Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

e aferin sana.. süper örnek oluyorsun bize.. çok üzüldüm bu cümleni okuduğuma..

ahahahahha :) kız ben de 1 dk zor koşuyordum şimdi 5dk koşuyorum ya mutluluktan havalara uçuyorum.. bakma sen Berile.. süpersin.. ama bu hafta sonuna kadar onu 35dk yap ki, çabanı anlasın..

sabah erken kalkıp spora gittim gittim haftasonları, yoksa hep birşeyler çıkıyor, olmuyor.. biraz uykumdan fedakarlık ediyorum ama olsun..

adaş hoş geldin :) şimdi millet sana sevil diyip durdukça üzerime alınacağım :)
Terzı paçası sökük gezer
Dedıgımı yap yaptığımı yapma sevılım

günaydın kızlar öncelikle ben çok mutsuzum tartı yüzünden ama cumaya kadar çok hırslandım bide atılma korkusu da eklenince :confused: öyle bi dikkat edicem ki inşAllah siz bile şaşıracaksınız inşAllah yapabilirim
Şaşırmayı beklıyorum
Eğer sen şaşırtmazsan ben senı şalırtıyımmı şekercim:KK53:

Bugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecince :KK66: ben yapayim ilk bildirimi
Cuma:60.3
Pazartesi:60.1
Eksi 200 iki gunde fena degil bence zaten bugun detoksa basladim iki gun o var cumaya 59 yarilanir belki de biter ucundan 58 bile gorunebilir heyecanliyim :-)
Ay insallah bıtsın şu 60 lar kesınleşsın 50 lıler

kızlar size bir sorum var.. ben bu yoğurt+hurma diyetine baya kafa takmıştım bir aralar ama hiç yapmadım. bugün sabahtan hurmam olmadığından başlayamadım ama bu hafta komple yapmayı planlıyorum.. ben de nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum, merak da ediyorum. belki bu vesileyle biraz ekmekten de uzaklaşmış olurum.
aranızda hiç yapan var mı?
Yapma dıyen var

ya kızım ben sabah tartıldım gayet kilo almış çıktım tartıda haftasonu o kadar dikkat etmiş olmama rağmen, moralim bozuldu, size çaktırmıyorum :)

o nedenle bunun üstesinden gelmemiz lazım.. elimizden gelenin en iyisi bu değil bence.. artık silkelenme zamanı.. geç bile kaldık..

hey maşallah beee.. ne güzel.. darısı başıma.. amin..
Evet biraz gayret arkadaslar. Illa ki basaracaksiniz yeter ki isteyin. Insallah canim darisi basiniza.

Ben cikiyorum arkadaslar. Diyetisyen kontrolumu one almak zorunda kaldik. Diyetisyene gidip ordan cikinca biraz yuruyus yapariz kizimla belkim bi kafe de oturup bir kahve bile icebiliriz. Sonra kizim beni eve getirip ise gidicek. Bu gun is basi yapacak.

Ben cikiyorum arkadaslar. Diyetisyen kontrolumu one almak zorunda kaldik. Diyetisyene gidip ordan cikinca biraz yuruyus yapariz kizimla belkim bi kafe de oturup bir kahve bile icebiliriz. Sonra kizim beni eve getirip ise gidicek. Bu gun is basi yapacak.
Hersey gönlünce olsun
Kızının şansı acık olsun
Başarılar kızınla olsun

Back
X