- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Sen ıyı olda gerısı boş bebegımBu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ıyı olda gerısı boş bebegımBu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.
Yok benlik degilmis :))Kabagin tamamini kabuk soyucu aletle şerit şerit kesiyorum. Teflon tavada bir cay kasigi zeytinyaginda pisiriyorum hafiften. Bol karabiberli seviyorum ben![]()
Yok be ablam toplam 600 küsur kaloriBakınca bıssürü yemişşin gıbı geldı bana da icerık çok degıl
Ogrencilik hayatinda bile sporuma da diyetime de tam gaz diyorsun yani. Afiyet olsun canimMenü
Sabah:
1 kase tarhana corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 kepce düğün corbasi
1 avuc ici kadar izgara hindi eti
2 elma dilim firinda pismis patates
Ara:
62 kalorilik su krakerden
6 cig findik
1 brdk sutlu kahve
Aksam:
1 kase tarhana corbasi
1/2 dilim cavdar ekmegi
3 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 9000 adim
100 ip atlama
40 dk leslie
Canim diyetisyen mi azaltti ekmekleri. Menun gercekten degismis afiyet olsunYeni sekliyle olan menumu yazayim arkadaslar.
Kahvalti = 1 cay bard.lor
2 etimek cay
Domates salatalik
Bol yesillik
Ara = sutlu kahve
Ogle = 6 kasik z. Yagli Bamya y.
4 kasik yogurt
Salata
Ara = maden suyu ayran
Aksam = 2 pors. Et sote
Bol salata
Ara = 2 yemek kasigi yogurt ile naneli cacik
(Daha saati gelmedi yicem sonra)
Su 3 lt.yi tamamliyacagim.
Sabahkı elma asıtık canım zaman bulamasanda ıkı cevız az peynır barı ye olurmuKizlar menumu yazayim
Uyandigimda dokuz bucuk gibi bir elma.
Sabah:11.15 iki kasik lor peyniri(roka,4 ceviz ve corekotu),15 minik yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim tb ekmegi,iki kasik yogurt,yarim domates,iki biber ve cay.
Aksam:19.00 bir tabak kabak yemegi,yarim kase yogurt,yarim tb ekmegi.
Kizlar ara ogun yapamadim,acele cikinca bir sey goturemedim okula ama acikmadim da sabah iyi yemistim.
2 litre su 40 dk yuruyus birazdan bir mandalina yerim.
Bence olmaz ama sen tartı babaya sor yarın canısıBu saatte tarcinli sut iciyorum ablalar bi sey olmaz dimi ya midem kazindi bi sey yemeyeyim dedim
Tabiki sporu aksamlari yapiyorum zaten okuldan gelince :)Ogrencilik hayatinda bile sporuma da diyetime de tam gaz diyorsun yani. Afiyet olsun canim
Canim diyetisyen mi azaltti ekmekleri. Menun gercekten degismis afiyet olsun
Bahane var dıye bugun susuyum ben dımiiiBugünkü menüm şöyle;
Kahvalti: biri izden duyup denedigim tavada susamli yumurtadomates peynir zeytin
Öğlen: ketentohumlu&corekotlu 3 kasik yogurt.
Okuldan dönünce kapida kaldik kizlar, eve giremedik. Cilingir ara bul derken vakit gec oldu. Ben de cok aciktim tabi göya kızımın beslenmesine yaptigim mayali pogacalardan yedim iki tane. Cayla. (kucuktuler ama pisman oldum iste yedim diye) az once de bir erik yedim ve gun bitti. Spor yapamadim. 3lt suyu tamamladim
Pazartesiden sonra 3 gun gecti ins artilar eksiye donmustur.cabuk geldi cuma. Bu hafta bizim takimdan korkuyorum. Haftaya cok artiyla baslandi.
yarin herkes ac mi gezse acaba
![]()
Tabii ya. Gecen hafta fena yenildim. Getci grama degil yuzdeye bakip yarisiyoruz ama her halikarda fena yendin kabul.Bugun spor iyi oldu gercekten :))
Vaooov benim rakip fena hirs yapti gecen hafta 1000 gramla yenilince![]()
Ins Nihalim yine pozitofsin hep pozitifsin iyiki varsin canim.Getir canim en guzelinden getir su eksileri.tum takimlar neymis bu derya desinler. Kocaman nazar boncugutakalim ki nazar degdirmesinler derya mi za.
![]()
Gözüm hala eskı menülere takılı kalmışSlm kizlar spor bitti.
Bugunku menum
Sabah: 1 yk yulaf ve sut karisimi kizimdan artani yedim. 3 dilim beyaz peynir. Domates. 1 dilim ekmek. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 litreden biraz fazla dukan birasi
Oglen: 1 yt etli lahana yemegi. 1 tabak peynirli salata
Ara: 2 fincan sutlu baharatli kis cayi.
Aksam: canim istemedi yiyemedim kendime bile hayret ettim yani.
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat interval
30 dk eliptik
Afıyet olsun canımSabah
Domates salata
Peynir
2 dil ekmek
Reçel sınırlı tabi 1 tatlı kaşığı kadar
Öğlen zaman
Taze fasulye yoğurt
1 dil ekmek incecik ama 2 cm kalinligi yoktur bile
Aksam
Bir dolu tabak semiz otu roka 1 adet kornison 1 açıcı kadar mısır yoğurtla oluşan bir salata
1.5 lt su bugün dukan yok yarın yapacağım bugün altın süt yaptım ama 1 er çay kaşığı koydum baharatları
30 dakika elitik
20 dakika tempolu yürüyüş
Bazen durgun bazen dalgalıNasılsın beril ablaberilceee
Ne gecesı kız gün yenı başlıyor dahaiyi geceler kızlar, umarim hepimiz uykuda kilo veririz![]()
Geçecek bu günler inşallah allah sabrını verir sen çok güçlü bir kadınsın senin gibi güçlü olabilmek nasıl isterdim bir bilsenBazen durgun bazen dalgalı
Ama en çok ağrılı sanırım
Simdi okudum canim menunun neden degistigini. Ins kisa surede ayaklanirsin.Guzelim rahatsizligim nedeniyle surekli yatiyorum hic yakmiyorum kilo alicam diye endiselendigim icin doktorumun izniyle ve istek uzerine degistirttim. Ayaga kalkmama izin verildigin de tekrar ayni menune donucem canim.
Bence de cok guzel haber. Senin masallahin var liste disina cikmiyorsun zaten.Bu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.
Ben de bugun aksam yaptim. Haftaya pazartesiden sonra da ancak hep aksam olur. Gerci ise gec gidiyorum ama sabahin korunde kalkip spor yapasim gelmez gibi.Tabiki sporu aksamlari yapiyorum zaten okuldan gelince :)
Ins kendini iyi hissedecegin kiloya kisa surede ulasirsin canim. Dur daha cumaya 1 gun var hala bir umut bwn de 69 u bekliyorum79 giremedim daha deryacim yaa
evet canım 44 beden dii ama şimdi o elbiseler içinde kendimi iyi hissetmiyorum bu ara kötü günlerden geçiyorum bu yüzden hep bir mutsuzluk var içim de hevesli hevesli gidip kıyafet alıyorum sonra içimde patlıyor inş istediğim kiloya ulaşabilirim insülin direnci hakikaten insanı öldürüyor muş ya ama onu ogrenmesem de diyete baslamazdim yine herhalde oda çok ciddiye almama sebep oldu
Menun tam karataylik cok iyi canim.Kizlar menumu yazayim
Uyandigimda dokuz bucuk gibi bir elma.
Sabah:11.15 iki kasik lor peyniri(roka,4 ceviz ve corekotu),15 minik yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim tb ekmegi,iki kasik yogurt,yarim domates,iki biber ve cay.
Aksam:19.00 bir tabak kabak yemegi,yarim kase yogurt,yarim tb ekmegi.
Kizlar ara ogun yapamadim,acele cikinca bir sey goturemedim okula ama acikmadim da sabah iyi yemistim.
2 litre su 40 dk yuruyus birazdan bir mandalina yerim.
Sen bilin rakip. Ama ben en gec yatmadan 3 saat once birsey yeyip iciyorum. Yani 23den once uyumuyorsun zaten sorun olmazBu saatte tarcinli sut iciyorum ablalar bi sey olmaz dimi ya midem kazindi bi sey yemeyeyim dedim
Dukan birasi ve baharatli tarcinli sutlu cayim yarin da icecem ayy keske arada bir istahsiz olsam. Ilk defa basima gelince sasirdim dedim ne oluyor banaAbooooo olumlama yapıyoruz o zaman
Eksiler eksilerrrr
Cuma'ya geliyor eksiler
Biz ne yesek kilo yapmıyorrr
Hepsi eksiyi getiriyorrr![]()
Tmm pogacalar kh ama gun boyu zaten cok az yemissin ya canim bence sorun olmaz. Sadece pogacalarin yanina domates ve yogurt da yeseydin daha iyi olurmus. Ayy kapida kalmak kotudur ogrenciyken 2. Kata tirmanip balkon kapisi cami kirmisligim var iceri girmek icin allahim hirsiz gibiBugünkü menüm şöyle;
Kahvalti: biri izden duyup denedigim tavada susamli yumurtadomates peynir zeytin
Öğlen: ketentohumlu&corekotlu 3 kasik yogurt.
Okuldan dönünce kapida kaldik kizlar, eve giremedik. Cilingir ara bul derken vakit gec oldu. Ben de cok aciktim tabi göya kızımın beslenmesine yaptigim mayali pogacalardan yedim iki tane. Cayla. (kucuktuler ama pisman oldum iste yedim diye) az once de bir erik yedim ve gun bitti. Spor yapamadim. 3lt suyu tamamladim
Benim regly yuzunden gecen haftam berbat oldu anliyorum canim.bu hafta birçoğumuz regli olmuştuk haftaya artiyla girdiğiniz doğrudur o yüzden cumanın çabuk gelmesinden ve tartıdan korktuğumuz da doğrudur![]()