Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle ama protein vücudun yapı taşlarından biri kas sistemi için gerekli
etsiz menuyu ben kendim sectim canim. gerci kuru gidalar veya balik geliyor. Menuyu aldigim yerin sayfasinda menulerin vucudun (karbonhidrat /protein) ihtiyacina gore diyetisyen esliginde hazirlandigi yaziyor, umarim oyledir

ben alırım seni canım.. :) bu hafta alalım.. :)

geçmiş olsun, sancın geçti mi?

evet fazlaca sakin, üye sayımız azaldığından mı acaba? Bu ara herkesin bir işi oldu.. topluca karar verelim ne yapacağımza.. yeni üye isterseniz alalım..

ben çalıştığım için yemek konusunda çok rahat değilim.. o nedenle incir ve cevizle geçiştirdim. bazen yoğurt yiyorum.. 2 akşam erken yemek iyi oluyor bana da.. yeme olayını erken kapattığımda ertesi gün çok daha hafif kalkıyorum.

9. Takimdan buraya gecisim var cnm ama teee zamaninda o bi problem olmaz dimi

yazık bizim çocuklara ya benim kızım da 3 yaşında başladı kreşe yavrum ya seni çok özlüyorum anne o yüzden kreşe gitmek istemiyorum diyor..iyi mi yapıyoruz kötü mu yapıyoruz çalışmakla bilemiyorum bazen
biraz geçti ama devam ediyor canım bir kaç gün yumurtalıkların su topol ama olayı devam ediyormuş gerçi dune göre biraz daha azaldı ödemin

Canim valla bende vicdan azabi cekiyorjm ozledigi icin.beni o ladar bunaltio ki aksamlari gece de ayni sekilde ama egitim acisindan cok iyi oldu yemek yemezdi yemek yiyo sarkilar ogrenio dil gelisimi.hozlandi babaanemiz bakti 1.5 yil ama bilirsin belki onlar her istedigini yaptigi icin bide bizimki ilk torun her iki taraf icinse kreste toparladik birqz
menü
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 yeşil zeytin
maydonoz

Ara 1 tane çilekli tam tahinli nesfit bar

öğlen
1 porsiyon mantar sote
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
1 mandalina

ara 1 mandalina yarim elma

Akşam
5kaşık et sote
1 kaşık pilav

Ara 2 kaşık leblebi ve 2 kuru incir
spor yok kızlar rahatsizim çünkü su da yatana kadar 2litreyi geçer

Gayet guzel cnm.
Diet yemegi hazirlayan diyetisyenle beraber calisan firmadan siparis veriyorum canim. ONlar ne getirirse onu yiyorum

Anladim.cnm qfiyet olsun
Ben de hep isyerimde yapiyorum canim. Kizicigimi ben her sabah krese birakiyorum ancak oluyor zaten :KK66:

Ben hep is yerinde ypiyorum canim ama.kizimi her zaman ben birakmiyorum esim.birakiyo

Kizlar selam.gelemedim aksam kayinvalidem umreden geldi ordaydik somrada eve geldim kizimla oyna filan uyuyakalmisim

Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta
1 cirba kasigi ev yapimi tuzsuz peynir
5 zeytin

Ogle 12.15
1 kase yesil mercimek corba
Salata

Ara 14.00
1 ince dilm.meyveli pasta(cok.sevdigim.bir doktor arkadasa veda icindi kiramadim):kızgın:

Ara 15.30
1 mandalina

Aksam 17.30
5 yk kendi yagiyla.kavrulmus et
Salata

Ara 20.00
1 hurma

2 litrr su
8 dk basen
8 dk bacak
40.mekik
35 yan mekik
40.sn plank
Eliptik.yapamadim.bugun zaten pek yorgunum

Farkindayim canim off annelik izninde ne guzel gunde 2 saate kadar spor yapiyordum. Vaktim canim guzelim bak saat kac oldu hala okuldayim daha 2 bucuk saat dersim var eve zaten cok gec donuyorum bir de sporu arttirsam uyumaya vaktim olmayacak :p insallah su okul bir yari yil tatiline girsin hic degilse 2 3 hafta duzenli eskisi gibi spor yapacagim, eksikligini cok hissediyorum

tamam kuzum, senin yoğunluğun belli.. kendini çok hareketsiz bırakma yeter..

bilmem bakalım araştıralım.. ne zaman ama hatırlıyor musun?

kızlar hepinize günaydın, benim aklım Zen71 Zen71 de.. ne yapıyor acaba? sağlığı yerinde mi?

bu arada kimse yok gerçekten burada.. bana da zorla maşalı kaptanlık yaptıracaksınız. gün de 5 mesaj olayına dönelim mi geri?

en sevmediğim iş insanlara zorlayarak iş yaptırmak.. buraya sık gelmemeniz acaba motivasyon eksikliğinden mi, yoksa gerçekten yoğunluktan mı? yarın cuma, nasılsa dökülürüz ortalara da..

merak ediyorum..

Geçen Haftamızı hatırlayalım arkadaşlar; yarın artıyla gelecek olan var mı?

bu arada arkadaşlar, 9 kişiyiz. hatta grupta olmayan şuan ama dışarıdan yarışan arkadaşlarımız var. ama çoğunluk yazmıyor.. haksızsam söyleyin, oturup tartışalım burada.. cumaları kilo bildirip gidenler.. sizi kınıyorum burada..

bu güzel perşembe sabahı stres oldum valla.. halbuki sabah sporumu yapmıştım, stresi atmıştım, yine stresim arttı.

açıklama bekliyorum tatlılarım.. kırmızıyla çizdim sizi :)

***13.TAKIM 545.ETAP***

zukkum (77.7/76,6/1,1/%1,42)
DeryaOnDiet (66.2/65.5/0.7/%1.06)
nefertityy (76.5/75,5/1,0/%1,31)
Zen71 (87.6/87.1/0.5/%0.57)
lina0156 (68.5/67,4/1,1/%1,61)
Ormangözlü ( 57.6/57.0/0,6/%1,04) Mezun olmak istiyor
Sfem (71/72/+1/%-1.41)
masal3487(67/66,8/0,2/%0.30)

Bydelikız (69.3/68,8/0,5/%0,72)
Bademellaa(58,7/57,9/0,8/%1,36) Yeni üye başlangıç tarihi 15 Kasım, başlangıç kilosu 59,2, hedef kilosu 50

13. Takım Ortalaması:% 0.798

tamam kuzum, senin yoğunluğun belli.. kendini çok hareketsiz bırakma yeter..

bilmem bakalım araştıralım.. ne zaman ama hatırlıyor musun?

Baya bi sure oldu cnm 64.5 la izne ayrilmistim. Sonra beril bu takimi acma karari alinca tekrar listeye girmeden bu takima gectim isleyis nasil oluo hic bilmiyorjm

Baya bi sure oldu cnm 64.5 la izne ayrilmistim. Sonra beril bu takimi acma karari alinca tekrar listeye girmeden bu takima gectim isleyis nasil oluo hic bilmiyorjm

canım buldum seni 24 mart 2017 tarihinde 65 kilo ile izne ayrılmışsın. şuan kaç kilosun.. 9. takımdan izne ayrılmışsın, izinde olduğun için istediğin takımdan geri dönebilirsin.

Allah bu güzel günde bebek isteyen herkese nasip etsin.. ben de çok istiyorum.. ama henüz tüp bebek aşamasında değiliz. kocamı anca ikna ettim, normal yollarla deniyoruz. bakalım neler olacak..

sen de stres yapma.. biliyorsun herşey olacağına varır, önüne geçemezsin. senin kafan ne kadar rahat olursa şansın o kadar artar.

Amin inşallah canım teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.

Geçen Haftamızı hatırlayalım arkadaşlar; yarın artıyla gelecek olan var mı?

bu arada arkadaşlar, 9 kişiyiz. hatta grupta olmayan şuan ama dışarıdan yarışan arkadaşlarımız var. ama çoğunluk yazmıyor.. haksızsam söyleyin, oturup tartışalım burada.. cumaları kilo bildirip gidenler.. sizi kınıyorum burada..

bu güzel perşembe sabahı stres oldum valla.. halbuki sabah sporumu yapmıştım, stresi atmıştım, yine stresim arttı.

açıklama bekliyorum tatlılarım.. kırmızıyla çizdim sizi :)

***13.TAKIM 545.ETAP***

zukkum (77.7/76,6/1,1/%1,42)
DeryaOnDiet (66.2/65.5/0.7/%1.06)
nefertityy (76.5/75,5/1,0/%1,31)
Zen71 (87.6/87.1/0.5/%0.57)
lina0156 (68.5/67,4/1,1/%1,61)
Ormangözlü ( 57.6/57.0/0,6/%1,04) Mezun olmak istiyor
Sfem (71/72/+1/%-1.41)
masal3487(67/66,8/0,2/%0.30)

Bydelikız (69.3/68,8/0,5/%0,72)
Bademellaa(58,7/57,9/0,8/%1,36) Yeni üye başlangıç tarihi 15 Kasım, başlangıç kilosu 59,2, hedef kilosu 50

13. Takım Ortalaması:% 0.798

ben dün tartıldım eksi -300 ü gördüm bakalım. İnşallah bu akşamda gider bişeyler :)

Canim valla bende vicdan azabi cekiyorjm ozledigi icin.beni o ladar bunaltio ki aksamlari gece de ayni sekilde ama egitim acisindan cok iyi oldu yemek yemezdi yemek yiyo sarkilar ogrenio dil gelisimi.hozlandi babaanemiz bakti 1.5 yil ama bilirsin belki onlar her istedigini yaptigi icin bide bizimki ilk torun her iki taraf icinse kreste toparladik birqz

Gayet guzel cnm.

Anladim.cnm qfiyet olsun

Ben hep is yerinde ypiyorum canim ama.kizimi her zaman ben birakmiyorum esim.birakiyo
aynen canım biz de 2 ve 3cyas arası dönemde anneanneyleydi ilk ve tek torundu pek bir şımarmıştı yemek yemiyordu şimdi çok şükür gayet iyi..geç yatıyordu te gece 1de şimdi erkene alıştı diş fırçalama alışkanlığına kadar kazanmış durumda su an çok şükürdirumda

Kizlar selam.gelemedim aksam kayinvalidem umreden geldi ordaydik somrada eve geldim kizimla oyna filan uyuyakalmisim

Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta
1 cirba kasigi ev yapimi tuzsuz peynir
5 zeytin

Ogle 12.15
1 kase yesil mercimek corba
Salata

Ara 14.00
1 ince dilm.meyveli pasta(cok.sevdigim.bir doktor arkadasa veda icindi kiramadim):kızgın:

Ara 15.30
1 mandalina

Aksam 17.30
5 yk kendi yagiyla.kavrulmus et
Salata

Ara 20.00
1 hurma

2 litrr su
8 dk basen
8 dk bacak
40.mekik
35 yan mekik
40.sn plank
Eliptik.yapamadim.bugun zaten pek yorgunum
afiyet olsun canım akşamki menüyle pastayı kurtarmışsın diye düşünüyorum

kızlar hepinize günaydın, benim aklım Zen71 Zen71 de.. ne yapıyor acaba? sağlığı yerinde mi?

bu arada kimse yok gerçekten burada.. bana da zorla maşalı kaptanlık yaptıracaksınız. gün de 5 mesaj olayına dönelim mi geri?

en sevmediğim iş insanlara zorlayarak iş yaptırmak.. buraya sık gelmemeniz acaba motivasyon eksikliğinden mi, yoksa gerçekten yoğunluktan mı? yarın cuma, nasılsa dökülürüz ortalara da..

merak ediyorum..
evet Zen71 Zen71 bugünlerde yok sanki inşallah iyidir

Back
X