- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Evet canim. Saglik onceligim hep. Hepimizin oyle olmali. Elimden geldigince aksatmamaya calisiyorum canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim. Saglik onceligim hep. Hepimizin oyle olmali. Elimden geldigince aksatmamaya calisiyorum canim.
Afiyet olsun canim. Menun guzelmis.Bu aksam da kimsecikler yok ben de menumu yazayim
Sabah 11.00 dort kasik kadar menemen,1 dilim tb ekmegi,5 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Ara sekersiz turk kahvsi
Aksam:17.30 bir kase tarhana corbasi,dort kasik karnibahar yemegi ve yogurt.
Bugun gezmeye ciktik malesef spor yapamadim 2 litre su
O kadar cok seye yetismeye calisiyorsun ki stres olman cok normal canim. Biraz elebilsen rahat ediceksin.Negatıflık degıl yetışememe benımkı
Bırde her gün ayrı bır stres olunca hıc bır günü sevemıyommmm yavvvvv
En dogrusu canim.Guzel bir kahvalti yaptigimiz icin canim cekmedi,bir de ogrenciyken,bekarken disardan cok yedigim icin artik sevmiyorum mecbur kalmadikcada yemiyorum
Gunaydin sevil cim. Aksama hafif atistiricam demissin canim soz mu![]()
Haklisin derya cim. Uzun bir aradan sonra ilk haftalar yorucu gelir. Bir de anne olarak basladin tekrar calismaya kizinin da sorumluluklari eklendi ustune. Kolay gelsin canim.Uzun zaman calismadim ya canim cuma is cikisi bir mutlu oldum haftasonu geldi diye
Hemen bakayim canim ins bulabilirim bayakotu ayagim. Ve sakagibi doktorun onerdigi ortopedik ayakkabi vurdu.
Ne guzel hazir yemege itiraz edilir mi hele bir de diyetine uyuyorsa. Iyi yapiyorsun canim. Afiyet olsun.Esim de yabanci olunca mecbur bir sure sonra yeme aliskanligi degisiyor canim. Esim sagolsun bir de sever yemek yapmayi eeo hazirlayinca ne olsa yiyom![]()
Yuruyorum derya cim.Cok gecmis olsun canim. O zaman lutfeen hergun duzenli yuru.
Derya cim aksama kadar guzel gitmissin ama. ..Ama da kalsin bence sen cok bilincli gidiyorsun ve zaten bildiklerini soylemicem. Ustelik cok uzun suredir kacamak yapmamistin canim.Slm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: yarim dilim ekmek. 2 dilim az yagli peynir. Domates
Ara: 1fincan sutlu kahve
Ara: 2 mandalina
Oglen: yarim yt tavsan yahni. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 1 yt soslu deniz urunler (sosunu yemedim hic) 3 yk kadar haslanmis patates. 1 tabak salata. 2 kadeh sarap. 3 catal kadar dogum gunu pastasi
Su: 2.5 litre
Spor: 35 dakika yuruyus yavas tempo
Menun gayet guzel yildiz cim. Yuruyus tempolu olsa daha iyi yapma illa ki bununda faydasi vardir canim.Misafir oldugu icin gec kalinmis bi menu bildirimi oldu benimkii
08.00 1 ceviz 1 hurma
11.00 2 yumurtali peynirli omlet 4 zeytin
15.00 buyuk boy ayran
18.00 tavuk corbasi 4 tane pazi sarma marul salatasi
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus(biraz salinarak ama olsun)
Afiyet olsun elif im.Menüm gelsin
Saat 12
5 kaşık melemen
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
6 zeytin
Saat 16
2 dilim tam bugday dan kaşarlı tost
Saat 22.30
Yarım poğaça (sinemadaydim mecbur yedim)
1 avuç Popcorn
Su 1.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 2058133 Bu görünen kısım bide tlf nu arabada unutup gezdiğim kısım var yaklaşık 1 saattir oda.
Afiyet olsun canim. Baklava borekten iyidir peynir. Dengelersin mutlaka.Ay kızlar bu akşam bir saçmalık yaptım sormayın. Sanırım 69’u görünce biraz ayarı kaçırdım. Arkadaşlarla beraberdik bu gece. Yemeyecektim ama tutamadım kendimi. Saldırdım peynirlere. Ne kadar yedim bilmiyorum ama aralarında biraz yağlı peynirler de vardı
Artık yarın dengelemeye çalışacağım
Ne guzel. Insallah canim.Söz :) dün kocamdan ilk defa daha hafif kilodaydım.. bunun bozulmasını istemiyorum.. kocamdan hafif olmak hoşuma gidyor.. bunu bozmayacağım inşallah.. amin..
Güzel cnm afiyet olsunSelam arkadaslar. Dun girmedim pek hatta menumu bile paylasmadim. Ozur arkadaslar. Oncelikle dun ki menu mu paylasayim sonra gecmise donucem.
07.30 1 su bard. Tarcinli Sut
08.30 2 dl. Peynir
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincn kahve
11.30 1/4 nar 2 ceviz
13.00 3 kasik keskek
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 peynirli salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus
Olsun adaşım senin yaptığın sporla yakarsın sen inanıyırumGünaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün 2 öğün yedim.. aabah biraz kh ağırlıklıydı ama o yaptığım spora güvendim.. akşam gayet sağlıklı deniz ürünleri ve salatamı yedim. Tek cıss bir kadeh rakı ve şalgam oldu.. onu da hamile kalmadan içeyim hadi dedim..
Bugün sabah da kahvaltımı yine kh ağırlıklı yaptım.. ucundan pişmanım.. ama akşamüstü spora gideceğim bu yüzden.. akşam bakalım derbi maç var, kocaya birşeyler hazırlar ben hafif atıştırırım..
ben de durumlar bu..
paraları bu hafta bakım kremlerine gömdüğümden, hiç bir yere gitmiyorum oturuyorum evde..:)
Aynen çok kahveci değilim ama günde bitane içerim fazlasını bünyem kaldırmazSelam. Kahve candir afiyet olsun.
Uzulme canim. Eger azimli bir sekilde sporunu yapar diyetisyenin dwdiklerine uyarsan cok kisa surede toparlarsin. Kas miktarin arttikca hem kilo vermen kolaylasir hem de vucudun sıkılasir.Merhaba kızlar bugün diyetisyene gittim ama sonuc vahim kaslarim erimis yanlis diyetler yapmaktan met. Yasim 41 çıktı baya üzüldüm keske bastan gitseymisim simdi biraz kas yapıcaz onun icin kilo vermem az olucak güçsüzsun dedi gercektende öyle yani ilk aylik hedefimiz kilo vermekten cok yağ kas dengesinj kurmak ben bunun icin free listeye geciyim bence kaptanim kilomda bi sureligine cok fark olmayacak gibi
Afiyet olsun gayet guzel menu canim.Menum
Sabah: 1 dilim tt ekmek, 1 kk suzme peynir, 5 zeytin, 1 ck sekersiz marmelat, 1 dilim yagsiz hindi füme, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 6yk türlü, 3 yk yogurt
Aksam: 2 haslanmis tavuk but, 4 yk sarimsakli yogurt, haslanmis karnibahar
Su:2,5 litre
Spor: 45 dk leslie+ 15 dk bolgesel calisma