- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123

523. ve 539. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-53186859
Geçer not aldığınız için tebrikler!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da minnoş naaptın bakiim dün?Günaydın kızlar nasılsınız ? iyi hafta sonları
Listede dün transferın yazılmamış canımGünaydın kızlar nasılsınız ? iyi hafta sonları
Emegınıze sağlıkMerhaba 13. takımcım,
523. ve 539. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-53186859
Geçer not aldığınız için tebrikler!![]()
Tahinli ekmek yedik, çok güzeldi. Arkadaşım konyadan ben de istanbuldan geldim. Şimdi, ulucami, yeşil türbeye, emir sultan yapcaz bakalım nasipse, cumalıkızıktan dönüşteyiz :))afiyet olsun canım o yürüyüşe erimistir sanırım yediklerin. Umarım pixels köftesi Kayhan da yemişsin dir Tahinli pide ve cantikta yemelisiniz bence.
Nerden geldiniz Bursa ya?
Yorulmak yasak canım. Ama yürüyüş zorunlu.Ben doktorlar kendini yorma dedi diye hatırladım.. ondan dedim..
Tabi ki kendini zorlaman bence iyi birşey.. bu anlamda çaban çok iyi.. pes etmek yok..
Ahahaha.. yalnız şöyle bir durum var, dün yediklerim bağırsaklarımı çalıştırdı. Bütün hafta az yeyince bağırsak da çıkaracak birşey bulamıyor sanırım. Doğru düzgün yeyince hemen ben buradayım diyor :))
Sabah eksideydim muhtemelen bağırsaklarım sayesinde. Ama buna güvenmeyeceğim tabi ki.. elimden gelene devam..
Kh çok olmuş cnm ama tatildesin herhalde olsun diyelim haftaiçi toparlarsın. İyi eğlencelerHayırlı sabahler gül bahçeleri,
Dün bursayı alt üst edeyim derken epey yorulmuşuz, bugün de ikinci tura başlıyoruz nasipse arkadaşımla :))
Dünkü menümü yazayım hemen,
Sabah,
08,30
4 küçük dilim havuçlu börek
1 bardak ayran
Arabanın içinde yolculuk ederken ettik kahvaltımızıçok lezzetli oluyor :))
17.00 de
Söylemesi ayıp
Bir porsiyon Bursa pideli köfte
21.00
Türk kahvesi
Sufle
Spor. 15.600 adım
Yaklaşık 6 km yürüdük
Verdiğim iki yüz gramı da geri aldım sanırım. Ama bu hafta iki kat çaba gösterip, hepsini eriteceğim. Söz veriyorum :))
İyi tatilleriniz olsun gızlar :))
Var cnm var olmazmı 4 yavru köpek 3 yavru kedi 7-9 büyük kedimiz var. Arkadaşlarım diyo zaten onlara. Köpekleri daha çok seviyo. Hatta evin içindede köpek gibi sesler çıkarıp dolanıyo köpek içeri girdi sanıyorum bianRahat yerdeyseniz mutlaka evcil hayvan edinin.. yavrun için asosyalliği için iyi gelecektir.. ona arkadaş olacaktır ve dostların iyi olduğunu öğrenecektir..
Kh çok olmuş cnm ama tatildesin herhalde olsun diyelim haftaiçi toparlarsın. İyi eğlenceler
Var cnm var olmazmı 4 yavru köpek 3 yavru kedi 7-9 büyük kedimiz var. Arkadaşlarım diyo zaten onlara. Köpekleri daha çok seviyo. Hatta evin içindede köpek gibi sesler çıkarıp dolanıyo köpek içeri girdi sanıyorum bian![]()
Slm kızlar nasılsınız??
Haftasonu mahmurluğu var üzerimde. Eşim evdeyken işim hiç bitmiyo. Daha yeni oturabildim. Şimdi kahvemi içmeye gidiyorum.
Herkese huzurlu haftasonları![]()
Menü gayet dengeli. Spor çok sağlam :)Menum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
Selam canim,valla ben de haftasonunu iple cekenlerdenim dinlenmek icin ozellikle,gerci hicbir haftasonuda dinlenemiyorum gezmekten, yinede guzeldir haftasonlari:))Slm kızlar nasılsınız??
Haftasonu mahmurluğu var üzerimde. Eşim evdeyken işim hiç bitmiyo. Daha yeni oturabildim. Şimdi kahvemi içmeye gidiyorum.
Herkese huzurlu haftasonları![]()
Guzel canim afiyet olsunMerhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
Daha once diyet yaparken cok yerdim soganli yumurta bayilirim ben de yarin sabah yapayim iyi hatirlattin:)Menum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
Elife uğrasaydın ya canımKizlar dun aksam misafirlerim vardi ondan giremedim,esimin akrabalari buraya tasininca bize cok yardimci olmuslardi bizde bir turlu musait olup yemege alamamistik(benim grip olmamdan dolayi) haftasonumda gitmesin diye dun aksam cagirdik onceden buzluga icli kofte atmistim,esim de evdeydi tavuk atmis firina ben de gelince pilav yaptim,ev mantisi almistim onu yogurtladim tabiki ben sadece tatlarina bakmakla yetindim daha cok tavuk yedim bu hafta sabit oldugim icin,gecte kalkinca yazamadim.
Bugun de esimle Bursayi kesfe ciktikeliya bilirsin sen zeyniler koyune gittik hunkar koskunde kahve ictik sonra ulu cami civarinda carsilarda dolastik harika bir dokusu var ya ozellikle carsilarina bayildim,cok guzel ipek sallar var bir tane aldim,yorucu ama cok guzel bir gundu:))