- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
olmamış menün canım çok eksik ve dengesizSabah
Çay
Lor pisirmesi
2 dilmekmek
Öğlen
Domates salata
2 anne kurabiyesi
Aksam
Kakaolu süt
1 lt su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmamış menün canım çok eksik ve dengesizSabah
Çay
Lor pisirmesi
2 dilmekmek
Öğlen
Domates salata
2 anne kurabiyesi
Aksam
Kakaolu süt
1 lt su
deryanın dediği gibi kakaolu süt içicem artık haklısın sevilcim bana kızmayahayattaki yaşadıklarımızın hırsını bedenimizden çıkaracak kadar aciz değiliz bizler.. bu hem günah, hem yazık.. Sen inançlı insansın.. içinde yaşadığın bedenine yapma bu kötülüğü.. ayrıca evlatların için sağlıklı dimdik ayakta durmak istiyorsan uzun yıllar artık bir saniyeni bile kötü geçirme..
daha uzun yıllar görelim sağlıkla.. bak iş işten geçtikten sonra çok daha zor.. topla kendini.. illa listeye uyucam diye zorlama, zararlı şeylerden uzaklaş ilk bir hafta.. sadece faydalı şeylerden ye ama 5 kilo ye.. sonraki hafta onları azalt.. ta ki listeye uyabilecek hale gelene kadar.. ne yiyeceğim diye düşünme bu aralar.. sadece sağlıklı alternatifin olsun yeter.. miktarlar önemli değil..
ben de sana sinirlenmeye başladım ya.. nedir bu çikolataya bağımlılık ya.. offff..
1150 kalori bence az.. vücuduna haksızlık etme bu kadar... öğlen yememişsin ama akşam acısı kötü çıkmış bence.. o yeşiklliklerin yanına yoğurt ya da peynir olsaydı en azından börek yerine..
kurabiye+börek+çorba= hepsi karbonhidrat
spor okey, ne kadar süre çalıştın?
ben sana ne diyeyim dostum ya..
menün biraz az geldi canım banagünaydın kızlarım iyi sabahlar.. haftanın sonuna geldik mi yine.. ne çabuk geçiyor bu zamanlar..
dün ki menümü yazayım.. spor hocam topa tuttu valla ya.. of moralim bozuluyor böyle olunca..
sabah; 1 bardak su ( içine ceviz koydum geceden, beklettim) sabah o cevizleri yedim, yanına çeçil peyniri
öğlen; 1 kase salata, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara; 1 bardak soya sütlü latte
akşam; 3 tane kızarmış sardalya, salata, 2 dilim ekmek
su; 3lt
spor; 15dk yürüyüş, 5dk eliptik, sonra tansiyonum düşünce bıraktım, akşam da yapmadım. bugün yapıcam...
herkese günaydın ben dün çikolata yedim bu yüzden kendime küsüm bu hafta olmadı yapamadım beceremedim gereksiz bir şekilde yemeye meyil var olmadı bu hafta
menün biraz az geldi canım bana
Hazır üstteyken yazayım ..hee küs tabi.. küsmek işe yarıyor sanki.. dön başa baştan başla işte.. hayatımız boyunca hep tek düze gidemeyiz.. arada inişler çıkışlar olacak..
balık kızartma olunca akşam başka birşey yemeye cesaret edemiyorum ki..![]()
Hoşgeldin cnm ben sevilMerhaba bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum. Yapacağım yeni diyet haftada yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Şu an 74 kiloyum boy 1.70 hedef 56-58
Ne güzel cnm iyi geçmesine çok sevindim hayırlısı olsunSagol canim gayet guzeldi. Siniftaki diger ogrenciler de cok yardimciydi sagolsunlar. Dun 6 saat derse girdim 16te basladik. Yorucuydu ama gayet iyiydi en onemlisi anladim dersler![]()
Bugünlerde benimde motivasyonum çok düşük heran bırakasım varacaip yiyorum resmen kendimi durduramıyorum
Geçmi olsun berilcim bizde öyleyiz cnm bende az evvel eşime diyordunki acaba birtek bizmi ailecek hastalanıyoruz diye sen beni aydınlattın cnm. Bizdede sabah oğlum öğlen ven akşam eşim hastalanmaya başlar ve ikinci günü herkes pert. Ama ailenin annesi olarak kalkıp onlara bakmak bana düşüyor.Kızlar aılece kırılıyoruz grıpten sankı
Yılın ılk karını gördük bugun
Dedıgım gıbı bugun basladım çok zorlanıyorum ınanın
Susuz gecıyor gün ama bunada alısacam
Geçmiş olsun cnm yaptırdınmı tetkiklerini??Hanımlar yarın sabah halledebilirsem tetkiklerimi yaptıracağım, haber veririm inşallah, işyerinden azıcık izin alabildim, oradan da ver elini diyetisyen olur sanırım, aynı yoldan geçtim aslında, altı ay gittim devletteki diyetisyene gram oynamamıştı endokrine yönlendirmişti, o zaman uzaklık, yoğunluk ve üşengeçlikten gitmemiştim, yarın da direk endokrinden başlayayım dedim ama yokmuş maalesef, dahiliyeden halletmeye çalışacağım tahlilleri, inşallah eksiklik olmaz da hepsini halledebilirim
nerelerdesin canım iyiyiz sen nasılsınKizlar Nasılsıniz?
neden topa tuttu ki senigünaydın kızlarım iyi sabahlar.. haftanın sonuna geldik mi yine.. ne çabuk geçiyor bu zamanlar..
dün ki menümü yazayım.. spor hocam topa tuttu valla ya.. of moralim bozuluyor böyle olunca..
sabah; 1 bardak su ( içine ceviz koydum geceden, beklettim) sabah o cevizleri yedim, yanına çeçil peyniri
öğlen; 1 kase salata, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara; 1 bardak soya sütlü latte
akşam; 3 tane kızarmış sardalya, salata, 2 dilim ekmek
su; 3lt
spor; 15dk yürüyüş, 5dk eliptik, sonra tansiyonum düşünce bıraktım, akşam da yapmadım. bugün yapıcam...
biraz yağ zengini olmuşSlm kızlar biz ailecek şifayı kapmışız dün giremedim hiç. Menümüde yazayımda dünkü
Sabah 7.30
2 dilim çavdar
1 kk peynir
Domates
Ara 10.00
Nescafe
10 çiğ badem
Öğle 12.15
Küçük bir patatesten kızartma
1 kk yağsız peynir
2 bardak şekersiz çay
Akşam 17.30
Hamsi tava
Salat1 dilim çavdar
Su 2.5 lt
Spor yok
ooo nerelerdesin anderesSelam kızlar nasılsınız ?nasıl gidiyor bakalım?![]()
ya aslında çikolata hariç zararlı yenilen bişey yok ekmek bile yemiyorum ama nasıl diyeyim porsiyonum arttı sadece atıyorum bi kepçe çorba yerine iki kepçe gibi ve bu şekilde yediğim içinde + malesef salata düzenine geri dönmem lazımhee küs tabi.. küsmek işe yarıyor sanki.. dön başa baştan başla işte.. hayatımız boyunca hep tek düze gidemeyiz.. arada inişler çıkışlar olacak..
balık kızartma olunca akşam başka birşey yemeye cesaret edemiyorum ki..![]()
nerelerdesin canım iyiyiz sen nasılsın
neden topa tuttu ki seni
biraz yağ zengini olmuş
ooo nerelerdesin anderes
ya aslında çikolata hariç zararlı yenilen bişey yok ekmek bile yemiyorum ama nasıl diyeyim porsiyonum arttı sadece atıyorum bi kepçe çorba yerine iki kepçe gibi ve bu şekilde yediğim içinde + malesef salata düzenine geri dönmem lazım
Günaydın, ben bu hafta yediklerini not almadım çünkü hafta içi katıldım aranıza, hem şu anda diyet yapmıyor vücudu diyete hazırlıyorum :) birde sormak istediğim diyet haftası cumadan cumaya mı pzt. Cumaya mı ???
doğrudur canım ara oyunlar kalorini doldurmuş öğlen yememekle iyi yapmışsın
afiyet olsun canım çikolataya dikkat
afiyet olsun da sen bu patatesli böreği her gün mi yiyorsun bana mi öyle geldi
afiyet olsun hicbir şey yememişsin yine dengesiz bir menü olmuş
hayattaki yaşadıklarımızın hırsını bedenimizden çıkaracak kadar aciz değiliz bizler.. bu hem günah, hem yazık.. Sen inançlı insansın.. içinde yaşadığın bedenine yapma bu kötülüğü.. ayrıca evlatların için sağlıklı dimdik ayakta durmak istiyorsan uzun yıllar artık bir saniyeni bile kötü geçirme..
daha uzun yıllar görelim sağlıkla.. bak iş işten geçtikten sonra çok daha zor.. topla kendini.. illa listeye uyucam diye zorlama, zararlı şeylerden uzaklaş ilk bir hafta.. sadece faydalı şeylerden ye ama 5 kilo ye.. sonraki hafta onları azalt.. ta ki listeye uyabilecek hale gelene kadar.. ne yiyeceğim diye düşünme bu aralar.. sadece sağlıklı alternatifin olsun yeter.. miktarlar önemli değil..
ben de sana sinirlenmeye başladım ya.. nedir bu çikolataya bağımlılık ya.. offff..
1150 kalori bence az.. vücuduna haksızlık etme bu kadar... öğlen yememişsin ama akşam acısı kötü çıkmış bence.. o yeşiklliklerin yanına yoğurt ya da peynir olsaydı en azından börek yerine..
kurabiye+börek+çorba= hepsi karbonhidrat
spor okey, ne kadar süre çalıştın?
ben sana ne diyeyim dostum ya..
olmamış menün canım çok eksik ve dengesiz
ya kızlar inanın birşey yemek istemiyorum ben ya bunlar bile çok geliyor bana su zaten hiç içesim gelmiyor havalar sıcakken gene iciliyodu kakaolu süt içmenin sebebi çok tatlı çekti canım baklava vardı evde yememek için yaptım onu daKızlar geçmişi okudum. Dünkü menüleriniz güzel abartı bişey göremedim sadecezukkum seni menünü beğenemedim cnm çok az çok dengesiz sağlığına dikkat et cnm son zamanlarda menülerin hep böyle. Bizide üzüyorsun kendine dikkat et lütfen.
Hoşgeldin cnm ben sevil
Ne güzel cnm iyi geçmesine çok sevindim hayırlısı olsun
Bugünlerde benimde motivasyonum çok düşük heran bırakasım var(
Geçmi olsun berilcim bizde öyleyiz cnm bende az evvel eşime diyordunki acaba birtek bizmi ailecek hastalanıyoruz diye sen beni aydınlattın cnm. Bizdede sabah oğlum öğlen ven akşam eşim hastalanmaya başlar ve ikinci günü herkes pert. Ama ailenin annesi olarak kalkıp onlara bakmak bana düşüyor.
Geçmiş olsun cnm yaptırdınmı tetkiklerini??
muz kakao deneyeceğim bende bitteerle idare ediyorum canım çok isteyinde diyetis %50 üstü kakao oranı olma şartıyla bitter ye demiştiçünkü balık kızartmaydı..
çikolata yerine ne geçebilir acaba? yememek en güzeli de.. ben geçen gün muzu çatalla ezip, içine kakao ve birazcık da bal koydum.. gayet güzel oldu.. bir dene istersen..