Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off ben de korkmaya basladim ya az once bi tane de sut ictim 120 kaloride onu yazsak 1140 civari oldu sorun şu ben yiyorum yiyorum doyuyorum gercekten sonra bi hesapliyorum bu kaloriler çıkıyor nasil 1500 yiyicem ki
Fıstık dermişim:KK70:

Annemin kanında enfeksiyon oranı çok yüksek çıkmış, oda sürekli ateş yapıyor hastalanıyor o yüzden. İlk acildeyken pratisyen hekimin biri direkt yüzüne kansersin demiş, kadın da korkmuş haliyle. Sonra şükür başka doktora gitmiş, o da şu an öyle bir şey yok demiş. Şükür daha iyi şimdi
Öküüüz diyorum müsadenle ona, ya inansaydı başka doktora gitmeseydi :eek:

Kızlarım iyi geceler..

Bugün ki menüm;

Sabah; 3/4simit, 2 kk peynir, 1 dilim salam, 1 dilim hindi füme, 1yk domates sos, 1 tk bal kaymak, 5 zeytin

Akşam; 1 tabak karnabahar yemeği, haşlanmış tavuk butu, 2-3 parça turşu, 1 bardak ayran
Ara; 1 mandalina, 5 küçük kestane

Su: 2,5 lt
Spor; 1 saat hocayla hareketler yaptık.. yaklaşık 400kal civari

Bir yandan hocaya da atıyorum menüleri.. herşeye bir yorum yapıyor.. yakında aç kalırım ben :) bu arada hoca günde 1-2 dilim ekmek diyor.. protein ve salata önemli diyor.. 3lt aşağı su içmemeye çalış dedi..
Afiyet olsun canim. Iste ne zamandir salata protein ve bol su diyorum ya arkadaslar bakin sevil in hocasi ne demis:KK9:

Annemin kanında enfeksiyon oranı çok yüksek çıkmış, oda sürekli ateş yapıyor hastalanıyor o yüzden. İlk acildeyken pratisyen hekimin biri direkt yüzüne kansersin demiş, kadın da korkmuş haliyle. Sonra şükür başka doktora gitmiş, o da şu an öyle bir şey yok demiş. Şükür daha iyi şimdi
Allah iyilik versin canim. Cumle hastalara acil sifalar yarabbim...

Merhaba kızlar bugün hiç uprayamadım kusura bakmayın şehir dışındaydık bazı işlerimiz vardı bütüngün koşturmacayla geçti gelemedim hiç. Şimdi ise çok yorgunum menüm biraz cıslı olsu ama hemen yazıp çıkıcam geçmişide yarın okurum artık.

Sabah 9.30
2 kaşık kıymalı menemen
2 küçük dilim çavdar
Bir çay bardayı süt
3 zeytin
1 kk keçi peyniri

Saat 12.30
Yarım çörek tereyağlı
5 zeytin
2 bardak çay

Saat 15.30
Şekersiz nescafe

Akşam 18.00
Bir kase tarhana
1 çk közlenmiş kapya
1 çk yoğurt
2 çk kendi yağıyla kavrulmuş kırmızı et

Saat 7.30 gibi 4 ceviz

Su 1.5 lt çok içemedim malum dışarıdaydık tuvalet sorunu yaşamamak için
Spor yok ama çok gezdik
Afiyet olsun canim. Bana menun guzel geldi. Iyi gezmeler arkadasim.

Kızlar yazıp çıkıyorum çok yorgun ve uykuluyum

Sabah yok canım istemiyor

Öğlen
1 bardak süt
1 ceviz
Aksam
Salata
Mor lahana yoğurt lu
Tavuk çorbası
1.5 şu 5 bardak çay
Spor yok
Hilal cim seni cok seviyorum ve kendi sagligina bu sekilde beslenerek zarar verdigini dusunuyorum lutfen bir diyetisyene git. Ozel olmak zorunda degil devlet hast. Diyetisyenleri olabilir canim. Ya da benim yaptigim gibi sgk anlasmali ozel hast. Diyetisyeni. Yeter ki git canim.

Senin yag orani cok iyiymis masallah. Bana kas oranin yuksek dedi yuzde 41.3. Seninki kacti canim?
Bak hatırlamıyorum, kağıdım iş yerinde mutlaka bakacağım.. ama bana kas oranın fazla diyen olmadı :(

Ya bazen doktorlar böyle hata yapabiliyor.. enfeksiyon oranı herşeyde yükseliyor ki.. bu bir gösterge ama kanser göstergesi olmamalı.. çok geçmiş olsun..

Günaydın kızlar.. söyledğim gibi 8 de kalktım spora geldim.. terimi attım gidiyorum..
Bu arada sabah tartıda artıdaydım :) deryacım sana söylüyorum özellikle.. sağlıkla yaptığın herşey tartıya olumlu yansımayabiliyor kısa vadede..
Gunaydin canim. Oh ne guzel sabahtan sporunu da yaptin sevil cim.

Sukur canim. Insallah ateslenme gecer kisa surede. Cok gecmis olsun

Merhaba kızlar bugün hiç uprayamadım kusura bakmayın şehir dışındaydık bazı işlerimiz vardı bütüngün koşturmacayla geçti gelemedim hiç. Şimdi ise çok yorgunum menüm biraz cıslı olsu ama hemen yazıp çıkıcam geçmişide yarın okurum artık.

Sabah 9.30
2 kaşık kıymalı menemen
2 küçük dilim çavdar
Bir çay bardayı süt
3 zeytin
1 kk keçi peyniri

Saat 12.30
Yarım çörek tereyağlı
5 zeytin
2 bardak çay

Saat 15.30
Şekersiz nescafe

Akşam 18.00
Bir kase tarhana
1 çk közlenmiş kapya
1 çk yoğurt
2 çk kendi yağıyla kavrulmuş kırmızı et

Saat 7.30 gibi 4 ceviz

Su 1.5 lt çok içemedim malum dışarıdaydık tuvalet sorunu yaşamamak için
Spor yok ama çok gezdik
Canim suyun az ama oyle cissin yok pek. Yarim corek sadece. Afiyet olsun

Kızlar yazıp çıkıyorum çok yorgun ve uykuluyum

Sabah yok canım istemiyor

Öğlen
1 bardak süt
1 ceviz
Aksam
Salata
Mor lahana yoğurt lu
Tavuk çorbası
1.5 şu 5 bardak çay
Spor yok
Canim gerci canim istemiyor yazmissin da baya az olmus menun. Bak ne guzel kilo veriyorsun yavaslatma metoyu ;)

Back
X