Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm sütle karıştırıyorum ben yoğrtlada olur istersen ama ben sevmiyorum.Menün ve sporun harika canım kesin eksi geleceksin bu menüyle. Bu müsliyi sütle karıştırıyorsun değilmi
Çoook geçmiş olsun. Kötü bişey olmamıştır inş.Sabah 9.30
3 yumurta tereyağında
Kızımla yedik
Peynir
2 dil ekmek tb
Ara
1 bardak çay
1 incir ezmesi küçük parça
Ara
1 mandalina
Aksam 17.00
1 kepçe mercimek
1 kepçe kadar fasulye
Salata
1.5 şu
Spor temizlik birde üstüne düşme :) sandalyeden yapıştım ki.sormayin
Su az geldi gözüme menün gayet güzel bence akşam ekmek yememişsin geçmiş olsun dikkat et kendine hilal ablaSabah 9.30
3 yumurta tereyağında
Kızımla yedik
Peynir
2 dil ekmek tb
Ara
1 bardak çay
Ara
1 mandalina
Aksam 17.00
1 kepçe mercimek
1 kepçe kadar fasulye
Salata
1.5 şu
Bence güzel canımHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm
09.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay, 3 tane küp doğranmış sucuk,3 yk yoğurt,
14.00
10 tane yaş üzüm, 10 tane çiğ findik
17.30
2 haşlanmış tavuk budu, 1 yt çoban salata, 10 tane yaş üzüm, 1 dl kepek ekmeği
Su 2 lt yatana kadar artar
40 dk yürüyüş
Aa gecmis olsun derya cim. Umarim bugun daha iyisinizdir canim.bugunku menum
Sabah: bol yesillikli soganli omlet, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 3 zeytin, yarim haslanmis patates
ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: kuzu eti, salata
ara: 1 nar, yarim muz, 1 cb fistik
ara: 1 fincan sut
aksami yiyemedim kizimin atesi cok yukselimce hastaneye gittik. sukur iyi simdi evdeyiz.
su: 2.5 lt
Geçmiş olsun canım dikkat et menümde iyi ama diyetisyene gitmeni tavsiye ederimSabah 9.30
3 yumurta tereyağında
Kızımla yedik
Peynir
2 dil ekmek tb
Ara
1 bardak çay
Ara
1 mandalina
Aksam 17.00
1 kepçe mercimek
1 kepçe kadar fasulye
Salata
1.5 şu
Cok iyi gidiyorsun canim benim hayirdir. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik. Dersler staj aileden uzakta olmak bunaltti galiba sıkıntini diyete yoneltiyorsun. Haklisin hepsi bir arada zorluyor seni ama sonu guzel olucak. Fit bir vucutla mezun olup kariyerinin basamaklarini suzulerek cikacaksin. Deger bence bu tablo icin sabir.Artik ulasayimnda korumaya geceyim istiyorum ya bu aralar her sey bi yarim hic bi seyi sonuca ulastiramiyorum gibi bi hisse kapiliyorum bazen bu iste yarim kalacak gibi geliyor sonra yok diyorum bunun icin hic bi engel yok sakin ol devam et
Aynen iyi tabiki ama biraz daha hizli olsun isterdim. Bundan daha az yiyemem ama artik ac durmak olur fazla bi sey yemiyorum sonucta
Kesinlikle arada bi şok iyi geliyor aslında
Diyetimi tam rayina oturtamadim demistin canim. Biraz daha dikkatli kacamaksiz bir diyetle ve sporla eksiye rahatlikla cevirebilirsin.Günaydın kızlar. İçime sinmeyen bişeyler var diyordum ahanda +600 üm. Hissetmiştim çok üzgünüm![]()
Kolay gelsin canim. Kuzenlerinle birlikte bol eglenceler.Henüz tartılmadım Dusumu alayım öyle dün gelemedim eşimin kankalari geldi oturmaya derken saat gec oldu pişir topla vs. E malum bugün hafta başı ütü dur odur budur sabaha uyandim. Gününüz aydın olsun.
Bugün Kuzenler günümüz var 1.5 saat yol gidicemuğrarim yine.
Tebrikler canim. Kolay gelsin.Gunaydin hanimlar -100 gr
Yogun bir gun beni bekler simdi seminere ardindan okula ustelik nobetciyim aksama ugraririm artik buraya,cok cene yapmayin sonra aksam okumaktan gecmisi gene yazamiyorum![]()
Insallah canim.herkese günaydın klasik hafta sonu ve klasik artılar zararlı şekerli karbonhidratlı şeyler yok ama yediğinin miktarı artınca artı oluyor, hafa içi çılgın gibi aç kalıp haftasonu hep böle oluyor neyse bugün aç kalıp haftasonu ödemlerini atma günü olsun
Tebrikler elif cim.-100 um bilginize kızlar.
Insallah canim. Tebrikler bu arada.Pazartesi bildirimim -200 gr
Cuma:60.0
Pazartesi:59.8
Allahim nolur cumaya 59 bitsin 58i göster bana amin![]()
Yapma hilal cim. Cok ust uste yaptin. Bak dugunlerde gecti. Daha saglikli diyet ve sporla yola devam et bence. Yazik bunyene.78.5 eksi 100.galiba
Ama çok fena ödeme var sabah 80 çıktım. Düşünün yani acaba ödeme için şu birayi yapsam mı bu hafta
Afiyet olsun busra cim.günaydınlar cınımlar
şimdi 2 gündür bakamadığım geçmişi okuyup geliyorum :))
Dünkü menümü de şuraya itina ile yerleştiriyorum.
Sabah. 11.00
1 kk Peynir
2 Kaşık Menemen
1 Kaşık Yoğurtlu Patlıcan
5 Zeytin
2 Dilim T.T Ekmek
Akşam
18.30
1 Kase Salata
2 Yk Prinç Plavı
2 Yk Tavuk MAntar Sote
1 yk biber Sote
Spor
Düğün yemeğiydi zaten akşam yedikten sonra 20 dk Ankara Misket :))
2lt. Su
Bu hafta Tüm Açığı kapatıp, eksiye düşeceğim nasipse. O yüzden Çarşambaya kadar Tartılmayı düşünmüyorum. Çünkü sonuçtan korkuyorum azıcık toparlayayım :))
Oh ne guzel sporlar da yapilmis. Insallah canim.Kızlar kahvaltımı yaptım 50 dk karışık egzersizimide yaptım şuan tüm kaslarım yanıyo. Çok mutluyum şuan. Akşamda eşim işten gelince yürüyüşe çıkıcaz 1 saatlik inş cumaya kadar eksiye düşerim
Kolay gelsin beril im. Hayirli isler.Şuan ısteyım bırazda yoğunluk var
Akşam görüşürüz