- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Kızlar demlerkende demine 2 tane atabilirsiniz karanfil güzel oluyor ben çok severim:)Normal çayı bardağa dolduruyorsun çay bardağının içine şeker yetine 6 tane karanfil koyuyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar demlerkende demine 2 tane atabilirsiniz karanfil güzel oluyor ben çok severim:)Normal çayı bardağa dolduruyorsun çay bardağının içine şeker yetine 6 tane karanfil koyuyorsun
valla tebrik ediyorum. ben zorlanıyorum akşam yemekten sonra ara öğün yapmamakta. pazartesi eve geç gittiğim için sorun olmuyor neyse bu akşamda dışarı çıkıyoruz ara öğün istesem de yapamamÇok sevindim kuzum doğru yaptığıma:) bu dönem damaklardan dolayı oğlumun bütün düzeni bozuldu misal dün gece 3 buçukta yattık ona rağmen agzima tek lokma atmadım çok şükür inat etmek ıyi oluyor![]()
ilk sayfayı okumakla başlayabilirsin oldukça bilgilendirici oluyor..Tartı günü ne zaman acaba herkes ne zaman bildiriyor cuna diye okudum en başta ama
karanfillli çay cidden güzel oluyor. karanfili ben ağzıma atıyorum saatlerce onunla dolaşıyorum. sakız veya şeker varmış gibi oluyor. yanımda hep karanfil taşırım. doğal, katkısız ve kalorisiz..Çok sevindim kuzum doğru yaptığıma:) bu dönem damaklardan dolayı oğlumun bütün düzeni bozuldu misal dün gece 3 buçukta yattık ona rağmen agzima tek lokma atmadım çok şükür inat etmek ıyi oluyor![]()
Ben hayatım boyunca yemeğe düşkün olmadım canim hep tatlı benim zaafim ama çok şükür ona da durvalla tebrik ediyorum. ben zorlanıyorum akşam yemekten sonra ara öğün yapmamakta. pazartesi eve geç gittiğim için sorun olmuyor neyse bu akşamda dışarı çıkıyoruz ara öğün istesem de yapamamçarşamba günü bakacağız.
perşembe günü iş nedeniyle şehirdışında olacağım. yolda ne yiyeceğim şimdiden stres yaptım.
Aynen canim bende :)karanfillli çay cidden güzel oluyor. karanfili ben ağzıma atıyorum saatlerce onunla dolaşıyorum. sakız veya şeker varmış gibi oluyor. yanımda hep karanfil taşırım. doğal, katkısız ve kalorisiz..
Ozliceksin bu gunlerini hemde cok :)bitmedi öğrencilik hayatım bıktım valla okumaktan
karanfilli çay sıcak suyun içine karanfil oyup demliyor musun nasıl yapıyorsun ilk defa duydum da
Masallah:)Kızlar 5 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim tam 19 kilo vermişim şuan 55 kiloyum![]()
Canim bir cuma birde ptesi bildiriliyo birde gunluk menuler paylasiliyorTartı günü ne zaman acaba herkes ne zaman bildiriyor cuna diye okudum en başta ama
Normalde yatmadan 2 ya da 3 saat önce yemeği bırakmamız gerekiyormuşCanim konuya burun sokmak gibi olacak ama ben akşam 6 'dan sonra yemeği bırakıyorum su hariç hiç bişey yiyip içmiyorum doğru yapıyorum dmi :)![]()
bitmedi öğrencilik hayatım bıktım valla okumaktan![]()
Tabi Canım bilgim ölçüsünde yanıtlamaktan keyif alırım..
Sağol kuzum akşamları tut kendini canim yaAğlamaktankorkma çok geçmiş olsun canım....
Kızlar çok güzel menüler görüyorum
Umarım benimde sizin gibi menülerim olur
Ben gündüz iyi ama akşam cozutuyorum
Hoş geldin canımMerhaba kizlar
Bende yeni katildim araniza
Hoş buldum canimHoş geldin canım