Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim ins soyle 66 i goreyim niyetim hedefi dusurmek. Mezun olmak istemiyom :KK66: liste disinda yapamam zor benim icin. Ve ins bu hafta ilk ve son artiyla gelmem olur. Esim inatla dun cok sistin sudur diyor. Ona inanmak istiyorum.
Haklisin canim. Mezun olunca kontrolu zor olabilir. Esine inanmalisin bence.

Hesapladim bugun tam 1500 kalori almisim. Artik hergun boyle yemem lazim. Metabolizmam yavaslasin istemiyorum..
afiyet olsun derya cim. Yag kas olcumu yaptirdin mi. Orada gunluk alman gereken kalori de yazar onun 100 150 kalori altinda yesen cok guzel kilo verirsin canim.

Sporun da menun de cok guzel canim. Iyi bari sadece 1 biskuvi almissin kizindan :KK66:
aynen canım sabah uyandığımda ac olunca o da baktım almış bisküviyi yiyor ben de ona dahil oldum malesef
Canim ben bugun vucut metabolizma olcumune gittim. 1500 kalorinin altina dusme sakin diye uzuun bir ogut verdi salondaki hocam ve ayni zamanda beslenme danismani kendisi. Sen de dikkat et. Istersen 1200un altina dusme canim. Uzun uzadiya anlatti. Ince kilo verirsin sonra vermen durur ve sonra az bile yesen arti olursun dedi. Korkuttu beni baya
aynen benim diyetisyenim de öyle dedi
Ve sonunda gidip olcturdum metabolizmami. Aslinda cok az yemiyorum ama 1500 kaloriden az yeme diye uzuun bir ogut ve ornekler dinledim. Menunden khlari sakin cikartma dedi bir de. Artik sayacagim gunluk 1500 kalori yemem lazim.
benim de khlar var menümde metabolizma çalışsın diye vücut enerjiyi ordan alıyormuş daha cok

Kh lar neden çıkmıyormuş canım
metabolizma çalışsın diye benim diyetisyenim de sıkı sıkı tembihlemişti vücut durmasın diye

Menum
Yurusyusten once uyaninca: 1 activia
Kahvalti: 1 tk kaymak ile yumurta
6 zeytin, 1 dilim peynir, 3 ceri domates, 1 salatalik, 2 dilim hindi fume, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 mandalina, 1 armut
Ara: 1yk kuru üzüm, 8 cig findik
Aksam: 6 yk mantar sote, 1 kase cacik, 1 dilim kepek ekmeği
Su: 2lt daha icerim
Spor: 30 dk tempolu yuruyus, 40 dk dans
Toplam: 1020 kalori
menün güzel görünüyor ama senin yaşın için az kalorili olmuş yine de iyi ama
Slm kizlar.
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurtadan tereuagli omlet. 2 dilim az yagli peynir. Salatalik. 3 zeytin. 1 dilim ekmek. 1 cb karisik sebze meyve suyu (havuc. Kirmizi pancar. Turp. Elma. Erik)
Ara: 1 fincan sutlu kahve 1 ceviz
Oglen: 1 yk bugday. 3yk kiymali karnibahar. 3 yk yogurt. Salata.
Spordan once: meal drink ( ogun yerine gecen 120 kalorilik icecek) son 1 haftasi. 1 hafta sonra son kullanma tarihi bitiyor ondan ictim.
Aksam: peynirli salata. 2 dilim ekmek.
Ara 19dan once: 1 cb sut. 2 kuru incir. 3 findik

Su: 3 lt
Spor: 70 dk eliptik yuksek tempoda
menün güzel de 70 dakika nasıl yapıyorsun eliptik maşallah ben yarim saat yapınca hic halim kalmıyor

afiyet olsun derya cim. Yag kas olcumu yaptirdin mi. Orada gunluk alman gereken kalori de yazar onun 100 150 kalori altinda yesen cok guzel kilo verirsin canim.
Baktirdim canim yag oranim %37. Yuzde 30a indirmen lazim ve 60 kilo olmalisin dedi canim hoca. Bir de gunluk 1500 kalorinin altina inmemelisin diye uyardi.

aynen canım sabah uyandığımda ac olunca o da baktım almış bisküviyi yiyor ben de ona dahil oldum malesef

aynen benim diyetisyenim de öyle dedi
benim de khlar var menümde metabolizma çalışsın diye vücut enerjiyi ordan alıyormuş daha cok

metabolizma çalışsın diye benim diyetisyenim de sıkı sıkı tembihlemişti vücut durmasın diye
Evet canim ben yavaslatmisim metabolizmami oyle dedi. Belki 1 2 hafta kilo veremezsin ama uzun vadede kilo vermen kolaylasi dedi

menün güzel görünüyor ama senin yaşın için az kalorili olmuş yine de iyi ama
menün güzel de 70 dakika nasıl yapıyorsun eliptik maşallah ben yarim saat yapınca hic halim kalmıyor
Actim sevdigim filmi. Tam gaz ileri. Aslinda film bitmedi ama acikinca eve dondum ;) film acip dene canim

Bugun esim biraz rahatsiz. Usutmus galiba. Ben de kizimi aldik yuruduk baya uyudu sonra arabasinda. Kizimi eve biraktim spor cantami aldim. Spor yolundayim otobus bekliyorum. Benim de bogazim fena cok aciyor. Ondan galiba bugun az yedim baya canim istemiyor hic. Ama spor oncesi enerji versin diye su meal drinkimden ictim.
Gecmis olsun derya cim. Mevsim degisimin de illaki oluyor soguk alginliklari. Polonya daha soguk bir de.

Ve sonunda gidip olcturdum metabolizmami. Aslinda cok az yemiyorum ama 1500 kaloriden az yeme diye uzuun bir ogut ve ornekler dinledim. Menunden khlari sakin cikartma dedi bir de. Artik sayacagim gunluk 1500 kalori yemem lazim.
En guzeli bir uzman gorusune gore hareket etmek canim.

Gecmis olsun derya cim. Mevsim degisimin de illaki oluyor soguk alginliklari. Polonya daha soguk bir de.
Sagol canim. Bugun aslinda vaktim de istegim de vardi spora ama rahatsiz olunca ancak eliptik yapabildim.
Havabuzz gibi burda. Ruzgar veyagmur da var

Back
X