- 9 Ocak 2015
- 12.853
- 29.195
- 798
Kaybolmadim teli sarja taktim,bu defa dolmadan cikarmayayim dedim,yeni bataryada bozulmasin.masal3487 yine kayboldun akşam 1 mesaj yazıp gitmişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaybolmadim teli sarja taktim,bu defa dolmadan cikarmayayim dedim,yeni bataryada bozulmasin.masal3487 yine kayboldun akşam 1 mesaj yazıp gitmişsin
Gecmis olsun canim,tedavi edilemeyecek bir sey degil,diyetisyen esliginde duzenli kilo vererek bu durumu asabilirsinPöfff, başınızı ağrıttım ya, hakkınızı helal edin
ben de arada yapiyorum bunu aklima geldikce. bi arkadas tok tutuyor demsti de ondan. meger ne cok faydasi varmis. bu siralar sirkeli su iciyorum uyaninca. ikisini de icsem sabah olur di mi?
Kuzum ne guzel cikik popon var. En makbulu. Daha ne istiyorsun. Ve kendini zayif gormek zayifladigini hissetmek istiyorsan eski kiyafetlerini hiic giyme artik. Bir de tek parca elbise giy.
Kızlar içinizden bırı bır süre takımın sorumluluğunu alabılırmı lütfen çok ihtıyacım var buna
sebebi belli oldu demek ki..Günaydın hanımlar, maalesef istediğim tüm tetkikleri işaretlememiş dr. elime gelen kısıtlı tetkiklerde de, insülin oldukça yüksek, d vit bayağı düşük, b12 düşük
Evet canım o da iyi bir alternatif ve mantıklı, aklımdaydı aslında ama sonuçlar canımı sıktı, hatta geçen hafta ablama akıl verdim boşver tüm hastalıklarını, yalnızca karatay yap dedim :)öncelikle geçmiş olsun canım. benimde geçen yıl yaptığım tahlillerde d vitmaini düşük demir depoları boş pko hastasıyım ve annem şeker hastası. herhangi bir diyetisyene gitmedim ama deneyimlerim dahilinde bize en uygun diyet karatay diyeti, moral bozmak yok mücadele var.
Tamam sevılım çok teşekkür ederımbence olur.. denemelizin..
bence dezukkum benimki dümdüz ya.. Kimse kendindekini beğenmiyor..
ben sana yardımcı olurum.. ama 4 gün haftaya paris ziyaretim var ve cumaya denk geliyor, ogün bizi idare edeceklerse ben kalan zamanlarda sana hep yardımcı olurum..
sebebi belli oldu demek ki..
Canım hıc moralını bozma tedavını olEvet canım o da iyi bir alternatif ve mantıklı, aklımdaydı aslında ama sonuçlar canımı sıktı, hatta geçen hafta ablama akıl verdim boşver tüm hastalıklarını, yalnızca karatay yap dedim :)
Dediğin gibi gitmeyeyim bir yere, karatay deneyeyim bir süre, daha önce tek faydası olan diyet o olmuştu, tekrar başa sarıp moral bozmanın anlamı yok
Sağol canım
Tamam sevılım çok teşekkür ederım
Takımı canlı tut yeter sevıltamam ne yapıyoruz şimdi? sen bana kısaca söyle.. cuma paylaşımlarını ben yaparım. ( haftaya cuma hariç)
listeyi hazırlarım. hergün menü paylaşanları kontrol edeceğiz..
başka?
Sağol canım yaa, ne bileyim işte hastane doktor tetkikler falan canımı sıktı bir anda, kasım aralık iki ay asılayım diyorum kendim, sonra olmazsa mecbur gideyim yine diyetisyene, sıkılıyorum bu kadar emekten sonra başarısızlıktanGecmis olsun canim,tedavi edilemeyecek bir sey degil,diyetisyen esliginde duzenli kilo vererek bu durumu asabilirsin
Takımı canlı tut yeter sevıl
Üye alalım lıste azaldı mezunlar var yakında
Listeye bızde yardım ederız
Öncelıkle geçen haftakı notayı sıldırmelıyıztamamdır canım.. konu bende.. kasım sonuna kadar diyerek görevi alıyorum :)
bende artıyım bu hafta olmadı ya farkındayım kendi adıma ama senin bu kadar spora bunların yağ olduğunu düşünmüyorum açıkçası hoca haklıdır.günaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün de spordan sonra çok yoruldum yoktum buralarda..
maalesef ki tartıda artıyım.. hocam kas kütlem arttığını ve artan her kas kütlesi kendisi kadar da su tutarmış, bence ondandır dedi.. ilk 1 ay böyle geçer dedi..
ama sizlere olumsuz etki ettiğim için biraz üzgünüm.. başladığımdan beri kilo veririm diye çok hevesleniyordum.. bir türlü beceremedim..
haftaya da perşembe bildirim yapacağım zaten.. tam denk geldi yani..
dün ki menümü yazayım önce..;
sabah; 1 yumurta, 1 parça peynir, 3 çeri domates, 1 küçük trabzon hurması
öğlen; tavuklu salata, 200gr yoğurt
ara;3 hurma, yarım avuç çerez, bir çay bardağı taze sıkılmış meyve suyu (spor öncesi)
akşam; 6 yk kaşığı etli nohut, 2 yk yoğurt ( etli nohutu yemeyecektim ama ben de yemesem bugüne kalsa o yemek dökülecekti, ona da vicdanım el vermedi)
su;3,5lt
spor;70dk hocayla çalışma.. tüm vücut çalıştık
geçen hafta; 75,3
bu hafta; 76,3
fark;+1kg
yüzde; %1,31
Öncelıkle geçen haftakı notayı sıldırmelıyız
Ilk 3 e gırerek
bende artıyım bu hafta olmadı ya farkındayım kendi adıma ama senin bu kadar spora bunların yağ olduğunu düşünmüyorum açıkçası hoca haklıdır.