- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Yeni mi başladın diyete yada baslicaksinHoş buldum canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mi başladın diyete yada baslicaksinHoş buldum canim
Masallah canım listen çok güzel hedefine ulaşırsın ins.tabi hepimiz...Bugunki menu
09.00: peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
1haslanmis yumurta
Sekersiz 1bardak cay
12.00:1portakal
3yenek kasigi nar
6findik
2ceviz
15.00:haslama tavuk(tuzsuz)
Salata
1kase cacik(tuzsuz sadece nane var)
18.00:3kasik nar
1bardak ayran
21.00:kozlenmis biber domates sogan yogurtlu
Salata
00.00:1portakal 3yemej kasigi nar
1bardak sut
GENEL
3lt su icildi (henuz tamalamadim ama biticek)
Spor yok
Bitki cayi yok
Aynen canım bende yemeğe pek düşkün değilim ama pastaya asla hayır diyemem.oyuzden de kilolar gidiyor..tabi doğumlar da kilo için epey önemli. Çoğumuz doğumdan sonra bu hale geldik zaten ama değer tabi evlatlarımız için.simdi de zayıflama zamanı ins.Ben hayatım boyunca yemeğe düşkün olmadım canim hep tatlı benim zaafim ama çok şükür ona da durdedim
![]()
Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz sanırım takım kaptanı onay verirse ilk sayfayı okuyup formu doldurmanız gerekiyor
Canim ilk sayfadaki form u doldur takım kaptanıberilceee görür bilgi verir sana
Yeni mi başladın diyete yada baslicaksin
Aynen canim aynen ilk doğumum 52 ile hamile kaldım 64 ile doğum yaptım 7 ayda 50 kiloya düştümAynen canım bende yemeğe pek düşkün değilim ama pastaya asla hayır diyemem.oyuzden de kilolar gidiyor..tabi doğumlar da kilo için epey önemli. Çoğumuz doğumdan sonra bu hale geldik zaten ama değer tabi evlatlarımız için.simdi de zayıflama zamanı ins.
Canim ya inşallah ulaşırsın benim 10 günü geçti:)Tamam kizlar bakiyorum hemen
Hep diyet modundayim ama bu sefer son olsun istiyorum cok sıkıldım
Masallah canım ya nasıl okadar kilo verdin hemeAynen canim aynen ilk doğumum 52 ile hamile kaldım 64 ile doğum yaptım 7 ayda 50 kiloya düştüm
Bu 2. Doğumum 5 ay oldu 52 ile kaldım 74 ile doğum yaptım 19 kilo vermişim şimdiye kadar :)
Ben görmedim soruyu yok kuzum görmedim benBenim sorduğum soruya kimse bakmadı galiba brown tea çayını duydunuz mu daha once ayda 12 kilo falan verdiriyormus kullanan arkadaşlar var ama ben cesaret edemedim.
Valla bilmiyorumki.arkadas çok memnunum diyor ama dediğim gibi ben cesaret edemedim.sizede bi sorayım dedim.gerci diyetisyen ime tel.acip sordum yeşil çay veya beyaz cay iç dedi ama yüzyuze de detayları alırım artık haftaya falan gidersem bakalım..Ben görmedim soruyu yok kuzum görmedim benzararlı olmasın
Biz biraz sıkıntılı süreçten geçtik kuzum ondan dolayı bide yıllardır böyle sanırım hemen gidiyo kilo bende mesela 3 5 kilo kalıyor onları vermem uzun sürüyor niye bilmiyorumMasallah canım ya nasıl okadar kilo verdin heme
Bu çay ile ilgili bir şey demedi mi peki içeriği neymiş? Bilemedim her bünyede aynı olmaz ki kuzumValla bilmiyorumki.arkadas çok memnunum diyor ama dediğim gibi ben cesaret edemedim.sizede bi sorayım dedim.gerci diyetisyen ime tel.acip sordum yeşil çay veya beyaz cay iç dedi ama yüzyuze de detayları alırım artık haftaya falan gidersem bakalım..
Anam kalpte koymuş13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : NEHIR34
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanimi (muhasebe)
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 77.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Stres, tatli bagimliligi, duzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha saglikli olmak icin...
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
berilceee kaptanim formu doldurdum
![]()
Insallah canim :)Canim ya inşallah ulaşırsın benim 10 günü geçti:)
belli olmaz inşallah çabuk düzene girerAbooo yandim ben![]()
Berilceee canım senin kilon kaç ben kaçırdım galiba senin kilo kısmını. Profilde fıstık gibi duruyorsun masallah oyuzden merak ettim.Anam kalpte koymuş
Yerım senı nehırcıgım
Okul dönüşü az bıraz ışım var çeliyommmmm
Anam kalpte koymuş
Yerım senı nehırcıgım
Okul dönüşü az bıraz ışım var çeliyommmmm