Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar. Once menumu yazayim sonra gecmisi biraz okuyayim.
07:30
1 bard. Sut

Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik

Ara ogun 1 elma 2 ceviz

Ogle
4 y.k. soganli yagni (etli)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Salata

Ara
2 etimek
1 bard. Ayran

Aksam
6 y.k. pazi yemegi (z.yagli)
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata

Ara
1 kuru elma
1 c.b. sut

1 fincan adacayi

Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Yuruyus
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok guzel

günaydın kızlar iyi sabahlar, iyi haftalar diliyorum bende.. bugün güzel bir gün olsun..

bugün biraz yağmurlu burası.. temizleniyor ortalık.. gerçi bu aralar yağmura maruz kalmayın diyorlar.. bir yerlerde patlamalar olmuş yine, havaya karışmış, bulutlarla taşınıyor diyorlar.. bilginin doğruluğunu araştırmadım henüz ama, ne olur ne olmaz.. sizlerin de haberi olsun.

bizim bu hafta son üretim haftamız. sonra üretimimiz duruyor. normal yıl sonu çalışmalarına devam edeceğiz, aralık ortası da izinli olacağım yine :) Bu sefer Ankara'ya gideceğim..

aa bu arada, 100gr fazla çıktım kızlar. dün kötü beslenince böyle oldu tabi.. cumaya az kaldı ben koşturmaya başladım :)

geçen hafta hepimiz çok güzel kilolar verdik.. bu hafta da devam edebilmemiz lazım.. şimdiden soruyorum, cuma hepimiz eksi getiriyoruz değil mi? var mı sıkıntılı olan?
selam cnaim. 100 gr birsey degil sen onu sporlar eksilere getirisin.
Ben arti 1 kiloyum ama cumaya var daha elimden geleni yapacagim, artik hazir menu harici yemek yok cumaya kadar .

2 gunluk mola yeter bence derya cim. Hadi guzel saglikli menune don canim.
Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.

günaydın kızlar iyi sabahlar, iyi haftalar diliyorum bende.. bugün güzel bir gün olsun..

bugün biraz yağmurlu burası.. temizleniyor ortalık.. gerçi bu aralar yağmura maruz kalmayın diyorlar.. bir yerlerde patlamalar olmuş yine, havaya karışmış, bulutlarla taşınıyor diyorlar.. bilginin doğruluğunu araştırmadım henüz ama, ne olur ne olmaz.. sizlerin de haberi olsun.

bizim bu hafta son üretim haftamız. sonra üretimimiz duruyor. normal yıl sonu çalışmalarına devam edeceğiz, aralık ortası da izinli olacağım yine :) Bu sefer Ankara'ya gideceğim..

aa bu arada, 100gr fazla çıktım kızlar. dün kötü beslenince böyle oldu tabi.. cumaya az kaldı ben koşturmaya başladım :)

geçen hafta hepimiz çok güzel kilolar verdik.. bu hafta da devam edebilmemiz lazım.. şimdiden soruyorum, cuma hepimiz eksi getiriyoruz değil mi? var mı sıkıntılı olan?
Gunaydin canim. Ben daha onceden de soylemistim yagmurlu gunlerde sebebini bilemedigim bir arti goruyorum tartida. Ki bu gunde boyle oldu. Acaba senin de oyle olmus olabilir mi. Daha once denemiymistin bilemiyorum ama.

Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.
Canin sagolsun derya cim. Sen telafi edersin bu 3 gunu. Soluklanma oldu senin icin.

selam cnaim. 100 gr birsey degil sen onu sporlar eksilere getirisin.
Ben arti 1 kiloyum ama cumaya var daha elimden geleni yapacagim, artik hazir menu harici yemek yok cumaya kadar .

+1 mi, ben geçen pazartesi + 2ile başladım da, -3 ile kapattım :) detoksa güvenmiştim, ama bende de regl öncesi şişliği olmuştu..

sen de çok rahat halledersin..

ben de yılbaşında 69u görmek için durmadan çalışacağım.. bakalım.. inşallah kazanırım.. :)

Gunaydin canim. Ben daha onceden de soylemistim yagmurlu gunlerde sebebini bilemedigim bir arti goruyorum tartida. Ki bu gunde boyle oldu. Acaba senin de oyle olmus olabilir mi. Daha once denemiymistin bilemiyorum ama.

bak şimdi sen söyleyince hatırladım.. dikkat etmedim ama edeceğim..

Sagol canim. Cümlemizin ölmüşlerine rahmet Mekanları cennet olsun yarabbim.

mekanı cennet olsun.. tüm büyüklerimizin, tüm kaybettiklerimiz ruhu şaad olsun.. hepsini anmış olalım..

Artik cok gec :p yok ya cok sorun degil . Arti 1 kiloyum ama yumurtlama doneminde ben zaten hep arti geliyorum ondan emin degilim sebep mola mi yumurtlama donemi mi
dün sesinin çıkmamasından geç olduğunu anlamıştım zaten:ıslık:
sorun olacağını sanmıyorum sen onu güzel bir eksiye çevirirsin

Bu gun ki yediklerim arkadaslar.

07:30
1 bard. Kakaolu Sut
Kahvalti
2 dl. T.bugday ekmeginden
Peynir domates y.biber ve yumurta az sut ile yalanci pizza
Cay
Ara ogun 1/2 muz 2 ceviz
Ogle
2 y.k. kadar Hasl. tavuk (tiftilmisti)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Ara
1 cay bard.sut
1 tatli kasigi irmik helvasi
(Dun babamin olum yildonumuydu onun icin bu gun mevlut vardi)
Aksam
Z.yagli enginar y.
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi

Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
menün güzel afiyet olsun..aslan rahmet etsin mekanı cennet olsun

bence o artı 100e takılma anlık diğisim olabiliyir..ben inşallah haftaya eksi 400gr ile başladım cumaya da eksi olurum

+1 mi, ben geçen pazartesi + 2ile başladım da, -3 ile kapattım :) detoksa güvenmiştim, ama bende de regl öncesi şişliği olmuştu..

sen de çok rahat halledersin..

ben de yılbaşında 69u görmek için durmadan çalışacağım.. bakalım.. inşallah kazanırım.. :)

bak şimdi sen söyleyince hatırladım.. dikkat etmedim ama edeceğim..

mekanı cennet olsun.. tüm büyüklerimizin, tüm kaybettiklerimiz ruhu şaad olsun.. hepsini anmış olalım..
Amin canim.

ay ben de acıktım galiba, hem uykum geldi hem de midem biraz bulanıyor gibi.. genelde acıktığımda böyle oluyor.

bugün de işe kendimi getirdim sadece :) açııımmmm...

ama o tartıda o eksi gelecek.. dayanacağım..

bir de akşama anneme 2 tepsi browni sözüm var.. gidip biraz cıss yapayım..

ay ben de acıktım galiba, hem uykum geldi hem de midem biraz bulanıyor gibi.. genelde acıktığımda böyle oluyor.

bugün de işe kendimi getirdim sadece :) açııımmmm...

ama o tartıda o eksi gelecek.. dayanacağım..

bir de akşama anneme 2 tepsi browni sözüm var.. gidip biraz cıss yapayım..
off browni yapınca yemeden dayanabilmek için evden hemen uzaklaştır onları:kk77::KK66:

Back
X