- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
Ben içiyorum çok güzel tadıYarın başlayayım bakayım ben de yeşil cayi falan seviyorum sonuçları yazarım buradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içiyorum çok güzel tadıYarın başlayayım bakayım ben de yeşil cayi falan seviyorum sonuçları yazarım buradan
Bence süper hiç ekmek yokmu
Yaz mutlaka bakalim sana nasil etki edecek.Yarın başlayayım bakayım ben de yeşil cayi falan seviyorum sonuçları yazarım buradan
Kızlar çok pişmanım ama akşam ben çorba yerken üç dilim ekmek sonracıma yarım dilim muzlu pasta göndüm neyse ben şimdi biraz mekik çekeyim![]()
canım menü yazmanı özlemişiz gayet güzel bir menü afiyet olsunKizlar menumu yazayim
Sabah 11.00 iki haslanmis yum,1 kk peynir,5 yesil zeytin,1 dilim tb ekmegi yesil cay.
Ara kuru elma,bir avuc findik.
Aksam:19.15 bes alti kasik et sote bol salata.
30 dk yuruyus ve 2 litre su.
başlangıç için de güzel devamı için de guzel afiyet olsun bundan daha az bir menü olmamalı zaten metabolizma duruyor çünkü 1500 kalorinin altındaKizlar bugunku menum
Sabah
1 yumurta
1 dómates
1 salatalik 2 ceviz
Ara
1 tatli kasigi balli limonlu cay
Oglen
Tavuklu salata
Yogurt sos
Ara: kivi
Aksam
Eve gittigimde barbunya salatasi ve 1 kasé yogurt yerim
Sanirim baslangic icin Iyi oldu
muz yemekten korkma canım sabah ve öğlen arasındaki ara öğününde küçük bir muz yiyebilirsin büyük de de yarısınıMuZ yedim az önce
Yarın adam gibi bi gün geçer inş
Tek korkum evdeki muzları yemek![]()
normalde yazıyoruz zaten içtiğimiz suyu ve sporumuzu yarından itibaren sen de yazarsınKızlar yarın su içtiğimiz bardak sayısını da bildirelim
Suyu ağzına sürmeyen biri olarak
Yarın 10 bardak içmezsem
Bana aptal diyin![]()
hamileyken nasıl 25 kilo verdin canım merak ettimBen daha başındayım kuzum yeni yeni veriyorum.hamile iken 25 kilo falan vermiştim istemeden.
Cnm benim mide reflu gastrit rahatsızlığım var hamile iken hiçbişey yiyemedim doğru düzgün o yüzden eridim gittimhamileyken nasıl 25 kilo verdin canım merak ettim
Tamam yazarımcanım menü yazmanı özlemişiz gayet güzel bir menü afiyet olsun
başlangıç için de güzel devamı için de guzel afiyet olsun bundan daha az bir menü olmamalı zaten metabolizma duruyor çünkü 1500 kalorinin altında
muz yemekten korkma canım sabah ve öğlen arasındaki ara öğününde küçük bir muz yiyebilirsin büyük de de yarısını
normalde yazıyoruz zaten içtiğimiz suyu ve sporumuzu yarından itibaren sen de yazarsın
of of of bu ne bunu nasıl yedim su an inanılmaz bir şişkinlik ve rahatsızlık hissediyor olman lazim..bunu kendine yapmaSıze bır tombiş menüsü yazayım da benımki hacı ağa deyın
Sabah
2 dl börek
1 peynırlı simit
Zeytın peynır yumurta
Acılı sos
Ara
100 gr kadar sekerlı badem
Öğlen
Yarım ekmekten sandwıch
1 sütlaç
Akşam
2 lahmacun
Pastırmalı pıde
Güllaç görünce yedım Ramazan aklıma geldı
Şimdi elımde kahve ve ayağa düşse kıracak buyuklukte çikolata
Sayısız kahve
7 cay
3 redbul
Kınamaları beklıyom
Menğnğn gerısı Allah büyük ben gec yatarım
Erken yatarsamda gece kalkar yerım
Bu menüylemı gelıyım sevılım
ben diyetisyen menüsü uyguluyorum canım gayet de güzel kilo veriyorum haftada hemen hemen 1 kilo veriyorum kaçamak yapmazsam muz yasak değil ölçülü olarak serbest her türlü meyveTamam yazarım
Ama baya kalori muz ama seni mi kırıcam yicemarada tabi
hımm bebegin sağlıkla kucagindaysa sorun yok zaten kilo sonra başımızın belası oluyorCnm benim mide reflu gastrit rahatsızlığım var hamile iken hiçbişey yiyemedim doğru düzgün o yüzden eridim gittim
Çok sukur cnm şimdi 4 yasinda oldu bebeklikten terfi ettihımm bebegin sağlıkla kucagindaysa sorun yok zaten kilo sonra başımızın belası oluyor
benim de kızım 4 yaşında ve hamilelik kilolarını yeni verdim şükür..ama bir daha hamile kalırsam ki inşallah su an onunla uğraşıyorum tedavi falan oluyorum diyetisyene gideceğim dengeli beslenerek fazla kilo almamaya çalışacağım hamilelikteÇok sukur cnm şimdi 4 yasinda oldu bebeklikten terfi etti
Gozleme miIyi geceler kizlar
Uzun bir gundu ancak yaziyorum
Sabah:1 kase nesfit yedim
Ogle:bugun baska yerde calistigim icin gafil avlandim 1 tane gozleme yedim yaninda salatalik domates
Aksam:Nesfit yedim yine
Aralarda meyve yedim
1.5 litre su ictim
Şuan yeni bitirdim sporumu..Afiyet olsun diyelim
Zaten mekil cekmeye gidiyorsun yakarsin![]()