Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya depresyon nedir kaptan, girersin çıkarsın o kadar, şimdi çıkma zamanı, yakışmıyor hiç sana, sen listeni yaz, yiyorsan yine ye, iki spor, tamamdır konu
Ay temem ta çullanmagın üfff
Depresyon kıs uykusu gıbı gırersın yazın Bahar bası çıkarsın
İşte bıkını dersın ne bılem Ayşe'ye Fatma'ya ozenırsın ya

Oldu mu 3 kisii. Bloom Nihal ve ben kapitanim. Aksam sen menu paylasana kadar bizden menu yook. Haberin olaa berilceee berilceee Zen71 Zen71 . iyi kotu paylas menunu :KK66: ve yarin bugun olsun.
Sız bu cevabı hakettınız ammaaaaa
Cevap verıyorum
Menü yazdınız da ne oldu leynnnn sonuncu olduk
Sızın yüzünüzden efkarlandım da yıyom
Ya dereceye giremez nota sılınmezse dıye yıyom nehaberrr

Ben de oyle dusunuyorum canim. 1 bucuk 2 aydabir veririm 15tl baktiririm. Hem pahali hem de dedigin gibi oyle bir tartiya hergun mu bakicam sanki. Ya bir de sorum var canim. Bugun spora gidince mi baktirayim yag kas su oranima bu aksam uzeri olacak. Yoksa yarin sabah ac karnina once evde tartilip sonra salona mi gitsem direk. Hangisi daha iyi ne dersin canim? Ya dabir fark olur mu?
Biz diyetisyene kontrole gittigimizde 3 saat oncesinden birsey yiyip icmemek yeterli diyor. Bence bugun giderken o 3 saatlik boslugu verip olcturup ara ogun gibi yeyip sporunu yapabilirsin canim.

Cevap verıyorum
Beril o liste yanlis sonuncu degiliz dedim gormedin mi mesajimi

Artin buyuktu ama cabanda buyuktu. Kacamak yapmadin sporunu aksatmadin. Vicdanen sunu soyle yapmadaydim diyecegin bir sey yok. Bu bunyenin sana oyunu. Eger yiyip icip olsaydi su anda bu destegi goremezdin canim. Bir de oyle dusun.
Ins pazartesiye gider su odem midir nedir. Sagol canim benim cook destek oldun oldunuz

O tartıya pek guvenmıyorum Derya
Yada bızdekı dandık bırseydi
Gerçekten vıcdanen rahatsan sorun yok
Belkı kas arttı ama bu kadar olurmu bılemedım
Ben de emin olamadim canim. Eger suysa odemse pazartesiye o arti 1.5un komple gitmesi hatta ustune eksi olmam lazim bence.

Cevap verıyorum
Ama yeme iste ornek ol bize. Biz cahil cuhela mini mini birleriz hocamiz ne derse dinler ne yaparsa yapariz diyom bende.

Kuzu bendeki bayağı teferruatlı birşey, ancak fark ettim ki yüzdelik programla yanıtlıyor ağırlığa göre, bir işe yaramıyor, zaten yakında ideal kilona gelmiş olacaksın elinde kalacak ürün, bence hiç gerek yok
Ayy nne guzel ne tatli sozler bunlar. Ins ideal kiloma gelirim yakinda.

Cevap verıyorum
Haftaya gireriz dereceye kaptanim. Sen uzme tatli canini. Ve gel listeye gir eksi ol hep beraber girelim dereceye ;)

Beril cim sen cikiyorsun su depresyondan giriyorsun diyete canim. Burasi daha guzel ve saglikli.
Derya cim sende uzmuyorsun kendini odem midir kas midir nedir bilmem ama gidicek o 1.5 fazlalik ve ustune de eksiler eklenecek.
Bak ben simdi cikiyorum. Serumum yeni bitti. Uzmeyin beni yazik bana. Ben hasta ve yasli bir kadinim hasta etmeyin beni .
:mad: :KK70:

Ne mutlu canim. Az kaldi az. Yakinda mezun olucak derya cim.
Canim ins soyle 66 i goreyim niyetim hedefi dusurmek. Mezun olmak istemiyom ;) liste disinda yapamam zor benim icin. Ve ins bu hafta ilk ve son artiyla gelmem olur. Esim inatla dun cok sistin sudur diyor. Ona inanmak istiyorum.

Beril cim sen cikiyorsun su depresyondan giriyorsun diyete canim. Burasi daha guzel ve saglikli.
Derya cim sende uzmuyorsun kendini odem midir kas midir nedir bilmem ama gidicek o 1.5 fazlalik ve ustune de eksiler eklenecek.
Bak ben simdi cikiyorum. Serumum yeni bitti. Uzmeyin beni yazik bana. Ben hasta ve yasli bir kadinim hasta etmeyin beni .
:mad: :KK70:
Ne yaslisi hastasi. Sen bizim fistik Nihalimizsin. Uzermiyiz hic seni. Cok gecmis olsun tekrar canim.

Afiyet olsun Hilalim. Aksamin corba patates pilav 3 ude ekmek yerine gecen gida canim. Yani bol kh olmus. Su yine cok az.
Abla çok. Sıkıldım diyetten bu yüzden artık o kadar kasmicam dikkatli ama yemeli olacak ekmek yok mesela dün onları yedim 5 diye galiba bugün de ekmek yok yarında öyle dengelicem kendi me göre ben bunları korumada yiycem çünkü kendimce işte böyle bisi buldum

Cevap verıyorum
Bak bak baaak, pişmanım tamam geliyorum aranıza, haklısınız diyeceği yerde bir de çemkiriyooo, geldin başımıza örnek oldun da düzeltmedik mi menümüzü, ön teker nereye arka teker oraya:deli:

Back
X