• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@berilceee kaptan cok haklısın bundan sonra daha cok veririm insAllah ayrilmayalim lütfen listede olmasamda bu takimda olayım bu aralar inanılmaz yoğunum ondan cok katılamiyorum yorum yapmasamda yazdiklarinizi okuyorum
Aslında birbirimizden güç kuvvet alıyoruz biz ..bakıyoruz kimse yazmamış bizimde hevesimiz kaçıyor ..bakıyoruz herkes sıkı bir şekilde diyet yapıyor bizlerde gaza geliyoruz ..ben şöyle demiştim hep ..madem burdayız emek zaman harcıyoruz buraya vakitte boşa geçmesin ..geçmemeli ..
O yüzden haftada yarım kilo makul bence biraz dikkatle verilebilir ...hiç olmazsa ..

Ben detoksta bıle kılo almışım oha yani 87 bu ne ya
Canim duzenin oturmamistir hala. Ins senden haftaya eskisi gibi takim birinciligi gelir bence ;)
Menum
Sabah:
2 incecik dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Maydanoz roka lor karisimi
Domates salatalik
Ara: 2 ceviz
5 cig findik
Ara: 1 muz
Aksam:
1 yt eristeli yesil mercimek yemegi
4 yk yogurt
Yarim domates
Su:2,5 lt
Spor: 120 ip atlama
1 saat lesli
15 dk bölgesel çalışma
Spor super yine masallah. Sonunda bugun bende yapcam yoldayim. Menun de guzel canim.

Canim duzenin oturmamistir hala. Ins senden haftaya eskisi gibi takim birinciligi gelir bence :KK66:

Spor super yine masallah. Sonunda bugun bende yapcam yoldayim. Menun de guzel canim.
Kolay gelsin ne güzel ..önce biraz pizzayı haket diyorsun yanı :KK48: inşallah bu hafta daha iyi olacak

-200 vermeme rağmen kendimi acaip zayıf hissedyom ya tartıda mı bişey var akşam yedim yedim su içtim 55.9 geldim yemek üstüne tartıldım sabah kalktım aç karın gece tuvalete su bitmiş 56.2 geldim rüyamda mı kilo aldım anlamadım
Belki sabahlari odem oluyordur canim. Istersen bu cuma hemen kalkinca tartilma biraz bekle. Ben de beklemek istedim bugun ama mecbur ciktim evden.

Menum kizlar kac gundur yazamiyorum
Sabah
2 yumurta tavada
2 dilim t.b. ekmegi
1 kk Beyaz peynir
2 zeytin

Ara 2 incir receli

Aksam 17
4 kasik guvec
2 dilim t.b. ekmegi

18.00
2 turk kahvesi

1,5 lt su 2,5 olur insallah
30 dk yuruyus
Acıkırsan tarçınlı süt içersin ..güzel bence ..güveçte patates varmıydı ?çok az yemişsin bence

Menum kizlar kac gundur yazamiyorum
Sabah
2 yumurta tavada
2 dilim t.b. ekmegi
1 kk Beyaz peynir
2 zeytin

Ara 2 incir receli

Aksam 17
4 kasik guvec
2 dilim t.b. ekmegi

18.00
2 turk kahvesi

1,5 lt su 2,5 olur insallah
30 dk yuruyus
Afiyet olsun canim ne guzel yuruyus de var. Suyu sende yazmissin zaten biraz daha icersin yatana kadar.
Kolay gelsin ne güzel ..önce biraz pizzayı haket diyorsun yanı :KK48: inşallah bu hafta daha iyi olacak
Sagol canim. Kucuk bir pizza yer gibiyim yarin bakalim efer baska guzel birsey bulursam az kh onu yerim ;)

Ben de yazayım bari
Sabah
Elma sirkeli su içtim
Sabah
1 haşlanmış yumurta az peynir 2 zeytin bol yeşillik 1 dilim ekmek yedim
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen
Patlıcan yemeği 1 tabak
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
1 erik yarım şeftali
Akşam
Izgara et salata ..
Sonra tarçınlı süt içebilirim
Su 2,5 litre
Yarın yemeğe gideceğiz ve aşure yemeğe(ölçülü tabi) ..böyle dengelemeye çalışacağım ..yemekte ekmek yemeyeceğim ..aşure olacağı için meyve de yemeyeceğim ..pazarda dikkat tabi ..Pazartesi bakmaz artık ..

zaten bizim otelde merkeze uzak.. kasım ayında gideceğimiz için hava zaten soğuk olacak.. mecburuz toplu taşıma kullanmaya.. bu toplu kartlar daha iyi bencede.. saolasın..
Canim paris card sadece toplu tasima degil bak internetten muzeler de ucretsiz boat gezisi hop on hop off otobus gezisi ucretsiz. Guzel bir kart.
@masal3487 listedesin canım @berilcee yazmış bilgileri hatta paylaşılmış bile :KK66:
@meliyke haklısın zayıf olunca kıyafet bile sorun olmuyor ne giysen yakışıyor sanki ..:KK66: sende uğra canım koruma yap sohbete gel ..inşallah bir daha görmeyiz o kiloları :KK6:
:KK36:
Oyle valla cok zayif degilim ama simdi bile onceyegore hersey daha guzel duruyor.
aaa 1. olmayı hic beklemiyordum sürpriz oldu gerçekten çok sevindim
Tebrikler canim.

Sabah
1 yumurta sarısı
Süzme peynir
Çay

Öğlen
3 cif köfte bir lavaş
Ayran

Aksam
Detoks çorbası
1 kaşık türlü

1 lt su
Tam 5 saat dışardan dolandım bazen tempolu bazen tin tin spora sayak hareketsizlilten iyidir

Evet kızlar hepimizi tebrik ediyorum bende dahil hep gr vermişiz kilo verenimiz yok sanırım aslında ormangozu ve ben haftaya 1 eksi başlamıştık ama düştü sanırım Detoks lari ful devam ettirmeliydik olsun haftaya toparlayız İnşallah 79 lar geldi ya gerisi gelecek hedefimiz 73 malum göreceğiz inşallah benim yol uzun bir çoğunuzun hedefi 3 5 kaldı ama olsun ben de er yada geç dusucem 6 li rakamlara

Evet kızlar hepimizi tebrik ediyorum bende dahil hep gr vermişiz kilo verenimiz yok sanırım aslında ormangozu ve ben haftaya 1 eksi başlamıştık ama düştü sanırım Detoks lari ful devam ettirmeliydik olsun haftaya toparlayız İnşallah 79 lar geldi ya gerisi gelecek hedefimiz 73 malum göreceğiz inşallah benim yol uzun bir çoğunuzun hedefi 3 5 kaldı ama olsun ben de er yada geç dusucem 6 li rakamlara
Evet canım inşallah ..hedefe 6-7 kilo kaldı seninde ..ama kendimizi metabolizmamızı tanıyoruz işte ..inşallah daha iyi olacak :KK66:

Sabah beri geziyorum ancak geldim eve kendime güzel yüksek topuklu bir stiletto aldım inşallah kiloyu taşır :D insan tırsıyor yürümeye yürüyen kızlar bana biraz tüyo verin hele bizim gelinlerin biri iyi kilo verdi 69 olmuş bugün iyi zayıfladı bir çocuğu var vallahi kolları çok güzel ince duruyor ah bende görecem o günleri inşallah tam 10 kilo var aramızda bende 69 lari 68 lerim görücem sizinle

Back
X