Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen evden mi goturuyorsun yemeklerini,ben disardan yemeyi sevmiyorum zaten saglikli seyler de bulamam, bir de okula 1 de gidiyorum bese kadar goturdugum yemek kokar mi acaba?burda hala havalar sicakta
Yıllardır yemek götürürüm henüz hiç kokmadı canım, sıcak deyince aklıma hep adana mersin urfa geliyor nedense, buzdolabı bulamazsan klimalı bir yer bul canım, zannımca birşey olmaz, denemek lazım

vuuuuuhuuuu maşallah diyorum.

yavasladin sen kizcem Tebrikler.

Tebrikler canım haftaya gelsin 6 lar.

her hafta gitmiyor canım ne yazık ki haftaya inşallah.

Ayy harikasın bebegim Tebrikler.

canını sıkma arada olur böyle bu hafta degisiklik yap yemek götür bir dene istersen.

Hosgeldin ben Elif seni de tanıyalım mi? Kurallar ilk sayfada.
Derya kızım harikasın çok Tebrikler maşallah hedefe emin adımlarla gidiyorsun.

Ayyy Yeliz gelmiş iyiyiz sensiz kaldık :KK43: Üzgünüz.

Tebrikler canım liste motive kaynağıdır canım. Neden asilmalisin yerine çıkmak istiyorsun.

bizde seni güzel sohbetin özledik çabucak gel.[/QUOTE]
Sagol canim ins hedefe yaklasinca indircem hedefi ;)

Senle @DeryaOnDiet inanılmaz spor yapıyorsunuz ya tartıdan ziyade vücut ölçüleriniz daha daha iyidir bence yağ kas ayrıntılı ölçüm yaptırın bence bu spora kas kütlesi artmıştır.
Evet canim bir ara baktirmak istiyorum. Ben de cok merak ediyorum kas yag oranimi

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :yildiztozu16
İsim (İsteğe Bağlı ):yildiz
Mesleginiz:eek:gretmenim ama suan ev hanimi
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 yasinda 1 oglum var
Yaşadığınız şehir:diyarbakir
Boyunuz :1.68
Kilonuz:74.7
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?artik ben de rahatca alisveris yapmak ya da istedigimi giymek istiyorum bi de saglik icin tabi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayir
Slm Yildiz. Ben Derya. Benzer yaslarda 15 aylik kizim var benim de

Günaydın arkadaşlar. Sabah burda büyük bir kaza oldu. Tüm elektronik eşyalarınızın fişini çekin diye uyarılarda bulundular. Telefonuna da gece şarj da bırakmayım diye takmamıştım. Şimdi sorun hall oldu da girebiliyorum. Özür.
@berilceee gecikmeli kilo bildirimin.
Bu hafta 93.7
Geçen hafta 94.1
Fark - 0.4
% 0.425
Tebrikler Nihalim

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :yildiztozu16
İsim (İsteğe Bağlı ):yildiz
Mesleginiz:eek:gretmenim ama suan ev hanimi
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 yasinda 1 oglum var
Yaşadığınız şehir:diyarbakir
Boyunuz :1.68
Kilonuz:74.7
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?artik ben de rahatca alisveris yapmak ya da istedigimi giymek istiyorum bi de saglik icin tabi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayir
Hoşgeldin canım, şıp diye gelirsin istediğin kiloya, on kilo nedir ki

Hoş geldin sen de canım :)
Umarım burası sana iyi gelir ve bütün fazlalıklardan kurtulursun :)
Tesekkurler umarim oyle olur
Hoşgeldin aramıza ..bugün tartı telaşı var gruplarda :KK66:
Cuma'ları tartılıp yarışıyoruz ..inşallah sende tıkır tıkır verirsin :KK66:
Hosbuldum heyecanla takip ediyorum umarim haftaya ben de bol eksilerle bildirim yaparim

nefertityy nefertityy hosbuldum

Slm Yildiz. Ben Derya. Benzer yaslarda 15 aylik kizim var benim de
Allah bagislasin.en hareketli zamanlari peslerinden kosturmak da diyette iyi oluyor

Süt dedin de yine bir soru geldi aklıma, sütü görünce ben kedi oluyorum, minnak bloom oluyorum, gözlerim parlıyor, heidi oluyorum, ancak gaz yapıyor, rahatsız oluyorum, sorum şu, sindiremediğimiz, şişkinlik yapan gıdaları tüketmemeli miyiz, sorum tüm arkadaşlara
Laktozsuz süt içebilirsin.

Tebrikler arkadaşım büyük başarı. Açıkça söylemek gerekirse menünü yorumlamaktan hep kaçtım. Bana bol kalorili geliyordu ilk haftayı görmeden bir şey demek yanlış geliyordu. Bu sonuca göre değerlendiririz bundan sonra.
Üzerinizden uzak dün perttim sağlık konusunda, suyum azdı, sporum az, yoksa daha iyi olacaktı sonuç, nasip diyelim, teşekkürler canımm

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/78,6/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/75,3/0,4/%0,53)
Sena616 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Zen71 (94.1/93,7/0,4/%0,43)
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/69,5/0,6/%0,86)
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/63,7/0,3/%0,47)
Ormangözlü ( 60.6/60/0,6/%0,99)
Sfem (72.6/72.4/0.2/%0.28)
Masal3487(68.7/) kilosu sabit

13.takım ortalaması: % 0.547

liste paylaşıldı tebrikler emek verenleri kutluyorum incelmeye devam.
Seninde eline emeğine sağlık canım.

Süt dedin de yine bir soru geldi aklıma, sütü görünce ben kedi oluyorum, minnak bloom oluyorum, gözlerim parlıyor, heidi oluyorum, ancak gaz yapıyor, rahatsız oluyorum, sorum şu, sindiremediğimiz, şişkinlik yapan gıdaları tüketmemeli miyiz, sorum tüm arkadaşlara

bende senin gibiyim.sadece süt olsa iyi,yoğurt,ayran,karnıbahar,pırasa,lahana.....sayarım bitmez liste..sütü ve yoğurdu laktozsuz tüketiyorum cidden işe yarıyor.yemekleri de yerken ,üzerine nirazcık kimyon atıyorum o da şişkinlik yapmasını engelliyor.onun dışında hareket edersen zaten şişkinliğe çok iyi geliyor kuzum..sen kaç kilosun bu arada?

Back
X