryemek canın istediğinde hoşuna giden o işle uğraş.. böylece seni mutlu eden yemek zamanla hobinle yer değişecek.. mutlu uyan.. spor yap mutlaka, yatağın içinde debelen, evde zıpla, mekik çekmeye çalış, sahilde güneşi batır yürürürken bizimle de paylaş.. ne kadar sağlıklı beslendiğini söyle bize hergün.. umut ol.. her ne yapıyorsan da kendin için yap.. sakın başkası için değil..

Kızlarcım selamlar, şuan yoldayız, yazlık kapatma işi zormuş ya, evlenene kadar böyle dertlerim yoktu benim..
neyse eve dönüyoruz şuan.. yarın bayram, şimdiden hepimizin bayramı kutlu olsun.. hayırlara vesile olsun.. bugün İzmirde patlama oldu, inşallah bayramda böyle acılar yaşamayız..

Neyse kaçamak yapanlarda bugün; öğünüm dışında soğuk latte içtim soya sütlü, yanına da yarım protein bar yedim.. artık akşam yemeğimi gramımdan daha az yiyip, daha fazla spor yapmaya çalışacağım..
muhtemelen yarın spor yapamam.. bakalım.. bir de regl olacağım sağsalim olsam da rahatlasam.. yeşil çaylar ödemimi azaltmıyor hiç..

Valla ben metabolikten sonra diyetisyen tutturamadım, inşallah sen tutturursun

Canım sen diyetisyenle çalışıyor musun? Baya yolun uzun, bakma bizler de öyleyiz.. hiç moral bozma, mutsuz da olma.. senin yaşın ne güzel küçücük, kıymetini bil, ben bir verirken sen 3 verirsin.. azimli ol, planla.. bir anda 5 kilo vereyim deme.. süreklilik esas bu işte.. kendine 1 yıl ver.. bu bir yılda gerçekten kendini dinle.. bir hobin olsun, heryemek canın istediğinde hoşuna giden o işle uğraş.. böylece seni mutlu eden yemek zamanla hobinle yer değişecek.. mutlu uyan.. spor yap mutlaka, yatağın içinde debelen, evde zıpla, mekik çekmeye çalış, sahilde güneşi batır yürürürken bizimle de paylaş.. ne kadar sağlıklı beslendiğini söyle bize hergün.. umut ol.. her ne yapıyorsan da kendin için yap.. sakın başkası için değil..
Harika fikirler canim. Kilo vereyim derken sagligindan olma kardesim. Unutma hizli verilen kilolar hizla geri gelir. Ayda 5-6 kilonun ustune cikarsan bunyeni sarsarsin yolun uzun cunku.

Ohh cok iyi yapmissin beril im. Unutma sen degerlisin. Once kendine bak. Sen saglikli olacaksin ki sevdiklerine de faydan dokunsun. Umarim diyetisyeninle iyi bir diyalog kurarsin ve cok basarili olursun.

Bu günde menü yazayim
Sabah: 1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
4 zeytin siyah
1 tk zeytinyagi
Domates salatalik yesil biber
Öğlen: 1 bardak kefir
Akşam: firinda pismis tavuk göğsü
Yarim tabak patates puresi
Salata
Su: 2 litre
Spor: bugün yok
Keşke patatesi öğlen yiyeydin canım bu arada ben ismini unuttum kusura bakmazsan soylermisin :)

hoşbuldum teşekkür ederim :)
bu sabah itibariyle 105.9 kiloyum. aslında şu an için 70 e düşmek istiyorum. eğer başarabilirsem gönlümden geçen 60 kilo olmak devamını da daha sonra getireceğim. ilk hedefim 89 kiloyu görmek sonrasında daha başarılı olacağımı düşünüyorum.evli değilim bekarım uzun bir ilişkim vardı evliliğe gitmedi hep kilo sorunum vardı yaklaşık 2 yıldır ama bu zamana kadar bu kadar çok olmamıştı ondan sonra toparlayamadım işte.

Hoşgeldin canım hilal ben verirsin inşallah yeterki işte azim et benim kadar çabuk vazgeçen iradesiz bir insan yoktur ama bak ben bile bırakmadım güzel destek oluyor kızlar heleki listeye girdikten sonra daha çok sorumluluk alıyorsun bırakamıyorsun yani hep bi vermek zorundayım modunda oluyorsun

Hoşbuldum merhabalar
evet kesinlikle kilolarım yüzünden mutsuzum ve kilo verdiğimde onu mutluya çevirmek de isterim :)
ne güzel baya bir yol katetmişsin umarım ben de aynı şekilde başarabilirim şu an tek önceliğim kilo vermek
artık takıntı haline getirmeye başladım. Moralim yüksek olacak sizlerin de desteği ile tabiki
Bugün başladım yeni bir yolculuğa yolum çok uzun biliyorum ama sonunu getirmek istiyorum
Slm canim hosgeldin. Sorunumuz ve mutsuzlugumuzun sebebi ayni. Ins hedefledigimiz mutlu olacagimiz kilolara erisecegiz bir gun.

Hanimlar ayran detoksu sonucu 2 günde eksi 700 gram ilk gun 600 ikici gun 100 gram gitti bence az ama 2 gün için iyi gene :) bu hafta bi kilo demistik bu arada gecen cuma 65.4tu bu gün 64.2 eksi 1200 yani :) onun disinda annem uctu 67.8den 65.7ye düştü 2 günlük ayran detoksunda beni katladi yani :))
Superr. E canim sen bir suredir cok dikkatli besleniyorsun. Buna ragmen iki gunde super 700 gr

Bu günde menü yazayim
Sabah: 1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
4 zeytin siyah
1 tk zeytinyagi
Domates salatalik yesil biber
Öğlen: 1 bardak kefir
Akşam: firinda pismis tavuk göğsü
Yarim tabak patates puresi
Salata
Su: 2 litre
Spor: bugün yok
Menu gayet iyi canim. Anlasilan okul acilmadan fistik olacaksin

Çiğdem canim :) oglen bi sey yemedim bi de bayram telasi anca yemege sira geldi :)
Memnun oldum çiğdem cim hilal bende :) bayram telaşı sorma hasta hasta eşimin annesine tatlı yaptım sevaptır yaşlı kadın kalabalık evi kadının şansı şerbeti çekmedi bidaha onunla uğraşıyorum bende ama çok şükür ki bi bayramı daha nasip etti mevlam görmeyi

Menu gayet iyi canim. Anlasilan okul acilmadan fistik olacaksin
Istedigim kiloya inemem o zamana kadar 20 gün var ama genede farkeder tabi :)
Memnun oldum çiğdem cim hilal bende :) bayram telaşı sorma hasta hasta eşimin annesine tatlı yaptım sevaptır yaşlı kadın kalabalık evi kadının şansı şerbeti çekmedi bidaha onunla uğraşıyorum bende ama çok şükür ki bi bayramı daha nasip etti mevlam görmeyi
Tabiki canım cok şükür kolay gelsin bu arada :))

Hayırlı akşamlar kızlaaar bugün niyetliydim.
Menü
Sahur 04.00
1 kk peynir,4 zeytin,domates, salatalık, 2 yumurtadan omlet,1 dl çavdar ekmeği
Iftar 20.00
2 biber dolması, 1 Kase çorba, 3 parça haşlanmış tavuk, çoban salata, 4 üçgen dl kavun
Su: 2100 cc içtim yatana kadar 3 yapacağım
Sabahtan akşama kadar temizlik yaptık süpür, sil, :temizlik: toz al valla kendimi çok halsiz hissediyorum şu an.
Spor yapmadım bugün yoğun geçti. Sevdiklerinizle geçireceğiniz huzurlu, mutlu bayram olsun inşallah :KK200:

Hayırlı akşamlar kızlaaar bugün niyetliydim.
Menü
Sahur 04.00
1 kk peynir,4 zeytin,domates, salatalık, 2 yumurtadan omlet,1 dl çavdar ekmeği
Iftar 20.00
2 biber dolması, 1 Kase çorba, 3 parça haşlanmış tavuk, çoban salata, 4 üçgen dl kavun
Su: 2100 cc içtim yatana kadar 3 yapacağım
Sabahtan akşama kadar temizlik yaptık süpür, sil, :temizlik: toz al valla kendimi çok halsiz hissediyorum şu an.
Spor yapmadım bugün yoğun geçti. Sevdiklerinizle geçireceğiniz huzurlu, mutlu bayram olsun inşallah :KK200:
Kiz bitiremedin su biber dolmalarini bi :))

Back
X