Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta da boş geçmedi, misafir geldi eh kaçamak ta oldu biraz ama bugün gayet kaçamaksız gibiydi gibi gibi :))
Kahvaltı
4 kaşık menemen
2 tb ekmeği
1 Kk peynir
5 zeytin
3 y zeytin
1 dilim börek

Ara
1 Fincan Tarçın elma suyu

Akşam
2 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık pilav
Yoğurtlu karnabahar+mor lahana

Spor inşallah bisikletim gelirse hergün olacak :)))

İyi geceler kızlar.. evdeyiz nihayet bizde.. bugün pek başarılı bir gün olamadım bütün gün dışarıda olunca kontrolüm ben de olmadı. Karbonhidrat ağırlıklıydı ama yeme işini 16:00 gibi bitirdim. Ondan vicdanım rahat bakalım tartı ne diyecek yarın sabah..

Sabah; 1 bardak kefir, 1 yeşil elma
Öğlen: 1 adet katmer fırında pişen ( yumurtalı maydanozlu)
Akşamüstü; 1 dilim börek, 2 dilim peynir, 6-7 adet zeytin.

Su: 3lt( bir de üzerine 5-6 bardak çay içtim)
Spor yok

Ben de durumlar bu kızlar..

Yarın güzel bir gün başlıyor.. keyifle geçsin..
Yılbaşına az kaldı..

Bu hafta da boş geçmedi, misafir geldi eh kaçamak ta oldu biraz ama bugün gayet kaçamaksız gibiydi gibi gibi :))
Kahvaltı
4 kaşık menemen
2 tb ekmeği
1 Kk peynir
5 zeytin
3 y zeytin
1 dilim börek

Ara

Akşam
2 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık pilav

afiyet olsun eski ben yarasın :hamarat::kk77:

İyi geceler kızlar.. evdeyiz nihayet bizde.. bugün pek başarılı bir gün olamadım bütün gün dışarıda olunca kontrolüm ben de olmadı. Karbonhidrat ağırlıklıydı ama yeme işini 16:00 gibi bitirdim. Ondan vicdanım rahat bakalım tartı ne diyecek yarın sabah..

Spor yok

Yılbaşına az kaldı..
afiyet olsun karbonhidrat ama miktarları çok değil umarım sabah istediğin gibi bir sonuç olur

slm canim. ohh kv ile iyi sohbetler :KK66:
ya ya :KK70:

merhaba kızlar, ben geldim, ortalamamızı paylaştım. eliya eliya ellerine sağlık canım.. ben de kontrol ettim senin üzerine, sen son 2 haneleri yukarı yuvarlayarak gitmişsin, matematiksel olarak doğru deyip ellemedim ben de :)
tekrar hesaplamistim hepsini sıkıntı yoktu iyi yapmışsın. Müsait olunca gelirim can cazim hiç sorun değil :KK66:

ay elifcim benimki de bizde. insan rahat olamiyor ama di mi
Ay deme Allah kolaylık versin alıştım sanırım 16 yıl oldu artık :ıslık: rahat değilim ama napicaksin mecbur işte. :KK34:

Sen de benim gibi kayiplardasin:)) fark etmistim yoklugunu misafirin varmis ama burdan uzaklasincada olmuyor
zor tabi uzaklaşinca kayınvalidem 10 kg almış ameliyattan sonra ikna ettim yarın diyete başlıyoruz bakalım :KK70: bir sürü brokoli aldım yeşillik aldım şekeri de var nasıl olacaksa artık olmadı diyetisyene gidicez beraber :KK70: iki şişko.

Haklisin elif cim. Yaradanim cozemiyecegimiz sorunlarla karsilastirmasin canim. Ozledik o yuzden takilayim dedim. Yoksa uygun olsan bizlerle olacagini bkliyorum tatlim.
Evet ablacim Allah çözümsüz dert vermesin uygun olunca burdayım inşallah.

Oy kiyamam ellerine saglik elif cim.
:KK52::KK15:

Bu gun ki yediklerim arkadaslar.

07:30
1 bard. Kakaolu Sut
Kahvalti
2 dl. T.bugday ekmeginden
Peynir domates y.biber ve yumurta az sut ile yalanci pizza
Cay
Ara ogun 1/2 muz 2 ceviz
Ogle
2 y.k. kadar Hasl. tavuk (tiftilmisti)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Ara
1 cay bard.sut
1 tatli kasigi irmik helvasi
(Dun babamin olum yildonumuydu onun icin bu gun mevlut vardi)
Aksam
Z.yagli enginar y.
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi

Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.

Canım günaydın, iyi pazarlar.. ben 9 da sürünerek kalktım, kaslarım ağrıyor.. magnezyum almamıştım 2 gündür sabah hemen aldım.. biz de memlekete gidiyoruz.. kışlık sebze ve meyveler toplanmış, bizi bekliyormuş..

Sabah yola çıkmadan spora gideyim dedim, annem babam ve sevgili kocam ufak çapta kriz geçirdiler.. sporla kafayı bozmuşum, yanaklarım çökmüş bilmen ne diye :) hem hoşuma gitti hem üzüldüm beni anlamadıkları için.. annem zayıflama hastalığına yakalanıcam diye korkuyormuş:)) annem ya kıyamam ne diyeyim..
Ben de durumlar bu kızlar.. yola çıkarken bir bardak kefir içtim.. 1 yeşil elma aldım yanıma..
Sizlerin pazarı nasıl?
Kiyamam ya magnezyumunu ihmal etme bari. Hoca ile spor yapinca kaslarin isyan ediyor desene.
Saglikla ve sevdiklerinle yemek nasip olsun sevil cim sebze ve meyvelerinizi.

slm kızlar dün akşam girip menümü yazamadım gerçi pekte bişe yemedim karnımda garip bir şişlik var 2 güne regli bekliyorum tabi dileğim olmamasından yana :KK43:

dünkü menüm
sabah 2 krep 1 dilim peynir 4 zeytin 1 küçük salatalık 1 çeri domates biraz yeşillik 1 tatlı kaşığı çikolata 1 kupa çay

ara activia

akşam sütlü karabuğday 2 dilim kaşar 1 çeri domates

ara activia 1 kupa nescafe

3lt kadar su
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim. Hakkinda hayirlisi guzelim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina almak nasip olur. Gecmis olsun bu arada.

Selam kizlar

Sabah 10.30
2 dilim tbe peynirli tost
5 zeytin
Yarim turp

Ara 13.30
1 cennet hurmasu
250 ml yesilcay

Aksam 18.00
1 kase sehriye corba
2 avuc ici kadar haslama tavuk gogsu

2 litre du
30 dk eliptik
60 plates cemberi ile bacak
30 mekik
30 ar bacak acip kapama
30 sn plank
30 ar ic bacak hareketi
Afiyet olsun canim.

pazar menüm
sabah 10.00
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 tk.bal
1 çatal helva

Ara yarim paket eti form

Akşam 16.30
5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
turp

Ara bir tane kek burgerin yarısı[/QUOTE
Menun guzel afiyet olsun canim.

bugünkü menüm
sabah 3 küçük boy krep 1 dilim peynir 3 zeytin 1 küçük salatalık roka 1çk çikolata 2 büyük bardak siyah çay

ara activia

akşam haşlanmış kalçalı tavuk but pul biberli 1 kase yoğurt ketçap ranch sos

ara 1 kupa yeşil çay

2 lt su
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim.

Kahvaltı
4 kaşık menemen
2 tb ekmeği
1 Kk peynir
5 zeytin
3 y zeytin
1 dilim börek

Ara

Akşam
2 kaşık tavuk kavurma
3 kaşık pilav

Afiyet olsun canim.

Spor yok

Yılbaşına az kaldı..
Afiyet olsun canim. Insallah.

ya ya :KK70:

tekrar hesaplamistim hepsini sıkıntı yoktu iyi yapmışsın. Müsait olunca gelirim can cazim hiç sorun değil :KK66:

Ay deme Allah kolaylık versin alıştım sanırım 16 yıl oldu artık :ıslık: rahat değilim ama napicaksin mecbur işte. :KK34:

zor tabi uzaklaşinca kayınvalidem 10 kg almış ameliyattan sonra ikna ettim yarın diyete başlıyoruz bakalım :KK70: bir sürü brokoli aldım yeşillik aldım şekeri de var nasıl olacaksa artık olmadı diyetisyene gidicez beraber :KK70: iki şişko.

Evet ablacim Allah çözümsüz dert vermesin uygun olunca burdayım inşallah.

:KK52::KK15:
Insallah elif cim.:KK68:

günaydın kızlar iyi sabahlar, iyi haftalar diliyorum bende.. bugün güzel bir gün olsun..

bugün biraz yağmurlu burası.. temizleniyor ortalık.. gerçi bu aralar yağmura maruz kalmayın diyorlar.. bir yerlerde patlamalar olmuş yine, havaya karışmış, bulutlarla taşınıyor diyorlar.. bilginin doğruluğunu araştırmadım henüz ama, ne olur ne olmaz.. sizlerin de haberi olsun.

bizim bu hafta son üretim haftamız. sonra üretimimiz duruyor. normal yıl sonu çalışmalarına devam edeceğiz, aralık ortası da izinli olacağım yine :) Bu sefer Ankara'ya gideceğim..

aa bu arada, 100gr fazla çıktım kızlar. dün kötü beslenince böyle oldu tabi.. cumaya az kaldı ben koşturmaya başladım :)

geçen hafta hepimiz çok güzel kilolar verdik.. bu hafta da devam edebilmemiz lazım.. şimdiden soruyorum, cuma hepimiz eksi getiriyoruz değil mi? var mı sıkıntılı olan?

Bu gun ki yediklerim arkadaslar.

07:30
1 bard. Kakaolu Sut
Kahvalti
2 dl. T.bugday ekmeginden
Peynir domates y.biber ve yumurta az sut ile yalanci pizza
Cay
Ara ogun 1/2 muz 2 ceviz
Ogle
2 y.k. kadar Hasl. tavuk (tiftilmisti)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Ara
1 cay bard.sut
1 tatli kasigi irmik helvasi
(Dun babamin olum yildonumuydu onun icin bu gun mevlut vardi)
Aksam
Z.yagli enginar y.
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi

Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
abla menün gayet iyi baban içinde Allah rahmet eylesin

tartılıp bak canım sabah ona göre molaya ya devam edersin ya da bırakırsın
Artik cok gec :P yok ya cok sorun degil . Arti 1 kiloyum ama yumurtlama doneminde ben zaten hep arti geliyorum ondan emin degilim sebep mola mi yumurtlama donemi mi

Back
X