- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Geliş tarıhın cnm70 kiloyum canım hedef eskiden olduğum gibi 55 kilo olmak nasip bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliş tarıhın cnm70 kiloyum canım hedef eskiden olduğum gibi 55 kilo olmak nasip bakalım.
Sev benı yaaaa
teşekkürler canımNıce yıllar olsun gülüm
fena da değil haniMenümü yınede yazayım
Eskıye göre ıyı yanı korkmayın
12.00
2 haşlama yumurta
1 dl ekmek
2 çatal peynır
17.00
Salata
1 kepçe ezo gelın çorba
1 tb makarna
18.30
Bıraz ev yapımı elma cıps
1 cevız
Su 8 br
Aday liste
balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Bengi_(57.4/) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
petitjoueur ............hedef kılo 80
umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
bizde aurelik buğday yarma da denir ve tavukla yaparız çok severimkeşkeğiKeşkek patates mi fasulye mi tavuk mu canim :)
amin canım sağolasın..menü yazdıktan sonra eşim zoraki 1 çatal ucuyla ağzıma tıktıAyy canim rabbim daha uzun yıllar sağlık sihat uzun ömür nasip etsin size ömür boyu el ele kuzum bir iki çatal alsaydın:)))
O kadardan bise olmaz kuzum ya :)bizde aurelik buğday yarma da denir ve tavukla yaparız çok severimkeşkeği
amin canım sağolasın..menü yazdıktan sonra eşim zoraki 1 çatal ucuyla ağzıma tıktı
Yuzdeye gerek yok canımCanim yarin kilo bildirimi yapinca yuzde hesabini cumaya goremi yoksa gelis tarihe goremi vermem gerek cunku zaten geleli 4.gun bugun ??berilceee
Dua edıyom bu gece kalkıp yemeyım yaBenim tatlı krizi geliyor yine yaaaaaaaa![]()
SU İÇBenim tatlı krizi geliyor yine yaaaaaaaa![]()
Tamamdir tatlimYuzdeye gerek yok canım
Cuma tartısına göre ne kadar zayıflamışsın onu görelim yeter
bu saatte olmazzzzzzBenim tatlı krizi geliyor yine yaaaaaaaa![]()
benim ki cumaya göre kesin artı çıkacak....geçen hafta pazartesiden cumaya hurma diyeti yapıp normale göre fazla vermiştimYuzdeye gerek yok canım
Cuma tartısına göre ne kadar zayıflamışsın onu görelim yeter
Dua edıyom bu gece kalkıp yemeyım ya
Çalar saat gıbıyım bu konuda
Yatarken büyük su koyacam masaya
Olmasın yabu saatte olmazzzzzz
benim ki cumaya göre kesin artı çıkacak....geçen hafta pazartesiden cumaya hurma diyeti yapıp normale göre fazla vermiştim
yok yok olmaz gece kalkıp yemek cıssss
nasıl yapılıyo unutmuşum nereye giriyorduk acepKızlar ısımlerımızın yanına kılolarımızıda yazsak menü yorumunda kiloya bakıp yaparız
Aglamaktankorkma yapmış ya
Teknolojı ozurlu ben bılemedımnasıl yapılıyo unutmuşum nereye giriyorduk acep