Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cümleyi okumaya başladım ne yedi acaba dedim peynir mis ayol sen onu havada karada halledersin.Ay kızlar bu akşam bir saçmalık yaptım sormayın. Sanırım 69’u görünce biraz ayarı kaçırdım. Arkadaşlarla beraberdik bu gece. Yemeyecektim ama tutamadım kendimi. Saldırdım peynirlere. Ne kadar yedim bilmiyorum ama aralarında biraz yağlı peynirler de vardı
Artık yarın dengelemeye çalışacağım
ohhh afiyet olsun. Biz turşu ya koyuyoruz bazıları yesil salataya katiyir veya çorba yapıyor ben sevmedim. Pişmiş Kerevizi de sevmem salata sini çok seviyorum ama.Kerevizcileeer, ben kerevizi aldım, rende, sarımsaklı yoğurt, tuz, ceviz tamam,
Yeşil kısımlarını ne yapacağım![]()
Gunaydin arkadasimGünaydın kızlar
Sagol elif cim. Evet guzelmis canim cok sevdik.afiyet olsun canım. Menun guzel. Ayakkabı işi kötü olmuş.
afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.
menü harika afiyet olsun.
afiyet olsun canım menun güzel.
afiyet olsun canım kötü değil yine de.
harika canım afiyet olsun.
afiyet olsun ablacim hünnap nasıl çok güzel dimi.
Hay Allah bugün nasılsın ablacim.
afiyet olsun. Meyveli maden suyu şekerli onu bırak canım. Menunu beğenmedim aç kalarak değil sağlıklı beslenerek vermelisin kılonu. Bugün akşam tavuklu olur balıklı olur etli hatta yumurtalı yada peynirli bile olur güzel bir salata olsun mu yanında sıcacık bir çorba ile. Bu şekilde yersen verdiklerini çabuk geri gelir vücut dirence geçince de menunde azaltma yapamazsin çünkü çok az yiyorsun.
Çok güzel ceviz kadar bir meyve elmayi benziyor yeşil olgunlastikca kahverengi oluyor ama ben yeşil seviyorum. Çok faydalı.
Manik sizofren olmadigima cok sevindim. Hic oyle pozum yok.
Iyi hafta sonlari canim.Günaydın kızlar nasılsınız ? iyi hafta sonları
Oh ne guzel iyi gezmeler canim.Tahinli ekmek yedik, çok güzeldi. Arkadaşım konyadan ben de istanbuldan geldim. Şimdi, ulucami, yeşil türbeye, emir sultan yapcaz bakalım nasipse, cumalıkızıktan dönüşteyiz :))
Selam. Kahve candir afiyet olsun.Slm kızlar nasılsınız??
Haftasonu mahmurluğu var üzerimde. Eşim evdeyken işim hiç bitmiyo. Daha yeni oturabildim. Şimdi kahvemi içmeye gidiyorum.
Herkese huzurlu haftasonları![]()
Afiyet olsun. Spor da menu de cok guzel canim.Menum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
Afiyet olsun menun de sporun da cok guzel canim.Merhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
Gunaydin sevil cim. Aksama hafif atistiricam demissin canim soz muGünaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün 2 öğün yedim.. aabah biraz kh ağırlıklıydı ama o yaptığım spora güvendim.. akşam gayet sağlıklı deniz ürünleri ve salatamı yedim. Tek cıss bir kadeh rakı ve şalgam oldu.. onu da hamile kalmadan içeyim hadi dedim..
Bugün sabah da kahvaltımı yine kh ağırlıklı yaptım.. ucundan pişmanım.. ama akşamüstü spora gideceğim bu yüzden.. akşam bakalım derbi maç var, kocaya birşeyler hazırlar ben hafif atıştırırım..
ben de durumlar bu..
paraları bu hafta bakım kremlerine gömdüğümden, hiç bir yere gitmiyorum oturuyorum evde..:)
Oh ne guzel. Allah icinize sindirsin canim.Kizlar dun aksam misafirlerim vardi ondan giremedim,esimin akrabalari buraya tasininca bize cok yardimci olmuslardi bizde bir turlu musait olup yemege alamamistik(benim grip olmamdan dolayi) haftasonumda gitmesin diye dun aksam cagirdik onceden buzluga icli kofte atmistim,esim de evdeydi tavuk atmis firina ben de gelince pilav yaptim,ev mantisi almistim onu yogurtladim tabiki ben sadece tatlarina bakmakla yetindim daha cok tavuk yedim bu hafta sabit oldugim icin,gecte kalkinca yazamadim.
Bugun de esimle Bursayi kesfe ciktikeliya bilirsin sen zeyniler koyune gittik hunkar koskunde kahve ictik sonra ulu cami civarinda carsilarda dolastik harika bir dokusu var ya ozellikle carsilarina bayildim,cok guzel ipek sallar var bir tane aldim,yorucu ama cok guzel bir gundu:))
Cık cık cık yanlis cevap beril im . Birini secebilirsin sadece. Ellerin nasil oldu canim.Ben hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
Mutlu hafta sonlari canim.Maşallah cnm ben bugün daha bişey yapamadım misafirim var. Gidince yapıcam artık. Sen çok iyi yakmışsın ben 1 saat yapıcam oda anca 200 falan işte
Güzel cnm sporda harika darısı başıma
Güzel cnm afiyet olsun
Gezmekte dinlenmektir cnm kafan dağılır enerjin yükselir. Ben çalışmıyorum ama eşim evde haftasonları benim için farketmiyor ama haftasonlarını daha çok seviyorum sadece biraz geç başlıyoruz güne işlerimide daha geç bitiriyorum. Ama ailecek biarada oluyoruz çok seviyorum.
Afiyet olsun. Aksam kh biraz fazla olmus canim.Menüm
Sabah 10da kalktım 1 ceviz bir bardak limonlu su
11.00
1 yumurtayla kıymalı yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates havuç kara lahana
1 çay bardağı süt
Yarım dilim çavdar
Ara 15.00
Şekersiz nescafe
3 badem 3 fındık 6 leblebi
18.45
1 kepçe mantar çorba
Küçük kepçe etli patates yemeği
Bir kaşık pirinç pilavı
Bol bol yeşil salata
Su 2.lt oldu ama geçer daha spor yapıcam 1 saatlik karışık egzersiz
Ah su hafta sonu kacamaklari. Niye guzelim gunun icine girmeye ugrasirlar bilmem kiSelam kızlar nasıl geciyor c.tesi aksaminiz? Bugün havani iyi olmasindan yararlanip soluğu disarida aldık. Epey bir yer gezip epey de yemek yedik, haftasonum kacamaksiz olsun diyordum ama beceremedim. Yine de kizlarla keyifli bir gündü