Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta bu hafta olarak yüzde ile yaz canım. Katılım yapmıyorsun ondan tıkır tıkır verirken katılımın harikaydı. Hayirlisi haftaya inşallah.Günaydınnn kızlaaar tartıldım ve sonuç artı 73.5 kg çıktım acaba berilceee ablam iznin olursa beni free listeye alırmısın zaten çok az eksi getiriyordum şimdi artı getirdim k.bkmayın![]()
menün gayet iyi spor da çok iyi, ödem toplamış belli ki vücudun haftaya benimde olacağım buben dün pilatesten sonra çok yorgun hissettim kendimi, gerçi bu hafta nerdeyse hergün yorgundum akşamları, 10 gibi uyuklamaya başlıyorum..
o nedenle menü paylaşımlarım sabaha kalıyor.
dün ki menüm;
sabah;1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim süzme peynir, 1 dilim ekmek
öğlen;peynirli salata, 1 adet kırmızı erik
ara; kafeinsiz latte
akşam;6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 1,5 dilim ekmek, 1 trabzon hurması (en küçük boy)
su;3lt
spor;50dk pilates,15dk kardiyo
Saat 21:00 de alacaksın kitabı uzanacaksın yatağa, okuya okuya uyuyacaksın canım, sağlıklı değil düzensiz uykuGünaydınlar bol eksiler. Kimseler yok az daha uyusam 3 e geliyordu yattım ne olacak benim.bu uyku düzenim![]()
Ne güzel toparlanır vücut vakitli uyuyunca, şikayet gibi olması ama çok özledim istediğim zaman uyumayı, kuzular sorumluluklar dersler derken yıllar geçiyorben dün pilatesten sonra çok yorgun hissettim kendimi, gerçi bu hafta nerdeyse hergün yorgundum akşamları, 10 gibi uyuklamaya başlıyorum..
dün ki menüm;
ara; kafeinsiz latte
akşam;6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 1,5 dilim ekmek, 1 trabzon hurması (en küçük boy)
su;3lt
Ancak rahatsızım deyince kurtuluyorsun canım, sağlıkta ısrarcı olamıyorlar, o da yalana giriyor, ev sahibi olarak da yemeyeceğim diyen misafire peki demek zor sanırım, yetişkin insan, ne yeyip yemeyeceğine karar verebilir deyip benim gibi bu konulara girmemek en iyisi sanırım, yaparım ikramımı yerse yer yemezse kaldırırım, hiç de rahatsız olmam yemediğinden, sağlıksız sonuçtamenümüde paylaşayım
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 150 gr peynir bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 1 kase yoğurt 10 çiğ badem
akşam 2 yk tavuk sote 2 adet sarma 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
misafirlikteydim ben böyle ısrar kıyamet görmedim zorla tatlıdan 1 kaşık yedim yahu yemiyorum dyetteyim diyet kilo vermek istiyorum bunun nesi anlaşılmıyor anlamıyorum
spor 20 dk koşu 10 dk eliptik 10 dk bisiklet dambılla kol çalıştım.
su 2,5 litre
afiyet olsun spor da menü de güzel büyük ihtimal adet olacagin için sanırsın ben de geçen hafta öyleydim hatta tüm hafta artıdaydım bu sebepten de bugün 200 gr eksilmişimben dün pilatesten sonra çok yorgun hissettim kendimi, gerçi bu hafta nerdeyse hergün yorgundum akşamları, 10 gibi uyuklamaya başlıyorum..
dün ki menüm;
ara; kafeinsiz latte
su;3lt
güzel menü ama akşam yazsan daha iyi olur canım menülerimenümüde paylaşayım
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 150 gr peynir bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 1 kase yoğurt 10 çiğ badem
akşam 2 yk tavuk sote 2 adet sarma 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
misafirlikteydim ben böyle ısrar kıyamet görmedim zorla tatlıdan 1 kaşık yedim yahu yemiyorum dyetteyim diyet kilo vermek istiyorum bunun nesi anlaşılmıyor anlamıyorum
spor 20 dk koşu 10 dk eliptik 10 dk bisiklet dambılla kol çalıştım.
su 2,5 litre
tebrikler ama geçen haftaya göre azalmış kilo vermen çok verince öyle oluyor bir dahaki haftalarageçen hafta 77,8
bu hafta 77,6
fark -200 gr
yüzde 0,25