Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama benim artim cook buyuktu. Esim sudur uzulme pazartesiye kadar gider diyor. Off bir de karar veremiyorum esim istersen su yag kas olcen tartilardan alalim diyir. Hani o zaman arti cikinca sudansa anlariz diye. Tartiya baktim 500 tl civari fiyat pahali geldi. Dusunuyorum. Ama bugun sonunda vucut analizi yaptircam onu yaptirmak ucuz 15 tl sadece. Ondan bilemiyorum oyle bir tarti gercekten gerekli mi
Bence gerekli degil derya cim. O cok sık yapilmasi gereken bir sey degil. Ama siz bilirsiniz tabi.

Afiyet olsun canim. Ay ne guzel gule gule giy canim yeni kiyafetlerini.
Sagol canim. Ay nasil mutlu oldum. Esimin fikriydi biliyor beni nasil mutlu edecegini. Ayy rabbim nasil girdim 38 bedene ins yakinda 36ya da girmek nasil olur. Kilo verme konusunda ac gozlu oldum iyice :D

Ama benim artim cook buyuktu. Esim sudur uzulme pazartesiye kadar gider diyor. Off bir de karar veremiyorum esim istersen su yag kas olcen tartilardan alalim diyir. Hani o zaman arti cikinca sudansa anlariz diye. Tartiya baktim 500 tl civari fiyat pahali geldi. Dusunuyorum. Ama bugun sonunda vucut analizi yaptircam onu yaptirmak ucuz 15 tl sadece. Ondan bilemiyorum oyle bir tarti gercekten gerekli mi
Artin buyuktu ama cabanda buyuktu. Kacamak yapmadin sporunu aksatmadin. Vicdanen sunu soyle yapmadaydim diyecegin bir sey yok. Bu bunyenin sana oyunu. Eger yiyip icip olsaydi su anda bu destegi goremezdin canim. Bir de oyle dusun.

Bak sana ozenip depresyon grubuna dahil olursak cok uzulur cok ugrasirsin bizimle cik cabuk ordan.
Yok ya ne uğraşacak verırım bırer tane pembiş
Bırerede kahve rengı şekerlerden
Sonra bolca elıf ogrermenlıgınde iğne ıplıkte var
Harbı cümleten mi gırsek kı

Bence gerekli degil derya cim. O cok sık yapilmasi gereken bir sey degil. Ama siz bilirsiniz tabi.
Ben de oyle dusunuyorum canim. 1 bucuk 2 aydabir veririm 15tl baktiririm. Hem pahali hem de dedigin gibi oyle bir tartiya hergun mu bakicam sanki. Ya bir de sorum var canim. Bugun spora gidince mi baktirayim yag kas su oranima bu aksam uzeri olacak. Yoksa yarin sabah ac karnina once evde tartilip sonra salona mi gitsem direk. Hangisi daha iyi ne dersin canim? Ya dabir fark olur mu?

Ben de oyle dusunuyorum canim. 1 bucuk 2 aydabir veririm 15tl baktiririm. Hem pahali hem de dedigin gibi oyle bir tartiya hergun mu bakicam sanki. Ya bir de sorum var canim. Bugun spora gidince mi baktirayim yag kas su oranima bu aksam uzeri olacak. Yoksa yarin sabah ac karnina once evde tartilip sonra salona mi gitsem direk. Hangisi daha iyi ne dersin canim? Ya dabir fark olur mu?
Kas ve su ölçümünde zaman farketmıyor
Bızım salonda hoca soylemıştı
Spor sonrası su aZ çıkar demişti

Katiliyorum bloom. Hatta hep beraber karar alalim kaptan menu paylasmazsa paylasmayalim. Kaptan spor yapmazsa yapmayalim. Ben varim. Kaptanla beraber zayiflayalim. Hep beraber hadi kaptanim pampigim berilceee berilceee
Ben varım, hemen şimdi, ya hep ya hiç:rapci:

Sende depresyon tipi Yok bacım
Gelmede zaten kız
Yok o isler bana gore degil Berilim ben amaan ne uzcem kendimi derim hep ;) sen de oyle de. Tamam cok zor gunler gecirdin kabul. Ama en degerli en onemli olan kendin ve ailensin sukur sagliklisiniz. Dunya guzeli cocuklarin var daha ne canim. Geriye tek birsey kaliyor yeme sorununu cozmek. Hadi kapitanim gel manken gibi ol yeniden ;)

Kuzu bendeki bayağı teferruatlı birşey, ancak fark ettim ki yüzdelik programla yanıtlıyor ağırlığa göre, bir işe yaramıyor, zaten yakında ideal kilona gelmiş olacaksın elinde kalacak ürün, bence hiç gerek yok

Yok o isler bana gore degil Berilim ben amaan ne uzcem kendimi derim hep :KK66: sen de oyle de. Tamam cok zor gunler gecirdin kabul. Ama en degerli en onemli olan kendin ve ailensin sukur sagliklisiniz. Dunya guzeli cocuklarin var daha ne canim. Geriye tek birsey kaliyor yeme sorununu cozmek. Hadi kapitanim gel manken gibi ol yeniden :KK66:
Sorun da çocuklar kiiii
Atsan atamıyon satsan satamıyon
5 i bır yerde antıdepresyan sebebi

Back
X