Ne kar benziyomusuz seninle bende artık 7 li rakam lari gördüğüme göre yarisabiliriz :)ya ne güzel anlattın kuzum, bizim evin yiyeni de benim sanırım.. yani bizimkinin herşeyden canı çeker ama bir parça yer bırakır, ben dibini görmezsem uykum kaçar :)
dediğini yapıcam.. bu arada bizim evde ekmekleri ben yaptığım için, kontrol bende :) taze yapılınca da insanın kendine hakim olması pek zor oluyor..
ben de o kadar diyet denedim ama karataya hiç ısınmadım.. bir bakayım ona da..
hadi ya dur ona da bakıcam.. ilgileniyorum hemen.. ben okuduklarımdan çok etkileniyorum..
Doğrudur kuruyemis sonuçta yağlıketojenik ekmek de baya kalorilidir diye düşünüyorum.. ben de glutensiz yapmaya çalışıyorum.. ona da bakiyim.. baya bişi öğrendim bugün..
Vala bende baya iyiymiş yeni bakıyorum resimlere de maşallahim var neyse ki dur diyebildik:)Gecmis olsun kaptan
Pek iyi atlatamadim aslinda ya biraz karisik yedim yani az az ama karisik ve kalorili seylerdi ama saglikliydi evde kendimiz yaptik hep ay bilemedim belki yemesem daha cok eksi gelirdi hafta sonu detoks yapayim da yediklerim dengelensin bari :)
Ben olsam engellerdim sonucta eski veli su an cocugun durumu hakkinda iletisim kurmayacak ne geregi var diye dusunurdum
Ayy manti ekmek kola ben de bunu cok yapardim bugun arkadaslarla gecen seneki resimler bakiyoruz diyolar senden bi tane eksilmis gibisin :)) gercekten öyle ya artik yiyemiyorum da fazla hosuma gidiyor bu is :)
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallahdarısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
1 yt etli kuru fasulye, 1 Kase yoğurt, 1 tane domates, 2 mandalina
Su 2 lt
Okuldan eve gelirken arkadaşlarla 1 saat yürüdük o kadar.
baaaakkk ya ispikciye senÖrtmeniiiiiim
Zukkum makarna yiyelim diyoooo
![]()

akşamki hafif kapanış olmuş üzülme yarın halledersinMenum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı