Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu ceviz bekletip yemek ne ise yariyor ki

Kusup koyverme o zaman bi öğün astiysan diger ogun normal devam et nasilsa olan oldu diye salarsak ohoooo

Sut biraz sicak olursa daha iyi oluyor direk koyuyoruz

Kizartma miii vaay tadini unutmus olabilirim :KK70:

Onu ancak sporla halledebilirsin hilal ya baska türlü olmaz
Ay spor yapsam da değişir mi ki ya bu bende hep böyleydi ya o toparlanır ama banamisin demiyor kendisi

Hoşbuldum, evet aslında zamanla belli olacak ne olacağı da işte insan bazen taktımı takıyor kafasına, benimkiler o kadar büyüdü ki bir an önce küçülsünler istiyorum sanki inat gibi ben istesikçe küçülmüyor :)
ay ben kalça sen meme desene ya :) dertlerimiz bu olsun

Kuzum birsey yememissin. Canin istemedi galiba. Insallah metabolizman yavaslamaz, yavaslamazsa sorun yok. Az yemeden zayiflayamiyoruz zaten o kesin :KK66:
Valla derya yarın gorcez bakalım eridimmi meto ne alemde çok çalışmıyor gibime geliyor bana ama bakalım sonuca

Hilal gercekten cok sagliksiz yiyorsun ama hatta yemiyorsun yani kalorisi az seylerden o kadar cok yiyebilirsin ki aslinda az yemene de gerek kalmaz pisman olmana da

Valla ben bu hafta hep baya iyi yedim ya insallah yarin az da olsa bi eksi cikar
meselaa ne gibi az kalori canım örnekler. Verirmisin

canım bir doktora git ama beslenmenden de kaynaklanabilir..bir de sende ben anoreksiyodan şüpheleniyorum bir psikologa ve diyetisyene gitsen iyi olur yakınların doğru söylüyor yani tamam diyeti bırakma ama senin yaptığın diyet değil resmen canına kast

canım o kalça problemi bende de var 11 kilo verdim geçen gün etek almaya gittim 42ler oturuyor ama belleri bol geliyor 40i zaten deneyemiyorum bile o hic olmaz malesef spor da yapıyorum ama hala yeri de duruyor
yeme bence çok kalorili çünkü akşam yemeği yemeden bile sana artı ile döneceğinden emin olabilirsin hem de 5 gün artı 1 ile 2 kilo arası olur
ya ama anoreksiya da hiç bisi yemiyorlarmis yani ben yiyorum sonuçta

Menum
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, kucuk bi dilim peynir, biraz domates salcasi, 6 zeytin, yesilcay
Ara: 10 cig findik, 1 sutlu kahve
Öğlen: 1,5 kase hazir corba, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu süt
Ara: 1 armut, 2 mandalina küçüklerdi
Aksam: haslanmis yarim tavuk göğsü, brokoli, büyük bi kase sarimsakli yogurt
Toplam:1150 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 50 dk hic durmadan dans, 50 squat
Afiyet olsun canım sporu da menü de çok güzel

bugünkü yediklerim
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta(az yağda tavada)
1 tk bal
domates salatalık

Ara 10.00. 1 mandalina ve 1 eti form

Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates,biber,salatalık ve biber

Ara 15.00 1mandalina ve 1 eti form

Akşam 18.30
2.5 ızgara köfte
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Su 2.250 milim daha da içerim
spor yok perşembeleri nöbetçi olduğum için tam 8 kere bahçeye inip çıktım artı dersler tabi
Afiyet olsun canım yorulmuşsun zaten okulda dinlen sen
Git tabi canim hemen doktora baktir. Insallah onemli birsey degildir. Cok gecmis olsun Hilalcim
inşallah canım annemler kas erimesi falan deyip kafamı karıştırdılar gidicem bende bakalım neymiş

Kuzum ne guzel cikik popon var. En makbulu. Daha ne istiyorsun. Ve kendini zayif gormek zayifladigini hissetmek istiyorsan eski kiyafetlerini hiic giyme artik. Bir de tek parca elbise giy.
derya inan bu kadarı sıkıntı ya 73 olayım watsapta resim atcam size o zaman görürsün

Selamunaleyküm cınımlar

Bugün niyetliydim

Akşam
Yoğurtlu karnıbahar salataso
Tek kişilik ince pizza
2 bardak ayran

2 litre su
allah kabul etsin canı. Afiyet olsun

bunlar alt bacak eritirmiki

Yaa ben de öyle hissediyorum, 4 kg verdim ama her yemekten sonra çok yemişim gibi hissediyorum. Genel bir psikoloji mi acaba. Ayy valla kilo versek dert vermesek dert :))
Aynen ya valla hiç herşey dert yani

Iyi aksamlar kizlar neredeyse girmiyorum kimsenin dikkatini cekmemis:KK43: telim bozuldu kizlar sarj almiyor:bataryasini degistik bakalim sorun yasamam insallah ek masraf cikmasa bari:KK43:
genel.olarak sessizlik hakim canım üzülme sen hepimiz bi yoğunuz bu ara

Alın size okkalı menü :)

Sabah
3 yumurta soğanlı tereyağında kızımla yedik ben 1 ini yedim
1 dil ekmek
Peynir

Öğlen
1 tabak karalahana

Aksam
3 dilim cabata ekmeği
Sirkeli biber kızartması ama normal değil yani yağlı değil
Salata
1 yk musakka

2 lt su

Hilal gercekten cok sagliksiz yiyorsun ama hatta yemiyorsun yani kalorisi az seylerden o kadar cok yiyebilirsin ki aslinda az yemene de gerek kalmaz pisman olmana da

Valla ben bu hafta hep baya iyi yedim ya insallah yarin az da olsa bi eksi cikar
Insallah gelir canim eksin masallah sporunu hic aksatmiyorsun.
Menum
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, kucuk bi dilim peynir, biraz domates salcasi, 6 zeytin, yesilcay
Ara: 10 cig findik, 1 sutlu kahve
Öğlen: 1,5 kase hazir corba, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu süt
Ara: 1 armut, 2 mandalina küçüklerdi
Aksam: haslanmis yarim tavuk göğsü, brokoli, büyük bi kase sarimsakli yogurt
Toplam:1150 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 50 dk hic durmadan dans, 50 squat
Afiyet olsun canim.

Selamunaleyküm cınımlar

Bugün niyetliydim

Akşam
Yoğurtlu karnıbahar salataso
Tek kişilik ince pizza
2 bardak ayran

2 litre su
afiyet olsun cuma öncesi pizza hımm büyük bir özgüven sahibi rakibem
Iyi aksamlar kizlar neredeyse girmiyorum kimsenin dikkatini cekmemis:KK43: telim bozuldu kizlar sarj almiyor:bataryasini degistik bakalim sorun yasamam insallah ek masraf cikmasa bari:KK43:
şimdi seni etiketleyip de soracaktım ki son sayfada mesajını gördüm canım acaba hasta misin diye merak etmiştim iyi olmana sevindim

Sabah
1 dil ekmek
Peynir

Öğlen
1 tabak karalahana

Aksam
3 dilim cabata ekmeği
Salata
1 yk musakka

2 lt su
güzel afiyet olsun bize böyle okkalı menülerle gel zukkum:)

bugünkü yediklerim
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta(az yağda tavada)
1 tk bal
domates salatalık

Ara 10.00. 1 mandalina ve 1 eti form

Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates,biber,salatalık ve biber

Ara 15.00 1mandalina ve 1 eti form

Akşam 18.30
2.5 ızgara köfte
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Su 2.250 milim daha da içerim
spor yok perşembeleri nöbetçi olduğum için tam 8 kere bahçeye inip çıktım artı dersler tabi
Afiyet olsun canim

Ay spor yapsam da değişir mi ki ya bu bende hep böyleydi ya o toparlanır ama banamisin demiyor kendisi

ay ben kalça sen meme desene ya :) dertlerimiz bu olsun

Valla derya yarın gorcez bakalım eridimmi meto ne alemde çok çalışmıyor gibime geliyor bana ama bakalım sonuca

meselaa ne gibi az kalori canım örnekler. Verirmisin

ya ama anoreksiya da hiç bisi yemiyorlarmis yani ben yiyorum sonuçta

Afiyet olsun canım sporu da menü de çok güzel

Afiyet olsun canım yorulmuşsun zaten okulda dinlen sen
inşallah canım annemler kas erimesi falan deyip kafamı karıştırdılar gidicem bende bakalım neymiş

derya inan bu kadarı sıkıntı ya 73 olayım watsapta resim atcam size o zaman görürsün

allah kabul etsin canı. Afiyet olsun

bunlar alt bacak eritirmiki

Aynen ya valla hiç herşey dert yani

genel.olarak sessizlik hakim canım üzülme sen hepimiz bi yoğunuz bu ara
Hilalcim allah gostermesin ya insallah degildir kas erimesi filan. Tmm arada cok az yedin ama genelde iyiydin canim.

Sabah
1 dil ekmek
Peynir

Öğlen
1 tabak karalahana

Aksam
3 dilim cabata ekmeği
Salata
1 yk musakka

2 lt su
Afiyet olsun canim. Suyun da iyi bugun.

Derya canım bılıyorum çok yoğunsun lakın yınede sormak ıstedım bır süre kaptanlık yaparmısın lütfen
Ben yıne buralarda olurum ama en azından ılgılenemıyorum dıye vıcdan azabı çekmem
Berilim berilceee berilceee sen yine bizim kaptanimiz ol ben kaptan olmayayim ama hep girerim elimden geldigince olur mu? Is yerinde bilgisayarimdan da girerim vakit buldukca bos cbirakmam. Ama kaptanlik sende kalsin pambik kaptanim

Berilim berilceee berilceee sen yine bizim kaptanimiz ol ben kaptan olmayayim ama hep girerim elimden geldigince olur mu? Is yerinde bilgisayarimdan da girerim vakit buldukca bos cbirakmam. Ama kaptanlik sende kalsin pambik kaptanim
Lütfen bır süre Derya
Pek kendımde degılım
Bırkac hafta telefonu watsapı herseyı kapatıp kalayım
Kendımı unuttum otomatıge bağlanmış gıbıyım
Güvendıgım çok arkadasım var ama ızındeler geçiş donemindeler
Ben tıytılın oluyum bır kerede kendımı toplayamazsam sabah başla akşam boz oluyorum
100 kıloya dayanıp kaptanlık karaktwrımı zedelıyor
Söz bu ay bıtmeden gelırım

Yaa ben de öyle hissediyorum, 4 kg verdim ama her yemekten sonra çok yemişim gibi hissediyorum. Genel bir psikoloji mi acaba. Ayy valla kilo versek dert vermesek dert :))
Insan bir sure sonra geldigi kiloya alisiyor canim ondandir bence. Iyi iste hep verelim incecik olalim 36 bedene kadar yolu var ;)

Farkettik canim. Ama bu aralar herkes cok az yaziyor ondan dikkat cekmedi. Kotu olmus telinin bozuldugu. Insallah yeni bataryayla uzun sure idare eder canim.

Hilalcim allah gostermesin ya insallah degildir kas erimesi filan. Tmm arada cok az yedin ama genelde iyiydin canim.
Bakalım canım inşallah evet az edim ama yoğurt peynir de yedim yani süt te içti kalsiyum sonuçta

Lütfen bır süre Derya
Pek kendımde degılım
Bırkac hafta telefonu watsapı herseyı kapatıp kalayım
Kendımı unuttum otomatıge bağlanmış gıbıyım
Güvendıgım çok arkadasım var ama ızındeler geçiş donemindeler
Ben tıytılın oluyum bır kerede kendımı toplayamazsam sabah başla akşam boz oluyorum
100 kıloya dayanıp kaptanlık karaktwrımı zedelıyor
Söz bu ay bıtmeden gelırım
Berilim inan elimden geleni yaparim girerim vakit buldukca. Ama ben kaptanlik yapamam. Cuma gunleri isim cook yogun kilomu yazip cikiyorum hep. Bu aralar cok yogunim zaten yapamam pampik kapitanim.
Cok onurlandim tesekkur ederim ama ben kaptanlik istemiyorum.

Berilim inan elimden geleni yaparim girerim vakit buldukca. Ama ben kaptanlik yapamam. Cuma gunleri isim cook yogun kilomu yazip cikiyorum hep. Bu aralar cok yogunim zaten yapamam pampik kapitanim.
Cok onurlandim tesekkur ederim ama ben kaptanlik istemiyorum.
Listeyı ben yapıyım Cuma'ları gelıp
Hem elıf de yapıyor Allah razı olsun ondan
Ama kalan zamanda kontrol sende olsun heee
Yenı üyede görürsem yollayım

Kızlar içinizden bırı bır süre takımın sorumluluğunu alabılırmı lütfen çok ihtıyacım var buna
Abla bende anlamıyorum biliyosun sadece yuzdemi hesaplayabiliyorum bide kendimi etiketlerim sayfaya zaten pc den giremiyorum tel den giriyorum sevil yapmaz mı acaba

Back
X