• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya da iyi verir bence bu hafta ..:KK66:
Valla bende yedim dışardaydık zaten ..yarın da bir arkadaşa uğrayacağız ..inşallah toparlarız ya ..ipleri hemen tutmak lazım :KK70:
günde 1 kilo alan bünyeye sahibim yaa :KK70:
Insallah canim ya simdilik sadece -100 gr aman arti olmayayim da.

Ay cok merak ettim gercekten. Yogurda sute ne karistirdiniz? Ve etkisi neymiş? Nasil görmedim ki ben :deli:
ahahah ben de aynı durumdayım.. :) neyseki paylaşmışlar..

750 ml kaynamis suya 2kasik (ya da 3poset sallama cay), biraz ılınınca bir şişe soda +yarim limon suyu. Gun icinde tuketiyorsun. Her sabah yeniden hazirlaniyor.

ohh mis.. bunu geceden yapıp sabaha kadar bekletiyor muyuz? hemen yapıp içebiliyor muyuz?

Günaydınlar iyi ve boollll bol eksili hafta olsun kızlar :KK200::KK200: 1.takimdan selamlar :KK24:

cancazım hoş geldin, ne iyi ettin.. keşke benim de son 5 kilom kalsa ne güzel olurdu.. kıymetini bil, yeme dostum..

Geçmiş olsun sevil iyles canım biran önce senin yorumların bana iyi geliyor annenin yaptığı sirke bal tuz hakikaten ise yarıyor 2 3 gün yap ama filiz vermiş tarifi bende bir tuyosunu vereyim 2 kaşık yeşil çay ile yapılan poşet çay ben 4 tane attık 2 kaşık çay attığım zaman yaptığım gibi etki etmedi canım

hımmm aklımda bulunduracağım, bu arada süper gitmiş kilolar.. oluyor bu iş.. :)

Neyse yedim simdi ohh dunya varmis iyi oldu bugün dün yediklerimi dengelemis oldum :))

Evet yarin arti baslayabilirim arti olmazsa da kilo vermedigim kesin hafta ici tutucam artik derya ablaya baya avantaj verdim bu hafta :))
:D ben de eksiyim. Ama ne eksi 100gr :P

DİKKAT DİKKAT
bir hatırlayalım bakalım
:deli::deli::deli:

@eliya … hedef kilo:65
@zukkum …. hedef kilo:73
@DeryaOnDiet …. hedef kilo:65
@nefertityy ….hedef kilo:65
obezzto obezzto hedef kilo:…..:KK53:
@aylin90….. hedef kilo80
@Sena616 ….hedef kilo:69
Zen71 Zen71 ........ hedef kilo:68
@Zeroks ..... hedef kilo :57
@linnmhm …..hedef kilo:65
@lina0156 …..hedef kilo:64
Sfem Sfem ..... hedef kilo:65
ormangozlu ormangozlu ..... hedef kilo:55
@55olmakistiyorum …. hedef kilo55 tir tahminim :ıslık:
amandey amandey ...... hedef kilo:52

masal3487 masal3487 ...... hedef :55

@DeryaOnDiet cumadan beri yoksun merak ettik ..nasıl geçti cumartesi akşamı ?
Pazar sabaha karsi dondum canim superdi. Ama tabi alkolden yana baya bir kalori aldim. Amaa cumartesi gunduz hic kh almadim o yuzden. Dun de misafirlerim vardi universiteden arkadaslar butun gun ve gece. Ancak girebildim. Kizimi krese biraktim ama yarim saat sonra almaya gidecegim. Bugun az dursun hastaydi ya yeni iyilesti kuzum. Sen nasilsin canim? Nasil geciyor haftanin ilk gunu?

ayy insan hasta olunca şımarıyormuş :) yani benim boğazım ağrıyor, öksürükten tahriş oluyor, o nedenle sürekli yemek yemek istiyorum ki boğazımı kaşısın diye, acayip hallere büründüm..

ya ben izmirden ankaraya 55dk da uçuyorum, esenboğadan çayyoluna özel araçla 40-45dk da anca geliyorum.. Melih amca bu işe bi el atmalı..

tamam şuan itibariyle bitirdim.. korkudan da tartılmadım. kesin fazla çıkacak.. zaten yediklerimden çıkmasa bile ödem yapıyordur ilaçlar vs. Daha obezzto obezzto ya sözüm var. kaldı 5 haftam.. bugün hasta da olsam o spor salonuna gidip yazılacağım.. ne zaman spordan kopsam kendimi toparlayamıyorum..

işte bu motivasyon çok önemli. ben iş yerimde bir arkadaşıma koçluk yapıyorum kıza 5 haftada 6 kilo verdirdim, bana tapıyor kendisi.. ben yerimde sayıyorum..

bu kızın motivasyonu yüksek ama ben takibi bırakalı çok uzun süre oldu, bana fazla yapmacık gelmeye başladı.. hedef100kilovermek onu takip ediyorum.. daha samimi geliyor..
Onada bakayim bi.

Cok haklisin cumadan sonra takim nerde bilemiyoruz ben evde son gunlerim diye dün bilinçli olarak yedim bugün kacamagim yok zaten ama ona ragmen artiyim artik kacamak yapmadan su haftayi cikaralim kendimizi toplayalim. @DeryaOnDiet canim seni de merak ettik nerdesin kac gündür
Hafta sonu yogundum canim biraz. Bir de unutmusum sabahlamayi yaslaniyor muyum ne :P ama iyi oldu saatlerce dans ettik ;) kalori yonunden biraz kotu oldu ama yakmisim galiba dansla eksi geldigime gore ;)

Evet @DeryaOnDiet nerede bilen var mi arkadaslar. Umarim iyisindir derya cim. Bir ses ver artik.
Iyiyim canim. Biraz fazla kacti alkol once cumartesi sonra dun misafirlerimle ictik biraz derken ancak girebildim. Ama yemegime cook dikkat ettim hafta sonu. Uzun zamandir birsey icememistim hamilelik sonra 1 sene kizimi emzirme derken iyi oldu ;) arti olcam diye korktum ama degilim sukur.
Cook gecmis olsun Nihalim sana da.

Alırsın canım üzülme leslie yap ip atla alana kadar çok etkili heleki ip @DeryaOnDiet neredesin derya hastaydin iyimisin kızın iyilestimi
Iyilestik canim kizim da ben de sukur. Sen nasilsin? Eksiin superr bu hafta icin. Ay bu hafta sen 70leri ben 60lari gorsek super olur. Insallahh baska bir istehim yokk rabbim duy sesimi :P siskonun duasi :P

Kizlar siz ne deneniniz? Kacirmisim ben yazin ne yediginizi olur mu HoppaHoppa
Kizimla diyetisyene gidiyoruz canim ve kilo vermesi kacamaksiz durdu. Direnc kirmak icin diyetisyen kizima bur tarif verdi.
100 gr. Tarcin
100 gr.zencefil
100 gr.zerdacal hepsi toz olucak karistirp bir kavananozda buzdolabilinda beklitilecek. Hafta 2 gece ya 4 kasik yogurda yada 1 bard. Sicak sute 1 tatli kasigi karistirilip tuketilecek. Yalniz hafta 2 den fazla yapilmamaliymis cunku bunye alisiyormus. Bir de son yedigin bu olacak gece. Ustune sadece istedigin kadar su iciyorsun. Kilo direncini kirip yagdan kilo vermeni sagliyormus.

Iyilestik canim kizim da ben de sukur. Sen nasilsin? Eksiin superr bu hafta icin. Ay bu hafta sen 70leri ben 60lari gorsek super olur. Insallahh baska bir istehim yokk rabbim duy sesimi :p siskonun duasi :p
Insallah canim. Iyilestiginize cok sevindim derya cim. Sesin solugun cikmayinca merak ettik.

Kizimla diyetisyene gidiyoruz canim ve kilo vermesi kacamaksiz durdu. Direnc kirmak icin diyetisyen kizima bur tarif verdi.
100 gr. Tarcin
100 gr.zencefil
100 gr.zerdacal hepsi toz olucak karistirp bir kavananozda buzdolabilinda beklitilecek. Hafta 2 gece ya 4 kasik yogurda yada 1 bard. Sicak sute 1 tatli kasigi karistirilip tuketilecek. Yalniz hafta 2 den fazla yapilmamaliymis cunku bunye alisiyormus. Bir de son yedigin bu olacak gece. Ustune sadece istedigin kadar su iciyorsun. Kilo direncini kirip yagdan kilo vermeni sagliyormus.
Hepsi var canim. Ins bu aksamdan basliyorum yapmaya. Cok sagol bizlerle bu guzel bilgiyi paylastigin icin ;)

Back
X