Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Geç de olsa Bayramınız kutlu olsun
Telefonumla ufak çaplı bir problem yaşadım o yüzden giremedim bir kaç gündür kusura bakmayın.
Pazartesi kilo bildirimi
74.0
Güncel: 73.8
Fark:-0.200

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :)

Günaydın kızlar
Geç de olsa Bayramınız kutlu olsun
Telefonumla ufak çaplı bir problem yaşadım o yüzden giremedim bir kaç gündür kusura bakmayın.
Pazartesi kilo bildirimi
74.0
Güncel: 73.8
Fark:-0.200

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :)
güzel canim bravo. Almamissin bayramda.

Nalan im döndük dediğin gibi kilo durumların ne alemde.
Eliif ben de dün döndüm kilo durumu korkumdan mı yoksa telaştan mı tartılmayı unuttum ama kesin artı vermeye çalışacağım bayramda sadece bir yerde ev tatlısı dedikleri için bir dilim yedim tatlı ama yeme çok düzensiz oldu bu hafta eksi olsamda az olur gibi listeden izin alıp biraz liste dışı devam edeyim diyorum stres yapmadan ne dersin uzaklaşmayacağım aynen menü spor vs devam edecek sadece cuma tartı yazmayacağım

Evveeet 3 günlük bayram bilançosu +700 pazartesi bildiririmim 65.0 ne kadari ödem ne kadari yag oldu bilemiycem yarin yine detoksa baslamam lazım carsambada tatile gidiyorum offff ooooof
Ben de artıyı bulurum cumaya kadar eritmek için çabalayacağım seninki de fazla değil halledersin

sağlıklı yaşama başlamak için psikolojik olarak ve bedenen hazırım artık kendime bugün güzel bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum ayrıntılarını paylaşacağım tamamlayınca :21:
Aynen biz de plan yaptık kardeşimle, o diyetisyene de gidiyor beni de zorluyor ama ben spor planlarına dahil olayım dedim şimdilik , hadi bayram sonrası yani yarın belki yarından da yakın şu planları devreye sokalım

Aynen biz de plan yaptık kardeşimle, o diyetisyene de gidiyor beni de zorluyor ama ben spor planlarına dahil olayım dedim şimdilik , hadi bayram sonrası yani yarın belki yarından da yakın şu planları devreye sokalım
aynen canım benim bir arkadaşım antrenör ondan destek alacağım bugün baya konuştuk bir liste ve spor programı hazırlayacağız

aynen canım benim bir arkadaşım antrenör ondan destek alacağım bugün baya konuştuk bir liste ve spor programı hazırlayacağız
Canım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok

Canım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok
olur canım yarış da olur daha heyecanlı olur belki
bir ön çalışma yapmıştık önceki gün şimdi de tamamlayacağız işte liste de verecek zaten ben akşam paylaşırım burada

Günaydın kızlar;
Dün ki menümü yazayım;
Sabah; 1 bardak ev yapıyı ayran, içine bir kaç dal reyhan attım, çeyrek simit
Öğlen; 3yk mantarlı et sote, 2 kaşık pilav, 1 dilim kavun
Akşam; 1 yk patlıcan közlemesi, 1yk deniz börülcesi, 1yk havuçlu yoğurt, salata, 1 adet beybi kalamar dolma, bir çatal da levrek, 1 dilim ekmek, 2 bardak şalgam, 1 porsiyon kadar karışık meyve

Şimdi akşam çok yemişim gibi oluyor ama değil kızlar, hepsini tabağıma birer kaşık aldım baştan ayarladım..

Su; 3,5lt
Spor;yok

Back
X