Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kız çatlat bizi tut içindeBugün kilo söylemiyor muyuz ama benim soyleyesim var mutlulugumu paylasmiyim mi@DeryaOnDiet
Aynen maraton başladıGünaydin kizlar
Tüm ögrencilerimize yeni ögretim yilinda basarilar dilerim. Annelere babalarada Allah kolaylik versin.
Maraton başladi![]()
Cumaya kadar geri alirsam napcazAyyy kız çatlat bizi tut içinde![]()
Alma alma hergün mutluluğunu paylaş bizimleCumaya kadar geri alirsam napcazneyse almam almam yarin bi detoks yaptik mi tamamdir
Dur bu hafta gidesi varken cok cok gitsinAlma alma hergün mutluluğunu paylaş bizimle
Çok sıkma dengeli beslen elbet az az gidecek yine
Senin bu pozitif mesajlarini cook seviyorum canim. Mutlu bir hafta gecirmen dilegiyleIyi geceler arkadaslar. Biliyorum cok erken ama nedense cok uykum geldi. Her seyin gonlunuzce oldugu mutlu bir haftaya uyanmamiz dilegiyle... opuldunuz
![]()
Pribiyotik uzun zamandir kullanmiyorduk canim. Ama anlasilan yine kullanmaya baslayacagiz. Vitamin olarak doktor sadece d vitamini tavsiye ediyor onu da artik gunes olmadigindan vermeye basladim.Derya cim yapiyor musun bilmiyorum ama probiyotik ve vitaminlerle desteklesen vucut direnci artar biraz.
Rakip zorlu cikti canim. Off bugun bir de regly oldum.
Supersin canim masallah. Benim durum vahim artidayim. Ama bakalim ins reglyden dolayidir.selam kızlar sabah kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın malum bugün okullar açıldı ilk günün yoğunluğu vardı
sabah tartıldım 72.9 kiloyum cuma günü 73.1di eksi 200 gram
oo çok iyi maşallah.selam kızlar sabah kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın malum bugün okullar açıldı ilk günün yoğunluğu vardı
sabah tartıldım 72.9 kiloyum cuma günü 73.1di eksi 200 gram
Regl den olabilir yapıyormusun ayran detoksu nu.Supersin canim masallah. Benim durum vahim artidayim. Ama bakalim ins reglyden dolayidir.
Bence iyi yapmissin hic degilse kucuk bir arca yedin. Eger kizinla oturup biskrem yeseydin o zaman kotu olurdu.napim ya canım çok tatlı çekiyordu bir de kızım oturdu bir güzel çizgi-film izleyerek biskrem yedi hepten bir şeyler canım çekti bari abur cubur yemim dedim bu pekmezle yapıldığı için daha sağlıklı hem de az yediriyor kesiyor insanı
Isin zorKardesim her gun gözümun dibinde dondurma cikolata yiyo bilirim o aciyi bide bana yaptiriyo istedigi pizzalari milkshakeleri sipa :)
Dinlen artik canim cok yorulmussun. Bugun baslarsin dikkat etmeye.Ayy gece gece geldiler bana ya.. bu saat oldu uyuyamıyorum.. çok yoruldum kızlar haftasonu.. eşya taşımaktan yoruldum en çok.. memleketten 60kg salça getirilir mi, getirdik işte.. daha yanına getirdiklerimi saymak istemiyorum.. kollarım dizime kadar uzadı gibi geliyor bana
Neyse bugün çok su içemedim ve dikkat edemedim yediklerime çünkü yorgunluk insanın düşüncelerini gerçekten yavaşlatıyor..
Benim tatlı rakibem için yukarıdaki postta hedeflerimi koydum.. 6 haftalık serüvende bakalım başıma neler gelecek.. yeni dönem yeni şans, yeni heyecan.. seni yeneceğim İstanbuuuuuuullll.. diye bağırmak geldi içimden bir an
Hadi uyumaya çalışayım ben.. yarın güzel gün olsun.. öptüm..
Gunaydin canimGüünaaydııın 13.takım!
Herkese mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağliklı bir hafta olsun inşallah![]()
Hosgeldin canim.Gunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine
![]()
Hosgeldin canim.herkese günaydın tatilden dombili bir şekilde döndüm. 55.8 ile gittim tatil dünüşü ilk gün tam tamına 59.7 geldim dün biraz kıstım kendimi sabah 58.2 geldim. fakat iyi yedim, güzel yedim :)
bu sefer hedef 52
Sen na yapiyorsun canim?Dün misafirlerim vardı bakamadım hiç yap canım çok iyi bir detoks bence . Hem aç kalmiyorsun hemde ise yarıyor.