• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya cim yapiyor musun bilmiyorum ama probiyotik ve vitaminlerle desteklesen vucut direnci artar biraz.
Pribiyotik uzun zamandir kullanmiyorduk canim. Ama anlasilan yine kullanmaya baslayacagiz. Vitamin olarak doktor sadece d vitamini tavsiye ediyor onu da artik gunes olmadigindan vermeye basladim.

selam kızlar sabah kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın malum bugün okullar açıldı ilk günün yoğunluğu vardı
sabah tartıldım 72.9 kiloyum cuma günü 73.1di eksi 200 gram
Supersin canim masallah. Benim durum vahim artidayim. Ama bakalim ins reglyden dolayidir.

napim ya canım çok tatlı çekiyordu bir de kızım oturdu bir güzel çizgi-film izleyerek biskrem yedi hepten bir şeyler canım çekti bari abur cubur yemim dedim bu pekmezle yapıldığı için daha sağlıklı hem de az yediriyor kesiyor insanı
Bence iyi yapmissin hic degilse kucuk bir arca yedin. Eger kizinla oturup biskrem yeseydin o zaman kotu olurdu.
Kardesim her gun gözümun dibinde dondurma cikolata yiyo bilirim o aciyi bide bana yaptiriyo istedigi pizzalari milkshakeleri sipa :)
Isin zor ;)
Ayy gece gece geldiler bana ya.. bu saat oldu uyuyamıyorum.. çok yoruldum kızlar haftasonu.. eşya taşımaktan yoruldum en çok.. memleketten 60kg salça getirilir mi, getirdik işte.. daha yanına getirdiklerimi saymak istemiyorum.. kollarım dizime kadar uzadı gibi geliyor bana
Neyse bugün çok su içemedim ve dikkat edemedim yediklerime çünkü yorgunluk insanın düşüncelerini gerçekten yavaşlatıyor..

Benim tatlı rakibem için yukarıdaki postta hedeflerimi koydum.. 6 haftalık serüvende bakalım başıma neler gelecek.. yeni dönem yeni şans, yeni heyecan.. seni yeneceğim İstanbuuuuuuullll.. diye bağırmak geldi içimden bir an

Hadi uyumaya çalışayım ben.. yarın güzel gün olsun.. öptüm..
Dinlen artik canim cok yorulmussun. Bugun baslarsin dikkat etmeye.
Güünaaydııın 13.takım!

Herkese mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağliklı bir hafta olsun inşallah:halay:
Gunaydin canim
Gunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4 :KK17: simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine :spor:
Hosgeldin canim.

Back
X