Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/78,6/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/75,3/0,4/%0,53)
Sena616 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Zen71 (94.1/93,7/0,4/%0,43)
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/69,5/0,6/%0,86)
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/63,7/0,3/%0,47)
Ormangözlü ( 60.6/60/0,6/%0,99)
Sfem (72.6/72.4/0.2/%0.28)
Masal3487(68.7/) kilosu sabit

13.takım ortalaması: % 0.547

liste paylaşıldı tebrikler emek verenleri kutluyorum incelmeye devam.

eliya eliya elif çim menüne yorumlar görüyorum ama menünün kendisini göremedim. Benden saklamana gerek yok canım kızmıcam ki:KK70::KK70::KK70:
O işin şakası da sayfalara bakıyorum gerçekten göremedim. Afiyet olsun canım çok güzel bir menü. Cuma arifesi menüsü olmuş
Bu eliya eliya kısmını nasıl ekliyorsunuz yahu

Aciktim canim. Disimi fircaladim bol su ictim. Yarina ise goturmek icin yemek yaptim. Unuttum acligi :KK66:
Açlık nedir yaa, yemek nedir, yedik yedik de ne oldu, o iş bizim irademizde istersek yeriz, istemezsek fırçalar dişimizi iki bardak ta su içer yatarız aşağı

hayatım seninle de küçük adımlar atacağız.. sen de yavaş git, birden çok aç kalırsan gözün dönmesin, pazartesi tartılmayı unutma.. tekrar tekrar söylüyorum ki :) anladın sen onu..

ben kasım başında ölçüm yaptıracağım tekrar.. bakalım ne olacak.. bu arada karın yağlarımın altı çok sert, baya kas oluşmaya başladı bence :) hamilelik için karın kaslarının gelişmiş olması önemliymiş :) aklında bulunsun cınımmm..

biz de iyi birşey yaptığımıza inanıyoruz, inşallah insanlara bir parça iyilik bulaşır, şifa olur..

ayrıca ben baya az ama istikrarlı ilerliyorum.. ben bu durumdan memnunum.. hızlı gitmenin dönüşleri büyük oldu ben de.. böyle böyle kendim gidebildiğim kadar gideceğim..

hoş geldin canım..

kendini küçümseme, bence bu bile güzel.. her hafta 400-500 hedefle başlangıçta.. bu da günlük 100gr demek 100 gr demek 700 kalori yakmak demek..

sen de mühendissin; bu hesap kitap işlerini bilirsin..

1 kilo yakmak için; 7000 kalori harcamak lazım.
metabolizma hızı 1500 kalori olan biri, günde 1200 kalori ile besleniyorsa, gün de 100gr verebilmesi için 700 kalori yakması lazım yani, 400 kalorilik egzersiz yapması lazım. bu da ortalama olarak yüksek tempoda 1 saatlik yürüyüşe denk geliyor.

ama demek değildir ki, her 100 gr yağdan mı gidiyor, bu da aldığın 1200 kalorinin gerçekten ne kadar hücre besleyici olduğu ile alakalı, aynı zaman da vücudundaki kas miktarınla alakalı.. vs vs..

acaba ne oldu ben duymadım?

yaa bak bunu güzel söylüyorsun, ben aklıma geldikçe yavaşlıyorum ama çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor.. hatta sağ elim işaret parçağının iç tarafına yavaşlamakla ilgili bir minimal dövme istiyorum ama onu ifade edecek dövmeyi bulamadım. elimi her ağzıma götürdüğümde onu görüp aklıma gelsin, yavaşlayayım diye umuyorum..

ben önce çiğ süt alıp, kaynatıyorum. bu genelde 3lt oluyor, bi 20dk kaynatıyorum kısık ateşte.. sonra onun 1 lt sini içmek için ayırıyorum. kalan 2 litre soğusun diye bekliyorum. serçe parçağımı içine daldırıp 7 ye kadar saymaya çalışıyorum.. annem o kadar saymıyor bile, hafif yakacak kıvamdayken, mayamı 2 yk kadar alıyorum, çırpıyorum bir cam kap içinde, sonra onu süte ekliyorum, bir iki kere karıştırıyorum. tencerenin kapağını kapatıp ya fırına koyuyorum, ya da üzerini sarıyorum, 2 türlü de denedim, sonuç aynı.

4-5 saat sonra açıyorum.

mayayı bir kaç kere annemden aldım, o hep mayalıyor, bir kaç kere de , çiğ süt aldığım yerde mayalık yoğurt diye satılıyor ondan aldım..

ahahahaha, biz de aynı espiriyi yapıyoruz hiç merak etme.. :)
öyle tabi canım yıllardır bu hesapları yaparım ama uygulamaya gelince biraz zor oluyo bu arada diyetisyene başlıyorum bi denemek istiyorum bakalım nasıl olucak bi de yağdan mı verdim onlar da önemli

Wuuuuu süper gerçekten tebrikler

Cnm vücudun direnç gösteriyo olabilir

Güzl cnm tam perşembelik

Dediğim gibi ben biraz yumuşak yüzlüyüm böyle srt sert konuşamam hiçbi konuda. Karşımdakini kırıcam diye aklım çıkar. Arkadaşımında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum aslında sadece gereksiz ev sahibi ısrarı. Kendi hiç diyet yapmadı benim içinde gerek oşmadığını düşünüyo.

Hoşgeldın cnm bende yeniyim pztsi den beri burdayım adım sevil

Hayır cnm hasta değil. Bu hafta çok zor geçti. 6 gecedir saat 2 oldumu var kuvvetiyle ağlıyo. İşin garibi saatlerce ağlıyo ama sabah uuandığında hatırlamıyo. Mesela dün gece ağladı falan sakinleştirmeye çalışıyorum öncelikle biraz sakinleşince neden ağlıyosun dedim bilmiyorum içimden geliyo diyo. Günlük hayatımızda bi değişiklik yok. Sadece bu hafta erken uyandı normalde 10-11 arası uyanır buhafta 8-9 arası uyandı hep. Ne yapıcamı şaşırdım. Uyku terörü sanırım doktora gitmeyi düşünüyoruz.
Kulak iltihabi olmasin canim. Benimkinde var 3 haftadir gecmedi. Kulak cok yapar gece aglamasi

Ve canım arkadaşlarım, her ne kadar hala zor gelse de, içtiğim çay miktarını yarı yarıya düşürse de, sayenizde hayatımda ilk kez bir haftadır şekersiz çay içmiş bulunmaktayım, teşekkürler emekleriniz için, iyi ki varsınız

vay be ne güzel haber bu..

Sevil cim ben frın da mayalıyorum kapak kapatmıyorum geceden mayalıyorum sabaha dolaba alıyorum. Kapak terlediği için de sulandırabiliyor. Bir de kapak kapatıp mayaladın mı saatinde açmassan eksiyebiliyor kapaksız unutsanda bir şey olmuyor.
Sen nerede oturuyor sun canım. Enhoşlar koşu yolun da oldu kaza. Tam bizim köşede.

ben de gaziemir'de oturuyorum canım.. muhtemelen ondan haberim olmamıştır.

Ne kereviz muhabbeti dönmüş bee,
En kısa sürede almak şart oldu bana

di mi ya benim de canım çekti..

Kızlar herkes çok güzel kilolar vermiş tebrikler.

ama sen de çok güzel vermişsin maşallah

öyle tabi canım yıllardır bu hesapları yaparım ama uygulamaya gelince biraz zor oluyo bu arada diyetisyene başlıyorum bi denemek istiyorum bakalım nasıl olucak bi de yağdan mı verdim onlar da önemli

iyi yapmışsın.. bakalım nasıl olacak merak ediyorum..

Bir de ben henüz menü yorumlayacak kıvamda değilim kızlar, hakkınız geçiyor, nasıl yapsak ki, benim de yorum yapmam gerekiyor biliyorum ancak, herkesin şartları ve bünyesi farklı olduğundan tırsıyorum, ben ancak kaçamak yapanları kaptana ispikliyorum

Kizlar ya ben sabitim malesef:KK43:

Ya bana bir akil verin valla sinirlerim bozuluyor menulerim gayet dengeli ve guzel sadece cuma mercimek koftesi yemistim zaten pazartesi sabittim ama bu hafta veremedim,muhtemelen aksam yedide yememin sebebi cunku erken de uyuyorum,bu hafta ne yapayim okula yemek goturup bes gibi yesemmi sizce fikirlerinizi bekliyorum

Üzülme baby hallederiiz, kendine yapacağın en büyük iyilik olur öğünü erkene alman, bana imkansız gelirdi, yapanlara çok özenirdim, şükür şimdi yapabiliyorum, akşam da al içeceğini otur ailenle sofraya sohbet et, strese gerek yok, ille yanlarında yemen gerekiyorsa, pişmiş sebze yoğurt çorba vücutta sindirimi en kolay olan gıdalar, sen akşam saatinde zor sindirebilir gıdalar yeme ki, sen uyurken sindirimin yerine küçülmene vakit ayırsın bedenin.

hayatım seninle de küçük adımlar atacağız.. sen de yavaş git, birden çok aç kalırsan gözün dönmesin, pazartesi tartılmayı unutma.. tekrar tekrar söylüyorum ki :) anladın sen onu..

ben kasım başında ölçüm yaptıracağım tekrar.. bakalım ne olacak.. bu arada karın yağlarımın altı çok sert, baya kas oluşmaya başladı bence :) hamilelik için karın kaslarının gelişmiş olması önemliymiş :) aklında bulunsun cınımmm..

biz de iyi birşey yaptığımıza inanıyoruz, inşallah insanlara bir parça iyilik bulaşır, şifa olur..

ayrıca ben baya az ama istikrarlı ilerliyorum.. ben bu durumdan memnunum.. hızlı gitmenin dönüşleri büyük oldu ben de.. böyle böyle kendim gidebildiğim kadar gideceğim..

hoş geldin canım..

kendini küçümseme, bence bu bile güzel.. her hafta 400-500 hedefle başlangıçta.. bu da günlük 100gr demek 100 gr demek 700 kalori yakmak demek..

sen de mühendissin; bu hesap kitap işlerini bilirsin..

1 kilo yakmak için; 7000 kalori harcamak lazım.
metabolizma hızı 1500 kalori olan biri, günde 1200 kalori ile besleniyorsa, gün de 100gr verebilmesi için 700 kalori yakması lazım yani, 400 kalorilik egzersiz yapması lazım. bu da ortalama olarak yüksek tempoda 1 saatlik yürüyüşe denk geliyor.

ama demek değildir ki, her 100 gr yağdan mı gidiyor, bu da aldığın 1200 kalorinin gerçekten ne kadar hücre besleyici olduğu ile alakalı, aynı zaman da vücudundaki kas miktarınla alakalı.. vs vs..

acaba ne oldu ben duymadım?

yaa bak bunu güzel söylüyorsun, ben aklıma geldikçe yavaşlıyorum ama çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor.. hatta sağ elim işaret parçağının iç tarafına yavaşlamakla ilgili bir minimal dövme istiyorum ama onu ifade edecek dövmeyi bulamadım. elimi her ağzıma götürdüğümde onu görüp aklıma gelsin, yavaşlayayım diye umuyorum..

ben önce çiğ süt alıp, kaynatıyorum. bu genelde 3lt oluyor, bi 20dk kaynatıyorum kısık ateşte.. sonra onun 1 lt sini içmek için ayırıyorum. kalan 2 litre soğusun diye bekliyorum. serçe parçağımı içine daldırıp 7 ye kadar saymaya çalışıyorum.. annem o kadar saymıyor bile, hafif yakacak kıvamdayken, mayamı 2 yk kadar alıyorum, çırpıyorum bir cam kap içinde, sonra onu süte ekliyorum, bir iki kere karıştırıyorum. tencerenin kapağını kapatıp ya fırına koyuyorum, ya da üzerini sarıyorum, 2 türlü de denedim, sonuç aynı.

4-5 saat sonra açıyorum.

mayayı bir kaç kere annemden aldım, o hep mayalıyor, bir kaç kere de , çiğ süt aldığım yerde mayalık yoğurt diye satılıyor ondan aldım..

ahahahaha, biz de aynı espiriyi yapıyoruz hiç merak etme.. :)

piki öyle diyorsan..pazartesi de tartılayım.burda herkes böyle mi yapıyor?haftasonundan eksiyle çıkmak zor ya bir de reglim başlayacak stres oluyorum :)

Back
X