Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 fincan yesil çay
Ara 1 mandalina
Öğle 1 kase arapasi corbasi 7 yk bezelye 1 dilim ekmek
Ara 1 vb sütlü kahve 1 türk fincanı leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 100 Gr et salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 1 galeta 1 meyve 2 YK tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
Afiyet olsun canım

yok canım öyle bir yapayım dedim 1 hafta bakalım nasıl olacak
afiyet olsun menü güzel ama spor yapmaya çalış canım bu hafta bitince başla

tebrikler ablacım bir daha hic dönme o merete bak ne güzel sağlığına dikkat ediyorsun ve bir sürü sağlık problemin var kendine iyi bakmalısın kimseyi düşünmüyorsan kızını düşün onu evlendir torunlarini sev ..bu hayat sigara içmek için çok kısa
Sagol canim. Ben de boyle dusunup bir gazla biraktim zaten. Ben nelerin ustesinden geldim bununda gelirim insallah. Ilk haftam guzel gecti gerci.

Sabah 9.30

3 yumurta tereyağında
Kızımla yedik
Peynir
2 dil ekmek tb

Ara
1 bardak çay
1 incir ezmesi küçük parça

Ara
1 mandalina

Aksam 17.00
1 kepçe mercimek
1 kepçe kadar fasulye
Salata

1.5 şu
Spor temizlik birde üstüne düşme :) sandalyeden yapıştım ki.sormayin
Düştüğünü kimse görmediyse sorun yok, e biz de yabancı değiliz sayılır :KK14:

23.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 2 ceviz, 10 fındık, 10 fıstık, 2 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul
11:00 tek şekerli kahve

13:00
1 dl ekmek, 1 sb yoğurt ile kereviz, 7 ceviz, 1 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul

21:00
1 çk bal ile 1 bardak süt

Su : 2,0 lt
Spor :20 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim.

hayırlı akşamlar
Bugün oruç olduğumdan ötürü

Akşam
1 hurma
1 kase ev yapımı tarhana
Bol salata
Roka
Hamsi
1 dilim küçük dilim peynirli kadayıf böreği

22.00
Spor
15 şarkı zumba yaparım

2 litre su da içerim nasipse

Belki kardiyo da yaparım, :)
Rabbim kabul etsin canım, sen boşver küçük dilimi falan, çok istiyorsa canın al bir çatal beklet ağzında, bugün yine baklava ikram edildi, bir kilo yer bana mısın demem normalde, teşekkür ettim, hakkımı sana veriyorum dedim gönderdim arkadaşı

Simdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
BEN SIGARA ICIYORDUM ARKADASLAR.
Biliyorum bu kadar saglik problemim varken yapmamam gerekiyordu ama aliskanlik iste. Son hastaneye yatip ciktiktan sonra azaltmaya calisiyordum ve bi gayret 1 hafta once
SIGARAYI BIRAKTIM arkadaslar.
Neden mi simdi soyluyorum? ya yapamazsam demistim ama sonra diyetine saglik icin bu kadar dikkat ederken bunu da yaparsin dedim ve sizlerle paylastim.

Bizimle paylaşabilmene sevindim.. hayatta herşey bizim için. Bırakmana acayip sevindim. Bence burada her gün menülerinin altına say, bugün kaçıncı gün diye.. biz de takip edelim.. benim eşim de maalesef yer gibi içiyor.. sigara stoğumuz var evde.. ben içemiyorum Allahtan.. ona da bırak diye baskı yapamıyorum.. biliyorum ki bu irade meselesi.. kendi istediğinde yapabilir anca.. içinden geçir, senin duan kabul olur, inşallah eşim de tez zamanda bırakır..

Simdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
Biliyorum bu kadar saglik problemim varken yapmamam gerekiyordu ama aliskanlik iste. Son hastaneye yatip ciktiktan sonra azaltmaya calisiyordum ve bi gayret 1 hafta once
Neden mi simdi soyluyorum? ya yapamazsam demistim ama sonra diyetine saglik icin bu kadar dikkat ederken bunu da yaparsin dedim ve sizlerle paylastim.

Rabbim daim etsin abla, sonu sağlık olsun. Bende kapalı alanda sigara içilip içilmediğini denetliyorum. Artık sende içmeyenler kısmına aitsin :))

23.10.2017
1 dl. ekmek, 2 ceviz, 10 fındık, 10 fıstık, 2 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul

1 dl ekmek, 1 sb yoğurt ile kereviz, 7 ceviz, 1 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul

Baya güzel bir menü olmuş maşallah. Afiyet olsun :))

İşten gel, yemek yap, turşu yap, süt kaynat, yoğurt mayala, yarının yemeğini yap derken bu saat oldu, birazdan da yatarım ki vücudum toparlansın, küçülsün, bu ara biraz yoğunum evde ve işte, sporum aksıyor maalesef, e tabi bu durum cumaya da yansır:deli:

Oh maşalllah dolu dolu bir gün olmuş valla senin için, dinlenmeyi haketmişsin :))

Rabbim kabul etsin canım, sen boşver küçük dilimi falan, çok istiyorsa canın al bir çatal beklet ağzında, bugün yine baklava ikram edildi, bir kilo yer bana mısın demem normalde, teşekkür ettim, hakkımı sana veriyorum dedim gönderdim arkadaşı

Oruç oruç dayanamadım aslında ama bir dahaki sefer tavsiyene uyacağım cınım benim :))

Kizlar bugun okula yemek goturdum cok guzel hafif hissediyorum

Sabah:08.00 bir has yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi.

Ogle:12.00 adana bir porsiyon ve salata.

Ara bir mandalina.

Aksam:17.15 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corek otu)

2 litre su spor yok,kizlar sabah dokuzdan 12 ye kadar seminer var,1 den alti bucuga kadarda okul var ondan spor yapamadim,aksamda e okuldan ogrenci bilgilerini girmem gerekiyordu azonce bitti
Afiyet olsun canım olsun beynin yeteri kadar yorulmuş zaten bedenin dinlensin bugün
bende yaptım o hatayı zamanında şükür ki eşim sebebi oldu bıraktım bazen arada bir çakıyor aklıma ama ama nasıl bir yaksak nolcak falan diyorum ki ben çok çok fazla içiyordum aslında kilo almamın ilk sebebi bırakınca kuru yemiş çikolata sarmam oldu ama eşime kesin söz verdim o babasını ciğer kanserinde kaybetmiş asla da ağzına sürmemiş meyil etmemiş bu yüzden bırakmamı istedi bende bıraktım zor oldu ama başardım şükür sende yapabilirsin abla ben baya küçük yaşta başladım bide ne salaklikmis diyorum

yok canım öyle bir yapayım dedim 1 hafta bakalım nasıl olacak
afiyet olsun menü güzel ama spor yapmaya çalış canım bu hafta bitince başla

tebrikler ablacım bir daha hic dönme o merete bak ne güzel sağlığına dikkat ediyorsun ve bir sürü sağlık problemin var kendine iyi bakmalısın kimseyi düşünmüyorsan kızını düşün onu evlendir torunlarini sev ..bu hayat sigara içmek için çok kısa
çok işe yarıyor filiz hakikaten ama böbrek ağrısı yaptı bende

23.10.2017

turp bende çok gaz yapıyor ama Arjantin turpu varsa ona dayanamam hani içi morlu yeşilli gibi bir renk

Akşamdan ceviz koyup sabaha suyunu içen ve fayda gören var mı kızlar
Çok duydum ama şu çok a ı oluyormuş denemedim o yüzden

Düştüğünü kimse görmediyse sorun yok, e biz de yabancı değiliz sayılır :KK14:
yok yok görmediler amma korktum kafamı beşiği çarparım diye dışarda çok düşerim ben bizim buralarda yokuş yaz kış farketmez bide oturur gülerim halime kalkamam gülmekten hatta

Aferin sana tebrik ederim, bana da nasip olur inşallah hayırlısıyla, arada özlersin ama içtiklerine say, şifa olsun sigarasız hayatın

Menü yazayım biraz kötü amma :(

Saat 8
1 dilim ananas
1 kk peynir

Saat 12:30
Çeyrek simit
1 dilim börek
1 kk peynir
1 çatal tereyağ
1 tatlı kaşığı bal

Saat 17
1 kase kısır
Çeyrek anne kurabiyesi

Su 1.5 litre
Spor
Screenshot_2017-10-23-22-47-44.webp

Menü:
Sabah:
1 muz
3 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal

Ara:
2 mandalina

Öğle:
1/2 tabak ton balıklı tb makarna
6 yk bezelye
Ayran

Ara:
1 muz

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt

Su: 3l
Spor: 45 dk egzersiz
Güzel cnm afiyet olsun
Kizlar bugun okula yemek goturdum cok guzel hafif hissediyorum

Sabah:08.00 bir has yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi.

Ogle:12.00 adana bir porsiyon ve salata.

Ara bir mandalina.

Aksam:17.15 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corek otu)

2 litre su spor yok,kizlar sabah dokuzdan 12 ye kadar seminer var,1 den alti bucuga kadarda okul var ondan spor yapamadim,aksamda e okuldan ogrenci bilgilerini girmem gerekiyordu azonce bitti
Güzel menün cnm akşam az gibi ama
23.10.2017

İddialı bi menü akşam yok sendede eksi çok olacak gibi inş cnm
Cumaya iyi bir eksiyi hakediyorsun canım
Evet inş olur sende hakediyorsun ama hepimiz hakediyoruz cnm
Akşamdan ceviz koyup sabaha suyunu içen ve fayda gören var mı kızlar
Ben ben ben hatta şimdi koyup sabah içicem. Tek başına tabiki bi işe yaramaz ama bende destekleyici olarak iyi. Özellikle tuvalet sorunlarına çok iyi geliyo
hepinize iyi geceler kızlar cok uykum geldi sabah yine erkenden okul var
İyi geceler canm
Menü yazayım biraz kötü amma :KK43:

Saat 8
1 dilim ananas
1 kk peynir

Saat 12:30
Çeyrek simit
1 dilim börek
1 kk peynir
1 çatal tereyağ
1 tatlı kaşığı bal

Saat 17
1 kase kısır
Çeyrek anne kurabiyesi

Su 1.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 2059014
Miktarları çok değil ama kh fazla olmu gibi

göz altı kremi için kiehls'in avokadolu göz kreminin testeri var, al dene derim. ondan da memnundum.. ama şimdi l'occitane aldım. 2 çeşidi, biri göz kremi diğeri maskesi. tester yapmıştım önceden gayet iyi hissettim. ondan şimdi ona devam edeceğim..

var ya benim de sürekli öyle oluyor.. hele dün delirdim canım durmadan birşey istiyor.. atıştırıyorum fln.. akşamı bir çorbayla kapattım ama o saate kadar yediklerim çoktu.. o yüzden tartıda sabit çıktım bu sabah.. ama cumartesi güzel eksideydim..

acaba cumartesi yaptığım fazla spor ben de açlık mı oluşturdu.. bilmiyorum ki..

kas yanması güzel birşey ya.. ben sürekli spor yaptığımdan herhalde, fazla hissettiğim birşey değil.. maşallah..
Ben de once testeri kullanip alirim genelde. Yazdigini kullanmadim hic bakayim bi surekli krem aldigim yerde varsa testeri alip kullanayim. Sgol canim.
kızlar, ben ayın başında ölçüm yaptırmışım yani 6 sında.. yağ yüzdem %30,7 çıkmış. makineye göre %21-33 arasında olması gerekiyormuş. normal sayılacak seviyede.. ama %30 gerçekten insanı bi irrite ediyor.

o zaman vücudumda 24 kilo yağ vardı.. şimdi merak ediyorum ne oldu diye, ama ayın bitmesini bekliyorum. amacım vücuttaki yağ miktarını 18kg a düşürmek. özel hocayla çalışacağım muhtemelen.. belki o hamile kalana kadar yağ oranımın düşmesine yardımcı olur.
Ins canimtabi en onemlisi yag oraninin azalmasi.

Hayırlı akşamlar bayanlar. Çok fena gaza geldim sabahki artıdan dolayı. İnş cumaya eksiye düşebilirim. Daha başlayalı 1 hafta oldu normalde çok hızlı verirdim ilk haftalarda bu hafta neden böyle oldu anlamadım. Neyse menüm kızlar

Sabah 7.30
Geceden 500 ml suya attığım bir günkurusunu yedim ve suyumu içtim

Kahvaltı 8.30
Bir halanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
Domates
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar

Ara 11.00
Küçük bir elmanın yarısı

Öğle 13.00