- 16 Mayıs 2014
- 454
- 1.899
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel canim bravo. Almamissin bayramda.Günaydın kızlar
Geç de olsa Bayramınız kutlu olsun
Telefonumla ufak çaplı bir problem yaşadım o yüzden giremedim bir kaç gündür kusura bakmayın.
Pazartesi kilo bildirimi
74.0
Güncel: 73.8
Fark:-0.200
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :)
Hemen önlem alınca verilir merak etme.Evveeet 3 günlük bayram bilançosu +700 pazartesi bildiririmim 65.0 ne kadari ödem ne kadari yag oldu bilemiycem yarin yine detoksa baslamam lazım carsambada tatile gidiyorum offff ooooof
Nalan im döndük dediğin gibi kilo durumların ne alemde.Günaydın kızlar dükkana dönmeye başladık ne yapalım umarım bayramlarınız güzel geçmiştir
Eliif ben de dün döndüm kilo durumu korkumdan mı yoksa telaştan mı tartılmayı unuttum ama kesin artı vermeye çalışacağım bayramda sadece bir yerde ev tatlısı dedikleri için bir dilim yedim tatlı ama yeme çok düzensiz oldu bu hafta eksi olsamda az olur gibi listeden izin alıp biraz liste dışı devam edeyim diyorum stres yapmadan ne dersin uzaklaşmayacağım aynen menü spor vs devam edecek sadece cuma tartı yazmayacağımNalan im döndük dediğin gibi kilo durumların ne alemde.
Ben de artıyı bulurum cumaya kadar eritmek için çabalayacağım seninki de fazla değil halledersinEvveeet 3 günlük bayram bilançosu +700 pazartesi bildiririmim 65.0 ne kadari ödem ne kadari yag oldu bilemiycem yarin yine detoksa baslamam lazım carsambada tatile gidiyorum offff ooooof
Aynen biz de plan yaptık kardeşimle, o diyetisyene de gidiyor beni de zorluyor ama ben spor planlarına dahil olayım dedim şimdilik , hadi bayram sonrası yani yarın belki yarından da yakın şu planları devreye sokalımsağlıklı yaşama başlamak için psikolojik olarak ve bedenen hazırım artık kendime bugün güzel bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum ayrıntılarını paylaşacağım tamamlayınca![]()
aynen canım benim bir arkadaşım antrenör ondan destek alacağım bugün baya konuştuk bir liste ve spor programı hazırlayacağızAynen biz de plan yaptık kardeşimle, o diyetisyene de gidiyor beni de zorluyor ama ben spor planlarına dahil olayım dedim şimdilik , hadi bayram sonrası yani yarın belki yarından da yakın şu planları devreye sokalım
Canım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yokaynen canım benim bir arkadaşım antrenör ondan destek alacağım bugün baya konuştuk bir liste ve spor programı hazırlayacağız
olur canım yarış da olur daha heyecanlı olur belkiCanım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok
olur canım yarış da olur daha heyecanlı olur belki
bir ön çalışma yapmıştık önceki gün şimdi de tamamlayacağız işte liste de verecek zaten ben akşam paylaşırım burada
tamamdırHarika olur takipteyim