• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sinif ogretmeniyim canim,esimin osmangazi benim yildirim oldu:KK43: osmangazi yuksek kapatti ama en aizndan gelebildim buna da sukur:)
Vaaay hem de sinifci buldum bende son sinifim bu sene uni bitecek sinif öğretmenliği benim de :))

Esim aldirmiyor adeta markete gidince cocuklarin aldiklarini birakir ya anne babalari esim de benimkileri birakiyor bu sagliksiz diye :p
Allahim ya mas valla tam bir örnek es sendeki. biz beraber yemek yerken ac kaldin sen ya bu kadar yemek mi olur diyo erkek arkadaşım o da ayni babam gibi ya :D

Evet canim ogretmenim:))
Gördüm canim sinifmissin sen de :))

ayy ben 1200 kalori alıyorum sanki midemin %75 boş gibi :))))
Ben hep boyle yiyordum ama ya zaten az yemeye aliskinim da abur cubur arttiruyordu hep kaloriyi :)
Derya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum
Ben de genelde makarna yapardim aksamlari ya da disarda durum pide vs yerdim bu sene yaşasin salataaa :p

Teog u kaldırdılar ya bune saçma birsey belirsizlikler çocuklar daha çok stres olur ya ben bile başladım ne olucak demeye :KK43:
off çok üzüldüm yaa.ne olacak bu sene girecek olanların hali.belirsizlik kötü bir sey

benim işler yoğun bu ara, o sıkıntım var.. şimdi yeni yılın hazırlıkları var gündemde.. o nedenle pek boş kalamıyorum.. haftasonunun yorgunluğunu da atabilmiş değilim.. bu hafta da öyle geçer sanırım.. zaman sürekli alehime işliyor yaaa..
ay işlesin işlesin ne kaa güzel :))

Benim doğumdan sağ çıkamamak gibi bir sorunum oluyor malesef kan degerlerimden dolayi :KK43: başından sonuna kadar stres yani. Eşime iyi bir anne bul deyip girdim sezeryana bunları yaşamak ürkütüyor belki de bilmiyorum. Ölmek değilde geride bırakmak koyuyor bana.
ne gibi bir problemin vardı canım??

Selam kizlar gelemedim.bugi resmen dokuluyorum her yerim agrio hic yataktan cikmadim desem yeridir. Dus alip.yatmistim balkon acik kalinca tutulmusum galiba diyetimi bozmadim odemim.indi biraz umarim mezun olur giderim artik

masal3487 masal3487 bebegim hosgeldin biz buralarda kaldik senle tilkiyle kurkcu muhabbeti
Burcu sende mi burdaydin sevindim:) siz ara vermediniz en azindan ideal kiloya yaklastiniz ben cok ara verdim bakalim insallah carcabuk veririm:)

Vaaay hem de sinifci buldum bende son sinifim bu sene uni bitecek sinif öğretmenliği benim de :))

Allahim ya mas valla tam bir örnek es sendeki. biz beraber yemek yerken ac kaldin sen ya bu kadar yemek mi olur diyo erkek arkadaşım o da ayni babam gibi ya :KK70:

Gördüm canim sinifmissin sen de :))

Ben hep boyle yiyordum ama ya zaten az yemeye aliskinim da abur cubur arttiruyordu hep kaloriyi :)

Ben de genelde makarna yapardim aksamlari ya da disarda durum pide vs yerdim bu sene yaşasin salataaa :p
Sen de hayirlisiyla mezun olur atanirsin insallah:)

Kızlar selam.:KK54:öyle ortadan bodoslama alıntıladım kusura bakmayın..

Dün bugün okul malum açıldı alışverişiydi, kitap defter kaplamasıydı, toplantısıydı derken ugrayamadım ama yaşasın düzenli hayat bee:KK9:vallahi böylesi daha iyi.erken yat erken kalk, üç yumurtayı sütle çarp miss.ayağının altında çocuk da yok.ohh bundan alası şamda kayısı:confused:şimdi örtmenlerim diyecek ki siz iki çocukla sıkılıyorsunuz biz n'edelim :KK14:canlar sizi 40 yıl sırtımızda taşısak zaten hakkınız ödenmez:KK68:

Neyse kızlar cumaya var daha, benimde ümidim var. Sevil de yatıyo zaten e daha ne olsun:KK50: nefertityy nefertityy

Superrr
Derya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum
Ne zamandir dikkatvediyorsun aman canim sakin birakma.
Cemaat bu egzersizler yapıla yağlar eriye :KK66:
Emru ferman yuce Elif Sultanimizundur ;)

Dün bugün okul malum açıldı alışverişiydi, kitap defter kaplamasıydı, toplantısıydı derken ugrayamadım ama yaşasın düzenli hayat bee:KK9:vallahi böylesi daha iyi.erken yat erken kalk, üç yumurtayı sütle çarp miss.ayağının altında çocuk da yok.ohh bundan alası şamda kayısı:confused:şimdi örtmenlerim diyecek ki siz iki çocukla sıkılıyorsunuz biz n'edelim :KK14:canlar sizi 40 yıl sırtımızda taşısak zaten hakkınız ödenmez:KK68:

Neyse kızlar cumaya var daha, benimde ümidim var. Sevil de yatıyo zaten e daha ne olsun:KK50: nefertityy nefertityy
Okullarin acilmasina en cok anne babalar seviniyir zaten ;) ins basarili bir yil gecirir yavrularin canim.

Selam kizlar gelemedim.bugi resmen dokuluyorum her yerim agrio hic yataktan cikmadim desem yeridir. Dus alip.yatmistim balkon acik kalinca tutulmusum galiba diyetimi bozmadim odemim.indi biraz umarim mezun olur giderim artik

masal3487 masal3487 bebegim hosgeldin biz buralarda kaldik senle tilkiyle kurkcu muhabbeti
Dikkat et canim. Bol bol sicak birseyler ic aman hasta olma.

Bugunku menum kizlar
07.30
1 bardak tarcinli süt
40 dk yürüyüş

11.00
1 lahmacun
1 salatalik

14.00
1 armut

15.00
2 turk kahvesi

17.00
4 kasik nohut
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak salata

Aksam 10 da bir ekşi elma yerim
Suyu bu ara az iciyorum 2lt zor oluyor okul acildi disari cik gel ondan
Menun az canim keske ben de bu kadar dikkat edebilsem yine meyveye vurdum kendimi :P

Menü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen :D
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş

bugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates

Ara 3 hurma 1 bardak ayran

Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir

Ara yarim paket eti form

Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata

Aynen öyle canım evde yalnız kalmak ne güzelmiş :KK31:Allah öğretmenlere kolaylık versin gerçekten ..
Hani diyorum düzene kavuştuk menü spor falan diyorum acaba ne alemde ?:-)gel artık gözlerimiz yollarda kaldı be yaaa
Menun az canim keske ben de bu kadar dikkat edebilsem yine meyveye vurdum kendimi :p
Meyve de akşam iyi gelmiyor bana ..tarçınlı süt ile yeşil elmaya devam ediyorum valla
Dikkat ediyorum ama ne cekiyorum bilsen canim
Tatlilar gozumun onunde donuyor :kk77:
Aboo:skandal:sakın sakın ..bak deneme süresindesin listeye kilo verenler girebiliyor ..hemi de akşam ooo nooo ..tarçınlı süt süper olur mesela ..:KK53:

Menü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen :KK70:
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş
Önce şu spora maşallah :nazar:kondurayım ..:halay:
Tek diyeceğim mısıra dikkat :KK49:

Back
X