- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Vaaay hem de sinifci buldum bende son sinifim bu sene uni bitecek sinif öğretmenliği benim de :))Sinif ogretmeniyim canim,esimin osmangazi benim yildirim olduosmangazi yuksek kapatti ama en aizndan gelebildim buna da sukur:)
Allahim ya mas valla tam bir örnek es sendeki. biz beraber yemek yerken ac kaldin sen ya bu kadar yemek mi olur diyo erkek arkadaşım o da ayni babam gibi yaEsim aldirmiyor adeta markete gidince cocuklarin aldiklarini birakir ya anne babalari esim de benimkileri birakiyor bu sagliksiz diye![]()

Gördüm canim sinifmissin sen de :))Evet canim ogretmenim:))
Ben hep boyle yiyordum ama ya zaten az yemeye aliskinim da abur cubur arttiruyordu hep kaloriyi :)ayy ben 1200 kalori alıyorum sanki midemin %75 boş gibi :))))
Ben de genelde makarna yapardim aksamlari ya da disarda durum pide vs yerdim bu sene yaşasin salataaaDerya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum