• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vaaay sanslisin demekki :)

Evvet bu hafta 1 kilo gitti bile yarin da hafif bir menü hedefliyorum bakalim ne kadar olacak eksi :p 55 hedef
kendi şansımı kendim olusturdum diyelim evi okula yakın tuttum bilerek tavsiye ederim atandığında bayan için en ideali ama ekimde 2 yıllığına başka okula taşınacağız okulumuz yıkılıp yeniden yapılacak
Dikkat Dikkat :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: Şöyle dikkat çekici bir mesaj olsun dedim

Bu arada kızlar son defa hatırlatayım
Yarın kutsal perşembe :KK70::KK70::KK70:tartıdan bir gün önce yani
En sağlıklı en hafifinden besleniniz lütfen :KK68::KK73:
Özellikle bu haftanın liste sırası gelen adaylar
@55olmakistiyorum ve ormangozlu ormangozlu pür dikkat pleaseee ve de listedeki ve aday listedeki ve free listedeki herkes
:super::super::super::super:
ben az verecek gibiyim ama bakalim dikkat ediyorum ama spor yok malesef bu hafta yorgunluktan spora vakit kalmadı
Geçen hafta ki kilomdan +100
Ama bu hafta iyi gitmiştim bugüne kadar
Umarım çabuk geçer :)
canım çok da çok değilmiş olur öyle dengesizlikler bazen ödemdir inşallah cumadan önce geçer

Maşallah canim sendede kosusturmaca cok.
Aksam kahvaltilik gevrek yemissin tok tutuyormu sutlemi sademi yiyorsun. Bende bugun markette alsammi almasammi karasiz kaldim zararli diye dusunuyorum paketlenmis gidalari
ben sadece sütle yemek istedim canım özledim bir ara çok yiyordum tok tutmuyor valla açım şuan

Afiyet olsun canim. Sporuna geri dondun super :KK66: ben de simdi evden cikiyorum. Spor zamani
tam dönemedim canım her gün yapamıyorum işte

Anladım canım yürüyüşte yapabilirsin ..

bilemedim :KK70:arpa şehriye mi oluyor acaba?sabah akşam ters mi yazmış dedim ..:KK70:neyse spor su güzel Cuma'ya görcez bakalım:KK64:
kız şehriye yazmamışım :)

kendi şansımı kendim olusturdum diyelim evi okula yakın tuttum bilerek tavsiye ederim atandığında bayan için en ideali ama ekimde 2 yıllığına başka okula taşınacağız okulumuz yıkılıp yeniden yapılacak

ben az verecek gibiyim ama bakalim dikkat ediyorum ama spor yok malesef bu hafta yorgunluktan spora vakit kalmadı
canım çok da çok değilmiş olur öyle dengesizlikler bazen ödemdir inşallah cumadan önce geçer
Aynen bizde oyle düşünüyoruz benim okula yakın olur ev diye :) rahatini bozacaklar yani :)

Bu sabah kahvaltı masasının favori yemeği peynirli koz biberdi arkadaşlar. Çok güzel ve çok sağlıklı. Çalışan arkadaşlarım akşamdan hazirlayabilirler. Sabah pratik kahvaltı.

Tarifi:
Kırmızı biberleri kozleyip soyup büyüklüğüne göre 3e 4e uzunlamasına kesiyorsunuz. Bir kapta beyaz peynir ezilip üstüne maydanoz dograyip karistiriyorsunuz. Sonra biberlerin geniş tarafına peynirden koyup sigara böreği gibi sariyorsunuz. Tabağa dizip üstünü biraz maydanozla susluyorsunuz. Isterseniz zeytinyagi gezdirebilirsiniz ustune ama hic gerek yok.Sunumu güzel tadı güzel. Yaparsanız afiyet olsun.
Guzelmis bu tarif :)

Bugünkü menücüğüm:
Sabah: orta boy bi domates, maydonozlu yogurtlu omlet (yagsiz)
Ara: çay, armut
Öğle: 1 salatalik, 7 zeytin, biraz kıtıruno
Ara: 1buçuk petibör bisküvi ve çay
Akşam : 3 acı biber 2 köfte, 4 fıstık, yarim dilim kepek ekmek
Sonrasında da bir erik, 5 kızılcık

Bugünkü menücüğüm:
ne kadar da az geldi gözüme bugün çok iradelisin canım tebrikler afiyet olsun

Şimdi bir bakalım şu listeye

eliya eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
@nefertityy toparlanıp obezzto obezzto yu yenecek mi ?rakip kankiler :KK48:bak yüzdelere bakacaz haa
@aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
@Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım @Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
lina0156 lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
@Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
FitFiliz FitFiliz senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
@55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah
Pembe_patikli Pembe_patikli seni yerler yaa:KK19:bak ham yaparım seni, nasılda herkesi canlandırmaya and içmiş, kendinden fedekarlık yapan bir insansin sen:super:vallahi bi yere gitme geliyorum az kaldı

Sporumla dietimle geliyorum 13.takim:spor:

Bugünkü menücüğüm:
Güzel telafisi olmuş desene :KK9:

Pembe_patikli Pembe_patikli seni yerler yaa:KK19:bak ham yaparım seni, nasılda herkesi canlandırmaya and içmiş, kendinden fedekarlık yapan bir insansin sen:super:vallahi bi yere gitme geliyorum az kaldı

Gözümüz yollarda kırmızı halıda yokki serelim de gel daaaaa :KK68:

Kızzz obezzto obezzto beklemekten kök salacaz takımca valla :KK70:
Beril gelene kadar destek olayım diyorum valla sizle uğraşmak zor anacım ..kışlık domatesi bitmiyor valla ne beklemeymiş sanki orduyu doyuracaklar :KK70:
Beril geldin terlikleri çıkarsın herkesten valla haftada 1 er kilo gider :rolleyes::rolleyes:inşallah

ben de bugünkü listemi yazayım
Sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
yarim domates

Ara yarim paket eti form

Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
1 kase çorba salatalık

Akşam 18.30
4 kaşık et sote
1dilim kepek ekmeği
1 kepçe çorba

Akşam cayın yanında 1 kahve fincanı leblebi yerim ya da 2 hurma..
su bugün dilim damağın kuruduğu için 3 litreyi geçmiştir
spor yok okulda tüm gün ayaktayım ayaklarım ağrıyor su an spor yapacak halim yok ama su ilk haftayı atlattıktan sonra yaparım
Afiyet olsun canim. Ins haftaya birvde spor eklersen super olur

İyi akşamlar kızlar
Bugün modum biraz düşük
Daha regl olmadım ve vücudum ödem topladı
Hiç kaçamak yapmamama rağmen hatta bu sabah tartıda moral bozucu bir rakam gördüm
Umarım çabuk geçer
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri

Ara:
Süt, 1/2 elma

Öğle:
2 tavuk köfte
1 kase salata

Ara:
Süt, 1/2 elma

Akşam:
1/2 kase mercimek çorbası
Ayran
Salata

Su: 3l
Spor: yok
Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi

Buyrun gelin canım sevinirim. Zayıflamasına da gelebilirsiniz. Benim evim de hiç ciss yok :KK54: Bu gün misafirlerime çaktırmadan diyet yaptırdım. Susledim pusledim diyet urunleri cikardim onlerine:KK54:
Bana misafir gelince ben de aynini yapiyorum. Gecen aksam yemegine misafirim var 5 cesit salata yaptim :P

Back
X