• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohh mis gibi, stajın hayırlı olsun.. ayaklarını alıştırmaya bak.. belki ayakkabı ayağına uygun değildir.. ben de öyleydim, ama uygun ayakkabıları bulunca gayet rahat oluyorum..

ben de öğlenleri iş yerinde salata menüsüne üyeyim.. normal yemek yerine salata menüsü yiyorum..

oo hoş geldin dönmene sevindim.. en kısa zamanda normale dönersiniz inşallah.. tartılma bir hafta zaman ver kendine bence..
Tartılmam yok yok o cesaretı toplamadan

geçmiş olsun Yeliz im şimdi nasıl kizcem?

Hosgeldin ablacim evine inşallah sonuçlar da güzel çıkar menunu ve kilo ver işini merakla bekliyorum.

ahh be ya konuşan sen ol sultanim.

oo selamlar kaptanım.

hadi inşallah buda geçer berilim.

günahı ni yaz bize merak ederiz :KK53::KK66:
Elifım günahımla yuzleseyım de bır
Paylaşması kolay

Dün döndük eve sonunda
Uykusuzluk yorgunluk pek bırsey yapamadan erkenden yattık
Bugünde elıf yuvaya başladı nefesı dr görürdüm
İşe uğradım
Alış verıs yaptım geldım
Bırazdan elıfı alınca düzene oturmuş olacaz ınsallah
Kiyamam sana ben. Cok yogun ve aci gunler gecirdiniz. Cocuklarinda duzeni kacti tabi anca rayina oturur.

ohh mis gibi, stajın hayırlı olsun.. ayaklarını alıştırmaya bak.. belki ayakkabı ayağına uygun değildir.. ben de öyleydim, ama uygun ayakkabıları bulunca gayet rahat oluyorum..

ben de öğlenleri iş yerinde salata menüsüne üyeyim.. normal yemek yerine salata menüsü yiyorum..

oo hoş geldin dönmene sevindim.. en kısa zamanda normale dönersiniz inşallah.. tartılma bir hafta zaman ver kendine bence..
Ayakkabi uygun aslinda ama benim serce parmagim biraz tombik ilk giydigim ayakkabilarda hep eziliyor :p bu ayakkabiyi da yeni aldim staj icin ilk giydim bugün:)

Selam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açtık bakalım
Cok gecmis olsun canim.
bugün iyi gidiyorum kızlar diyet listeme sadık kalmayı başardım bu arada spor sorununu da eliptik bisikletle halledecegim inşallah bugün sipariş verdim netten çabuk gelir umarım
Cok iyi fikir canim gelince sporunu da rahat yaparsin.
Selam arkadaslar tekrar evimden yaziyorum. O kadar uyumam kansizliktanmis simdi daha iyiyim. Bu arada benim de yattigim ve kilo almaya korktugum icin diyetim kisa sureligine degisti. Menulerim de farkliliklar goruceksiniz. Bilginize
Evine donmen cok guzel haber canim. Saglikli gunlerin olsun ;)

Sağolun kızlar ..inşallah çabuk geçer ..bende uykusuz kaldım bu arada ..şöyle bir kestiresim var fırsat bulursam tabi :KK70:
Normalleri gündüzleri hiç uymayı sevmem ama bu aralar hafif bir şekerleme lazım galiba ..:uykucu:
Yaşlanıyoruz mu yok yok yorgunluktan :ıslık:
Hem Yorgunum hemde spor yapasım var :KK70:uyuyarak kalori yakılsa keşkem :KK53:
Bosver gunduz uykusunu canim yap bir spor gece de erkenden uyu dinlen iyice.
Selamlar bugün giremedim hic stajin ilk günüydü klasik ayakkabi giymeye aliskin olmayan ayaklarim su topladi hep spor ayakkabilarimin gözünü seveyim ya :KK70: eve geldim öğlen yemeginde salatami da yedim disarda bi sey yemedim valla bu hafta bakalm haftaya nasil olacak öğlen
Hem stajimi yaparim hem dikkat ediyorum diyorsun yani ortmenim ;)

Selam kizlar bugun yoruldum yarin misafirim var 3 cesit pasta yaptim hepsini yedim dermisim :))
İrademin zorlandigi gunlerden birindeyim

Bugunu yaziyim
11.30
1 bardak limonlu su
12.00
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Nane maydonoz salatalik
Sekersiz cay

30 dk yuruyus

16.30
1 kase semiz yemegi (5 Kasik)
2 kasik yogurt
1 kucuk hashasli corek ( ekmek yerine)

17.00
2 turk kahvesi

Acikinca eksi elma ve salatalik yemeyi dusunuyorum
Su 1 lt ama devam yatana kadar 2 yi gecer
Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi.

Aynen canım ya bugun okula gıttık bır sürü alınacak var
Nefeste dıs cıkarıyor bır yandan grıp
Kolay gelsin berilcim. Yerim ben onu ne sirin olucak minicik disleriyle annesi. Gribi atamadi yavrucak tabi ustunden o kadar hava degisikligi kalabalik. Allahim iyilik versin kuzuma.

geçmiş olsun Yeliz im şimdi nasıl kizcem?

Hosgeldin ablacim evine inşallah sonuçlar da güzel çıkar menunu ve kilo ver işini merakla bekliyorum.

ahh be ya konuşan sen ol sultanim.

oo selamlar kaptanım.

hadi inşallah buda geçer berilim.

günahı ni yaz bize merak ederiz :KK53::KK66:
Ama siz boyle derseniz olmaz ki. Simaririm sonra:KK54:

Hadi bende menumu paylasayim.
Kahvalti
1/2 kepekli peynirli tost cay

Ara 1 sutlu kahve

Ogle
2 porsiyon balik salata

Ara
2 yemek kasigi yogurt
Maden suyu

Aksam
6 yemek kasigi taze fasulye
4 yemek kasigi yogurt
Salata

Su 3 lt.

Kahvaltida dahalen hastanede olunca kizim diyetimize uygun tost bulup almis. Hastane kahvaltisi yapamadik benim ac olmam lazimdi hepsi hazir paketli urunlermis ama o an kizim almayi dusunememis. Cani sagolsun biz de tost paylastik elif im le.

Ben de ondan seftaliyle yapiyorum hep kisin neyle yapicaz bakalm

Yok yok ben de hep oyle yiyorum bi sey olmaz

Ya salataya koyan yogurda koyan vs vardi ama ben bi tek puding yapiyorum youtubea yaz baya bi cesit var canim
Kış gelince portakalli veya elmali yapariz. Ben bugün yerken buna kahve yakisir diye düşündüm. Baska sefere hazir kahve de koyucam biraz

Benim biraz farkli rahatsizligim canim. Ilk devlet hast. Basladik Ege universitesi hacettepe yine ege simdi de ege deki doktorum ozele gecti diye ozel de. Ama o hastanelerde de durum farkli degildi. Hatta universite hast. daha kotuydu. Surekli arastirma yapiyorlar beni cok yipratmisti bir de orda cok uzun sure yatiriyorlar. Bir yatip 8 ay cikamadigimi biliyorum ordan.
Ah canım benim. Geçmiş olsun gercekten. Allah sifa versin:dua:

Back
X