Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum.

Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
4 kasik menemen
Domates salatalik
Cay

Ara
2 incir 2 ceviz

Oglen
Z.yagli kabak yemegi
4 kasik yogurt
Salata
3 dl. Ekmek

Ara
1/2 bard. leblebi
1 bard.ayran

Aksam
Koz patlican biber karisik
4 kasik yogurt
Salata
2 dl. Ekmek

Ara
1 seftali
1 bard. Sut

Cay kahve maden suyu gun icersin de

Su 3 lt. Ye tamamliyacagim
Spor 30 dk. Hafif yuruyus

Bu gun bayramin 2 gunu bitti. Ben kacamaksiz gecirdim. Kaldi 2 gun. Haydi arkadaslar kacamaksiz gecirin kalan gunleri.
Cok iyi canim menun.

Cigdemcim madem bugun kacamakli birgundu. Tamam oldu gecti. Ama yarin dikkat et bak yarin kh almazsan bol bol su icer ve protein ve sebze yersen bugun yediklerin yaga donusmez canim.
Yarin dikkat ederim canim zaten bugün cok kapi yaptik kendime göre yicek bi sey bulamadim ondan oldu birazda kacamak dedigim de bi dilim baklava bi toptan az dondurma bi tanede bayram cikolatasi aslnda gerisi normal öğün ekmek falan yoktu :)

A
Merhaba kızlar;

Yeme konusunu bugünlük kapattığıma göre menü yazabilirim...
Sabah; yok (5 saatlik arayı sağlayamayacağım için kahvaltı yapmadım)
Öğlen; 4yk barbunya, salata, 1 porsiyon karpuz
Akşam; 3yk kaşığı mantarlı et sote, salata, yarım simit( bayram diye simit almışlar bizimkiler, ekmek yerine onu tüketiyoruz ya)
Bayram tatlım, yarım züber( meyveden yapılmış, rafine şekersiz bir bar)
Su;3lt
Spor yok ( belki 1 saat sonra annemi kandırırsam yürüyüşe çıkartırım geç oldu demezse)
Fiyet olsun canim.

Yarin dikkat ederim canim zaten bugün cok kapi yaptik kendime göre yicek bi sey bulamadim ondan oldu birazda kacamak dedigim de bi dilim baklava bi toptan az dondurma bi tanede bayram cikolatasi aslnda gerisi normal öğün ekmek falan yoktu :)
Cok degilmis canim. Yarin dikkat eder onlari yaga donusmeden atarsin sen

Slm kizlar
Bugun isvec diyetimin 4. Gunu
Bugunku menum

Sabah: az sekerli turk kahvesi. 1 dilim kizarmis ekmek
Oglen: 1 havuc. 1 cay kasigi kadar keten tohumu yagi. 1 kase cottage cheese (tuzsuz yagsiz cokelege benzer birsey). 1 tane haslanmis yumurta.
Aksam: 1 kase yogurt. 1 bardak taze sikilmis portakal suyu

Su: 3 litre
Spor: 30 dakika yuruyus

Slm kizlar
Bugunku menum

Oglen: 1 havuc. 1 cay kasigi kadar keten tohumu yagi. 1 kase cottage cheese (tuzsuz yagsiz cokelege benzer birsey). 1 tane haslanmis yumurta.

Bu kadarcik seyle iyi doyuyorsun
Benim iki gundur istahim artdi zor tutuyorum kendimi en buyuk kacamagim 2 tane baklava dun 2 tanede bugun ekmek yerine azda simit hemen sistim iki gunde sanki

Bu kadarcik seyle iyi doyuyorsun
Benim iki gundur istahim artdi zor tutuyorum kendimi en buyuk kacamagim 2 tane baklava dun 2 tanede bugun ekmek yerine azda simit hemen sistim iki gunde sanki
Canim son 9 gunum isvec diyeti bitsin normal diyetime devam. Doymuyorum aslinda ama uymam lazim ne yazik ki. Bakalim cumaya sonucum nasil olacak.

Slm kizlar
Bugunku menum

Menü süper ablacim eminim acsin su an ama degecek az kaldi güzel gidiyorsun sen becereceksin bu isvec diyetini :)

Gecmis olsun canim midende gaz mi var acaba? Bir git istersen doktora baksin.

Cok canim benimki 1090 kalori o bile baya cok yani dolmuyo çoğu zaman

Hilal noldun sen ya ne dokundu acaba sana gerci kilo verme acisindan güzel baya iyi hatta ama sagligina bi sey olmasin

Ya kızlar midem aslında açlıktan sadece soda ictigimden kötü boğazımda kinyirtik hissi beni öldürdü şu bile içemiyorum kaç gündür düşünün halimi yutak kısmında tam boğazın başlangıcında beni öldürdü resmen bende korktum bu kadar kilo gitmesinden ciğerlerim iç organlarım ağrıyor resmen bayramdan sonra gidicem geçmezse kızıyor eşim falan düşüp kalican bak kızıyorum götürmem doktora sana ye diyorum diyor anlatamıyorum diyetten değil boğazdan diye o hala sanıyor ki diyet yaptığım için yemiyorum anneme şikayet ediyor beni ama alakası yok acıdan yiyemiyorum

Kolay gelsin canim. Ahh o tyrk erkeklerini de zaten ne yapmali bilmiyom. Ne temizlik yapatlar ne birsey baksana aslinda et dogramak guc ister zordur onu bile yapmissin. Neyse gecmis artik.

Eşim çok iyidir derya iş yapar güç yapar evi temizler beraber kestik etleri o asla yardımsız bırakmaz beni ama alimler tam hödük evet et keserler yemek yaparlar ama evinde içine ederler Allahtan eşim öyle değil şanslıyım ama oda dün çok yorgundu bizde böyle bayram dan evvel temizlikte yorulursun bayram da giden gelende bayramdan sonra bida temizlik yani bende böyle en azından hem annem hem kendi evim mahvoldum hasta oldum arada

Selam canlar.herkes nasıl, inşallah iyisiniz.obezzto arkadaşınız, şu resimdeki sıska kadın gibi olacak arkadaşınız iki gündür sapıttı :( ne güzel tadımlık yiyordu herşeyden, kendini alıştırmıstı, sonra şeytana uydu ama cumaya kadar toparlayacak.kontrol bizde degil miEn Büyük KK

Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yarından itibaren menü paylaşmaya devam diyorum:KK15:

Slm kizlar
Bugunku menum

Ben isveçle 5 kilo vermiştim.. sen naaptın? Nasıl gidiyor? Günlük tartılıyor musun?
Ama isveçten sonra geri aldım yarısını hemen.. diyeti bıraktıktan sonra yine hemen eski düzenine dönme

Sabah 3 çeri domates

Öğlen akşam
2 dil börek 3 meyveli soda iştah tamamen gitti bende kızlar 2 günde 1 kilo 8oo gr vermişim garip şeyler oluyor vücuduma bugün zorla yedim şu böreği sıcak ken belki iyi olur dedim ama mide ağrısından oluyorum
Canım 3 tane meyveli soda çok değil mi

Ben isveçle 5 kilo vermiştim.. sen naaptın? Nasıl gidiyor? Günlük tartılıyor musun?
Ama isveçten sonra geri aldım yarısını hemen.. diyeti bıraktıktan sonra yine hemen eski düzenine dönme
Senin adini gordum canim isvec diyeti sayfasinda. Harfiyen uyuyorum. Bugun 5. Gunum. Ins isvec bitince diyete devam devilse geri alirim her diyet icin aynisi birakip normale gecince aliyorum ben de. Uzun sure dikkat etmem lazim. Bugun cok iyiydi az aclik hissettim. Sadece kahve yok bugun o cok zorluyor. Ama son 8 gun ne yaziyorsa o bir cay kahve bile icmiyorum fazlamadan. Ins gider biraz kilolar.

Back
X