Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy inşallah canım ya istediğim 52 idi ama 50 de olsam fena olmaz yani :KK70:
O 3 küçük dilim gözleme bile vicdan azabı oldu bende hele çikolata hasretim resmen :KK43:

çikolata ne güzel birşey değil mi? ama sıcak suya kakao da güzel bişi bence :) çikolata isteğini kesebiliyor..

Kizlar menuleri okuyorum ama tek tek cevaplamaya pek firsatim olmuyor bebişle.

Saatlerim duzensiz farkindayim. Ama kizim uyudukça uyuyorum bende ne yapayım uykusuzluk çok zor oluyor..
Bugunku spor 15 dklik bir yuruyuş oldu o da 7 kgluluk kizim kanguruda elimde 5litrelik sütle. Haftasonlari annemlere gittikçe birer saat yurumeye karar verdim.

Sol kasığımda ağrı var. Kist agrısı gibi sanki. Zamaninda cok yasadigim icin ona benzettim. Dra da gidemiyorum..

berilceee berilceee çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Kizlar menuleri okuyorum ama tek tek cevaplamaya pek firsatim olmuyor bebişle.

Saatlerim duzensiz farkindayim. Ama kizim uyudukça uyuyorum bende ne yapayım uykusuzluk çok zor oluyor..
Bugunku spor 15 dklik bir yuruyuş oldu o da 7 kgluluk kizim kanguruda elimde 5litrelik sütle. Haftasonlari annemlere gittikçe birer saat yurumeye karar verdim.

Sol kasığımda ağrı var. Kist agrısı gibi sanki. Zamaninda cok yasadigim icin ona benzettim. Dra da gidemiyorum..

berilceee berilceee çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Canım ama bir doktora gitmen gerekmiyor mu hele ki bu konuda tecrübelisin.. inşallah yanılıyorsundur da.. tedbir iyidir ya

Ben onu kaç defa denedim. Yaş pasta bitirmişliğim var. Şimdi önüme koysalar gene yerim :/

Yapma be.. boşuna deneyip komaya girmeyeyim en iyisi :)

Haha :KK70: vallahi kendime hayret ediyorum ya yarim ekmeğe sürer yerdim vay be

Ahahahah deme deme.. zehir o.. bizi içine çeken bir zehir kendisi..

süperler değil mi :)

seninde çok güzel ama öğle yemeği yemiyormusun
[/QUOTE]
Yok yemiyorum, iki öğün beslenmeye dikkat ediyorum

selam kızlar iyi geceler diliyorum.. berilceee berilceee hastanede şuan. çocuğuyla ilgili bir durumdan dolayı aramızda olamıyor şuan.. kendisine acil şifalar diliyorum. sizler de temiz kalbinizden şifa gönderin.

Hadi ya. berilceee berilceee kaptancığım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalin versin İnşallah. Sabrın bol olsun.

asıl hedefim 64 canım hatta 62 bile yapabilirim zamanla o yüzden bir de 2 hafta sonra annemler gelecek onlara gelene kadar ne versem o kar malum anne yemekleri:kk77:
Ah anne yemekleri bir an önce ver bencede alırsan da dengeler:))

kızartma ve helva miktarları az ama cıs afiyet olsun
azıcık cıs oldu evet ama dayanamadım :))

kızlar ya diyete başlayalı kafamda aynı soru daha önce zayıfladın gene bu hale geldin niye uğraşıyorum tmm zayıflacaksın somrada yemiyceksin yiceksin diyom offf ya vazgeçmemek için çok mücadele ediyom kendimle

bugün ki menüm;

sabah çok erken; 1 bardak soya sütlü latte, 2 parça peynirli wasa
kahvaltı; 2 dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir, 8-9 adet zeytin
öğlen; 2 yk kavrulmuş pırasa, 3yk z. yağlı kereviz yemeği, 3 yk yoğurt
ara: 1 adet mandalina
akşam; 1 dilim biftek, salata
ara: 1 küçük su bardağı kefir

su:2,5lt
spor: yok

kaç gündür menü paylaşamıyordum. bugün Ankara ziyaretimin ilk gününü yine iyi atlattım diye düşünüyorum. tek sıkıntım sabah 2 kahvalt yapmak oldu benim için. :KK43:
afiyet olsun güzel yine de kahvaltı dediğin gibi biraz yoğun o da sabah olduğu için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum

kızlar ya diyete başlayalı kafamda aynı soru daha önce zayıfladın gene bu hale geldin niye uğraşıyorum tmm zayıflacaksın somrada yemiyceksin yiceksin diyom offf ya vazgeçmemek için çok mücadele ediyom kendimle
o kadar emeği çöpe atmam dikkat ederim de kendi kendine.. ye ye nereye kadar şimdiye kadar yedim de noldu hepsi popo ve karında toplandı diye düşün.. bir de bu işin sonu yok bugün bırakırsın yarin 2 kilo alırsın sonra bir iki kilo daha derken 10 kiloyu bulur bunun sonu gelmez

Bu sefer öyle olacağını nerden biliyorsun?
Vazgeçersen öyle kalacaksın malesef..
Hemen vazgeçmek üzerine kurulmasın duygu ve düşünceler

Back
X