Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok pişmanım ama akşam ben çorba yerken üç dilim ekmek sonracıma yarım dilim muzlu pasta göndüm neyse ben şimdi biraz mekik çekeyim :ıslık:

Kizlar menumu yazayim

Sabah 11.00 iki haslanmis yum,1 kk peynir,5 yesil zeytin,1 dilim tb ekmegi yesil cay.

Ara kuru elma,bir avuc findik.

Aksam:19.15 bes alti kasik et sote bol salata.

30 dk yuruyus ve 2 litre su.
canım menü yazmanı özlemişiz gayet güzel bir menü afiyet olsun

Kizlar bugunku menum

Sabah
1 yumurta
1 dómates
1 salatalik 2 ceviz

Ara
1 tatli kasigi balli limonlu cay

Oglen
Tavuklu salata
Yogurt sos

Ara: kivi

Aksam
Eve gittigimde barbunya salatasi ve 1 kasé yogurt yerim

Sanirim baslangic icin Iyi oldu
başlangıç için de güzel devamı için de guzel afiyet olsun bundan daha az bir menü olmamalı zaten metabolizma duruyor çünkü 1500 kalorinin altında
MuZ yedim az önce :skandal:
Yarın adam gibi bi gün geçer inş
Tek korkum evdeki muzları yemek:KK20:
muz yemekten korkma canım sabah ve öğlen arasındaki ara öğününde küçük bir muz yiyebilirsin büyük de de yarısını

Kızlar yarın su içtiğimiz bardak sayısını da bildirelim
Suyu ağzına sürmeyen biri olarak
Yarın 10 bardak içmezsem
Bana aptal diyin :KK12:
normalde yazıyoruz zaten içtiğimiz suyu ve sporumuzu yarından itibaren sen de yazarsın

canım menü yazmanı özlemişiz gayet güzel bir menü afiyet olsun

başlangıç için de güzel devamı için de guzel afiyet olsun bundan daha az bir menü olmamalı zaten metabolizma duruyor çünkü 1500 kalorinin altında
muz yemekten korkma canım sabah ve öğlen arasındaki ara öğününde küçük bir muz yiyebilirsin büyük de de yarısını

normalde yazıyoruz zaten içtiğimiz suyu ve sporumuzu yarından itibaren sen de yazarsın
Tamam yazarım
Ama baya kalori muz ama seni mi kırıcam yicem :kahve: arada tabi

Sıze bır tombiş menüsü yazayım da benımki hacı ağa deyın
Sabah
2 dl börek
1 peynırlı simit
Zeytın peynır yumurta
Acılı sos

Ara
100 gr kadar sekerlı badem
Öğlen
Yarım ekmekten sandwıch
1 sütlaç

Akşam
2 lahmacun
Pastırmalı pıde
Güllaç görünce yedım Ramazan aklıma geldı

Şimdi elımde kahve ve ayağa düşse kıracak buyuklukte çikolata

Sayısız kahve
7 cay
3 redbul

Kınamaları beklıyom
Menğnğn gerısı Allah büyük ben gec yatarım
Erken yatarsamda gece kalkar yerım
Bu menüylemı gelıyım sevılım
of of of bu ne bunu nasıl yedim su an inanılmaz bir şişkinlik ve rahatsızlık hissediyor olman lazim..bunu kendine yapma

Kızlarım iyi geceler.. akşam sizinle ilgilenemedim işten sonra spora gittim 8:30 gibi eve geldim.. bu saati ettim evle ilgilenirken..

Aklım siz de aslında yeni gelen arkadaşlarım nasıllar diye..

Ama erken yatmam lazım.. sabah erken kalkıp spora gidicem.. uyuyup dinlenmem lazım.. hoca feci yoruyor..
Sizler de geç kalmadan uyuyun ki, yap yakımı olsun..
yarın görüşürüz iyi geceler

Çok sukur cnm şimdi 4 yasinda oldu bebeklikten terfi etti
benim de kızım 4 yaşında ve hamilelik kilolarını yeni verdim şükür..ama bir daha hamile kalırsam ki inşallah su an onunla uğraşıyorum tedavi falan oluyorum diyetisyene gideceğim dengeli beslenerek fazla kilo almamaya çalışacağım hamilelikte

Kızlar ben buraya katılmadan 2 gün önce başladım diyete o zamanki kilomla yarın tartilcam onu yazım dmi cuma tartılamadım:(

Afiyet olsun diyelim
Zaten mekil cekmeye gidiyorsun yakarsin :spor:
Şuan yeni bitirdim sporumu..

Öncelikle nike training yapiyim dedim 10. dakikada pilim bitti yaw bir dakika boyunca zıplayarak hızlı koşu nedir arkadaş sonra bir dakika şınava geçtim tabi tamamlayamadan bıraktım.. biraz ağır bir proğram tembel bünyem için.. neyse o sarmadı yoga yaptım 15 dakika, sanırım başlangıçtı ama süper esnetti vücudumu diyebilirim.. oda yetmez dedim 50 x 2 hızlı mekik çektim sanırım rahat 200 kalori harcadım pastayı erittim diye düşünüyorum :))

Onun dışında karnıma streç film sardım sabaha kadar iyice terler göbüşüm diye düşünüyorum :)) size bunları yazarken iki bardak su içtim üçüncüsünü almaya gidiyorum :KK66:

Back
X