Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay spor yapsam da değişir mi ki ya bu bende hep böyleydi ya o toparlanır ama banamisin demiyor kendisi

ay ben kalça sen meme desene ya :) dertlerimiz bu olsun

Valla derya yarın gorcez bakalım eridimmi meto ne alemde çok çalışmıyor gibime geliyor bana ama bakalım sonuca

meselaa ne gibi az kalori canım örnekler. Verirmisin

ya ama anoreksiya da hiç bisi yemiyorlarmis yani ben yiyorum sonuçta

Afiyet olsun canım sporu da menü de çok güzel

Afiyet olsun canım yorulmuşsun zaten okulda dinlen sen
inşallah canım annemler kas erimesi falan deyip kafamı karıştırdılar gidicem bende bakalım neymiş

derya inan bu kadarı sıkıntı ya 73 olayım watsapta resim atcam size o zaman görürsün

allah kabul etsin canı. Afiyet olsun

bunlar alt bacak eritirmiki

Aynen ya valla hiç herşey dert yani

genel.olarak sessizlik hakim canım üzülme sen hepimiz bi yoğunuz bu ara
ne yiyorsun canım ya sadece 1 kurabiye ya aksama kadar ac kalıp akşam bir kaç küçük şey toplasak 500 kalorilik bile yemiyorsundur tamam su an anoreksiya hastası olmayabilirsin ama o yolda ilerliyorsun bak daha küçük bir bebegin var onunla geçireceğim güzel bir ömür var sağlık her şeyden önemli lütfen bir psikologa ve diyetisyene git bu kiloları sağlıklı bir şekilde ver

Ay spor yapsam da değişir mi ki ya bu bende hep böyleydi ya o toparlanır ama banamisin demiyor kendisi

ay ben kalça sen meme desene ya :) dertlerimiz bu olsun

Valla derya yarın gorcez bakalım eridimmi meto ne alemde çok çalışmıyor gibime geliyor bana ama bakalım sonuca

meselaa ne gibi az kalori canım örnekler. Verirmisin

ya ama anoreksiya da hiç bisi yemiyorlarmis yani ben yiyorum sonuçta

Afiyet olsun canım sporu da menü de çok güzel

Afiyet olsun canım yorulmuşsun zaten okulda dinlen sen
inşallah canım annemler kas erimesi falan deyip kafamı karıştırdılar gidicem bende bakalım neymiş

derya inan bu kadarı sıkıntı ya 73 olayım watsapta resim atcam size o zaman görürsün

allah kabul etsin canı. Afiyet olsun

bunlar alt bacak eritirmiki

Aynen ya valla hiç herşey dert yani

genel.olarak sessizlik hakim canım üzülme sen hepimiz bi yoğunuz bu ara
Bölgesel calisirsan tabiki etki eder o bolgeyi calistirirsan incelme oraya yonelecektir. Duauk kalorili yiyecek olarak da sebze yemekleri salatalar her gun yaptiklarimiz iste tatlım mesela bi kurabiye yiyip butun bi ogunun kalorisini dolduracagina atiyorum ayni kaloriyle koca bi tabak taze fasulye ya da ispanak yiyip tika basa doyabilirsim bu sekilde az yemeden ayni kaloride kalabilirsin iste

Alın size okkalı menü :)

Sabah
3 yumurta soğanlı tereyağında kızımla yedik ben 1 ini yedim
1 dil ekmek
Peynir

Öğlen
1 tabak karalahana

Aksam
3 dilim cabata ekmeği
Sirkeli biber kızartması ama normal değil yani yağlı değil
Salata
1 yk musakka

2 lt su
Bugün gayet guzel iste boyle gel bize oyle cokta okkali degil kaloriye vursak ancaaa 1400 cikar bence

ne yiyorsun canım ya sadece 1 kurabiye ya aksama kadar ac kalıp akşam bir kaç küçük şey toplasak 500 kalorilik bile yemiyorsundur tamam su an anoreksiya hastası olmayabilirsin ama o yolda ilerliyorsun bak daha küçük bir bebegin var onunla geçireceğim güzel bir ömür var sağlık her şeyden önemli lütfen bir psikologa ve diyetisyene git bu kiloları sağlıklı bir şekilde ver

Haklısın hastalığa yakalanmadan engel Olmak.lazim bu kalori. İşin bir ara yaptım beceremedim o.yuzden getirmedim devamını ama o zamanlar çok yiyordum hakikaten yani kızlar varsa eskilerden bilirler benim menülerinize

Bölgesel calisirsan tabiki etki eder o bolgeyi calistirirsan incelme oraya yonelecektir. Duauk kalorili yiyecek olarak da sebze yemekleri salatalar her gun yaptiklarimiz iste tatlım mesela bi kurabiye yiyip butun bi ogunun kalorisini dolduracagina atiyorum ayni kaloriyle koca bi tabak taze fasulye ya da ispanak yiyip tika basa doyabilirsim bu sekilde az yemeden ayni kaloride kalabilirsin iste

Bugün gayet guzel iste boyle gel bize oyle cokta okkali degil kaloriye vursak ancaaa 1400 cikar bence
orayı ne çalışabilirim mesela ay evet ya taze fasulye çok özledim aslında. Yoğurtlu tavuklu salatalar çok yapardım ben cmts günü mantı yapmayı planlıyorum bu yüzden sanırım hafif yemek istiyorum daha doğrusu yediğimi sanıyorum :)

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: peynirli omlet 2 yumurtadan. 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 tabak yogurtlu karisik salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma. 1 sb yogurt
Aksam: (okulda alip yedim ) 1 bol sebzeli ve peynirli sandvic. 1 bardak meyve suyu

Su: 2 lt
Spor: yok yine

Yemek yapmaya da vaktim olmayacak bu gidisle bakalim bugun gelecek 2 hafta icin hazir menu aldim. Gunluk 1300 kalorilik. Sabah kahvaltisindan aksam yemegine hepsi var icinde. Deneyeyim bi. Bu 1300 kalori arti kahve tam 1500 olur

Haklısın hastalığa yakalanmadan engel Olmak.lazim bu kalori. İşin bir ara yaptım beceremedim o.yuzden getirmedim devamını ama o zamanlar çok yiyordum hakikaten yani kızlar varsa eskilerden bilirler benim menülerinize

orayı ne çalışabilirim mesela ay evet ya taze fasulye çok özledim aslında. Yoğurtlu tavuklu salatalar çok yapardım ben cmts günü mantı yapmayı planlıyorum bu yüzden sanırım hafif yemek istiyorum daha doğrusu yediğimi sanıyorum :)
Yaz nete kalca eritme hareketleri bir suru cikar kaba et antremani diye cesitli hareketler var videolardan resimlerden bak simdi tam tarif edemeyebilirim squatta baya etkili o bolgede. Cmtsi yaoacagin mantiyla bi hafta onceden yememeye baslaman ne alaka tatlim tamam ye mantini o gun icerisinde ve sonraki gun dengelersin onu

Yaz nete kalca eritme hareketleri bir suru cikar kaba et antremani diye cesitli hareketler var videolardan resimlerden bak simdi tam tarif edemeyebilirim squatta baya etkili o bolgede. Cmtsi yaoacagin mantiyla bi hafta onceden yememeye baslaman ne alaka tatlim tamam ye mantini o gun icerisinde ve sonraki gun dengelersin onu

Sguat ben sadece popo sanıyordum alt bacaklarım dan rahatsızım şu sıra ama yaparım o.kolay ay nebiliyim mantı ya sonuçta korkusu sarıyor

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: peynirli omlet 2 yumurtadan. 1 dilim ekmek
Oglen: 1 tabak yogurtlu karisik salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma. 1 sb yogurt
Aksam: (okulda alip yedim ) 1 bol sebzeli ve peynirli sandvic. 1 bardak meyve suyu

Su: 2 lt
Spor: yok yine

Yemek yapmaya da vaktim olmayacak bu gidisle bakalim bugun gelecek 2 hafta icin hazir menu aldim. Gunluk 1300 kalorilik. Sabah kahvaltisindan aksam yemegine hepsi var icinde. Deneyeyim bi. Bu 1300 kalori arti kahve tam 1500 olur
afiyet olsun yine güzel bir menü

Moralim oldukça bozuk, endokrin doktorunu yakalamak çok zor, dün yoktu, bugün yine yok, tek doktor, endoskopi kolonoskopiye zor yetişiyor diyorlar

Annem ve ablamda da var şeker hastalığı, ne yapsam bilemedim, hipotroidim var diyorum, insan hormon testine baktırmaz mı yaa, inanmıyorlar mı acaba hastaya, yoğunluk var unuturum diye eline liste verdim doktorun, bir sütuna rahatsızlıklarımı, diğer sütuna istediğim tetkikleri yazdım, ben zaten rutin olarak onları yaptırıyor takip ediyordum, yarısı yok tahlillerin, tiroit ultrasonuna haftaya randevu alabildim

Devletin diyetisyenine gitsem, ki gittim daha önce, yığacak ekmeği, önceden olduğu gibi altı ayım boşa gidecek, özele gitsem ara öğünlü düşük kalorili çalışacak, ne yapsam bilemedim

Pöfff, başınızı ağrıttım ya, hakkınızı helal edin
öncelikle geçmiş olsun canım. benimde geçen yıl yaptığım tahlillerde d vitmaini düşük demir depoları boş pko hastasıyım ve annem şeker hastası. herhangi bir diyetisyene gitmedim ama deneyimlerim dahilinde bize en uygun diyet karatay diyeti, moral bozmak yok mücadele var.

Back
X