• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam arkadaslar. Ben de menumu paylasayim.
Kahvalti
1.5 karisik tost /2ince dl. Sucuk peynir domates biber (3 tost yaptik ve kizimla paylastik. 3 dl. Tamamlama zorunlugundan)
Cay

Ara
1 incir 2 ceviz

Ogle
Kabak kavurma yogurtlu (dolma icin oydugum icten yaptim)
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
Chia tohumlu puding

Aksam
2 kabak dolma (kiymali)
Salata
4 kasik yogurt

Ara (daha sonra yicem)
3 kayisi
1 bard. Sut

Su 3 lt.
Spor 45 dk. Kond. Bisikleti

Gun icersinde cay kahve maden suyu

Sabah 11
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates- biber

Ara 15.00
2 fincan turk kahvesi

Aksam 19.00
1,5 lahmacun
1 bardak ayran

1,5 lt su
1500 adim
afiyet olsun canım menü çok güzel su az ama

Cok iyi yapiyorsun canim. Ben dogum yaptigim da bu konular yaygin degildi ve internette yoktu. Gerci elimden geldigjnce saglikli beslemeye calistim ama kizim tuz ve sekerle erken tanistigi icin uzgunum. Oysa bir insanin yag hucre sayisi ilk 6 senede tamamlanirmis. Daha sonra kilo alip vermek uzum salkiminin icini doldurup bosaltmaya benzermis.
şimdi herkes daha bilinçli ama malesef uygulama noktasında sıkıntı var reklamlar albenili ambalajlar hepsi birer tuzak..ben kızını uzak tutmak istiyorum ama 1 sene evvel annemler de kalmıştım sınav nedeniyle o zaman çok alıştı kızım ben dersanedeyken annemler kıyamayıp alırdı ve çocuk alıştı şimdi aklı da erdiği için istiyor malesef

Kahvalti
1.5 karisik tost /2ince dl. Sucuk peynir domates biber (3 tost yaptik ve kizimla paylastik. 3 dl. Tamamlama zorunlugundan)
Cay

Ara
1 incir 2 ceviz

Ogle
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
Chia tohumlu puding

Aksam
2 kabak dolma (kiymali)
Salata
4 kasik yogurt

Ara (daha sonra yicem)
3 kayisi
1 bard. Sut

Su 3 lt.

maşallah çok güzel ablacım ben de karışık tostu çok severim canım çekti şimdi bir dahaki haftasonuna yapayım bari

Dedigin dogru canim aslinda tuz ve sekerle ne kadar gec tanissa o kadar iyi. Tuzu hamilelikten beri kendim de yemedigimden kizima da vermiyorum sekeri de tattirmadik daha. Ins bir sure daha basaririz bunu. Arkadasim var burda annesi 4 yasina kadar seker vermemis ve kizin sekerle arasi hic yok masallah manken gibi kendisi de ablasi da. Onlar gibi olsun isterim kizim. Seker de tuz da cok gereksiz ama iste ahh su hazir alinan yiyecekler yok mu onlar mahvediyor hepimizi.
Boyle bilincli bir anneye sahip oldugu icin insallah kilo sorunu olmaz canim. Hazir gida yonunden icim rahat bak iste icim rahat hic vermedim. Su yasina geldi halen yemiyor alismadigina.

maşallah çok güzel ablacım ben de karışık tostu çok severim canım çekti şimdi bir dahaki haftasonuna yapayım bari
Sagol canim. Diyet mantigina aykiri da degil. Icerdigi baharatlardan oturu sarkuteri urunlerinden en masumu sucuk oda sınırlı miktarda tabi.

şimdi herkes daha bilinçli ama malesef uygulama noktasında sıkıntı var reklamlar albenili ambalajlar hepsi birer tuzak..ben kızını uzak tutmak istiyorum ama 1 sene evvel annemler de kalmıştım sınav nedeniyle o zaman çok alıştı kızım ben dersanedeyken annemler kıyamayıp alırdı ve çocuk alıştı şimdi aklı da erdiği için istiyor malesef
Haklisin canim anneanneler babaanneler anlamiyor bir turlu zarar verdiklerini. Ben calisordum kizim buyurken ve inan hazir gidalara sira kalmasin diye evde ne yapacagimi sasiriyordum. Yogurt peynir tereyagi (ki sehirde dogdum buyudum ve kizim dogunca ogrendim hepsini) puding kurabiye gun icersin de istebilecegi seylerle dolduruyordum ki almasinlar diye.

1. Ben isvece 5 gun dayanabildim canim cok kotu midem agridi ve biraktim. 5 gunde 1.5 kg verdim
Baya iyiymis ama isveci kaldirmaz benim mide ya :)

Bakalim yarinki kiloma ona gore ben de dusunuyorum belki ayran detoksu. Bugunku tarti kotuydu ins yarinki daha kotu olmaz.
G4 lerin ne yazik ki yuzde 9 unun ilk ana karti hatali canim. Cok iyi telefon benim simdiki de lg ve bundan onceki g4 tu gitti ana karti :KK43: mecbur degistirdim. Yeni android indirmistim o da garanti disinda o yuzden hirsey yapilamadi.
Yaparsan sali beraber baslayalim detoksa :)

Senin en az iki katini yemisimdir. Masallah hem az hem de dengeli yemissin.
Bugün cok protein gibi oldu ya pek dengeli degil aslinda ama annemle kardesim sehir disina cikti bizde babamla yeni yemek yapmayalim dedik dunkileri yiyince böyle oldu :p hep usengeclik :p

Slm kizlar
Menumu yazayim da artik yemeyi keseyim erkenden
Sabah: 1 peynirli domatesli tost. 1 domates. 4 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 firinda mucver. 1 kase hindi corbasi (ayni tavuk corbasi gibi yaptim). 4 kasik havuc salatasi. 1 tabak yogurtlu semiz otu salatasi. Yarim tabak rokali kuru domatesli taze domatesli salata. Yarim dilim ekmek.
Ara: yarim muz. Yarim armut. 1 avuc ahududu
Aksam: 2 dilim ekmek (esim yapti karabugdaydan yagsiz tuzsuz). 2 dilim az yagli peynir. 4 zeytin.
Ara: 1 kase yogurt. Icine Yarim avuc yaban mersini. 10 findik. 5 badem. 1 ceviz (canim cok tatli isteyince boyle yedim)

Su: 2.5 lt
Spor yok bugun dinleniyorum.
Cok degil canim ya salatalardan kalabalik görünüyor biraz sadece bende spor yapmayacaktim bugün ama hadi bi aksam yürüyüşü yapayim dedim :)

afiyet olsun canım bir de spora başlasan süper olacak

bırak spor yapmayı oturasın bile yok çok uykum geliyor

afiyet olsun canım genç olmanın avantajı işte menü sana uygun ama ben yesem artı çıkarım ertesi günü
ormangozluye senin iki katın yedim diyorsun ama çok yememişsin ki canım afiyet olsun
Bende arti gelmeyeyim simdi ya :(
Gercekten mi canim ne bileyim sanki cok yedim gibi oldu. Cok sevindim sagol off ins arti cikmam yarin. Bugun spor da yok bakalim
Cikmazsin bence ablacim ya dengeli güzel menülerin:)
Suyun biraz az olmus canim. Ama menun gayet iyi. Bugun benim de canim lahmacun istedi ama nasip olmadi. Afiyet olsun himm
Yeseydin ya şöyle 5 10 tane :p
Kahvalti
Cay

Ara
1 incir 2 ceviz

Ogle
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
Chia tohumlu puding

Aksam
2 kabak dolma (kiymali)
Salata
4 kasik yogurt

Ara (daha sonra yicem)
3 kayisi
1 bard. Sut

Su 3 lt.

Cok guzel ablacim bugün sabah canim kumru istedi ama almadim 400 kalori falan o ya :)) ama tost iyiymis yarin tost yapayim bari yoksa dayanamayip kumru soylicem :(

Hayırlı akşamlar kızlaaar uzun bir aradan sonra menüm
11.00
3 tane tarçınlı kurabiye, 2 kk peynir, 2 yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, şekersiz çay
15.00
1 br. yeşil çay
19.00
1 yt etli patlıcan yemeği, 4 tane yeşil biber (ekmek yemedim kurabiyeleri dengelemek için zaten saat geç olmuştu.)
Su: 2,5 lt
Spor yapmadım bugün temizlik yaptık :temizlik:
şimdi valiz hazırlıyorum yarın dersim yok sabah erkenden yola çıkacağım ailemle bu son gecem artık yurda dönme vakti ormangozlu ormangozlu çiğdemcim sen daha gelmedin değil mi ankaraya bizim salı gününe ders koymuşlar mecburen gideceğim bide eşyalarımı yerleştireceğim

Kahvalti
Cay

Ara
1 incir 2 ceviz

Ogle
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
Chia tohumlu puding

Aksam
2 kabak dolma (kiymali)
Salata
4 kasik yogurt

Ara (daha sonra yicem)
3 kayisi
1 bard. Sut

Su 3 lt.

Menun de sporun da cok iyi canim her zamanki gibi dengeli. Tek sozum sucuga cok sagliksiz ya sucuk salam.

Bizim bir avantajimiz da yakinda anneane dede olmamasi galiba. Ve daha kucuk bakalim buyuyunce nasil olacak.

Arkadaslar salata salata deyip duruyorum ama hepimiz mucadele ediyoruz kilo vermek icin. En saglikli sekilde kisa sure de amacimiza ilasalim diye. Kilo vermek ugruna nelerden vazgeciyoruz hic degilse amacimiza biran once varalim. Yoksa sizleri uzmek yada kirmak degil niyetim. Hepinizi cok seviyorum iyi ki bu grupta ve sizlerle birlikteyim.:KK36::KK36::KK36:

11.00
3 tane tarçınlı kurabiye, 2 kk peynir, 2 yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, şekersiz çay
15.00
1 br. yeşil çay
19.00
1 yt etli patlıcan yemeği, 4 tane yeşil biber (ekmek yemedim kurabiyeleri dengelemek için zaten saat geç olmuştu.)
şimdi valiz hazırlıyorum yarın dersim yok sabah erkenden yola çıkacağım ailemle bu son gecem artık yurda dönme vakti ormangozlu ormangozlu çiğdemcim sen daha gelmedin değil mi ankaraya bizim salı gününe ders koymuşlar mecburen gideceğim bide eşyalarımı yerleştireceğim
Yok ben daha memleketteyim ders kayit bile yapmadim daha

Bugün cok protein gibi oldu ya pek dengeli degil aslinda ama annemle kardesim sehir disina cikti bizde babamla yeni yemek yapmayalim dedik dunkileri yiyince böyle oldu :p hep usengeclik :p

Cok degil canim ya salatalardan kalabalik görünüyor biraz sadece bende spor yapmayacaktim bugün ama hadi bi aksam yürüyüşü yapayim dedim :)

Bende arti gelmeyeyim simdi ya :KK43:

Cok guzel ablacim bugün sabah canim kumru istedi ama almadim 400 kalori falan o ya :)) ama tost iyiymis yarin tost yapayim bari yoksa dayanamayip kumru soylicem :KK43:
Bendehala karatayin etkisi var galiba en guzel diyet proteini bol olan bence ;)

11.00
15.00
1 br. yeşil çay
19.00
Ekmek yemeyerek kurabiyeleri gercekten cok iyi dengelemissin. Afiyet olsun canim

Bende arti gelmeyeyim simdi ya :KK43:

Cok gayy uzel ablacim bugün sabah canim kumru istedi ama almadim 400 kalori falan o ya :)) ama tost iyiymis yarin tost yapayim bari yoksa dayanamayip kumru soylicem :KK43:
Ya kumru demeee.:KK20: bende cok severim ama yok canim tost iyidir iyidir:KK9:

Back
X